Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Schadow

Козак
3 Гру 2025
8
лист до святого миколая.png

Brock Yakuza

Козак
7 Сер 2025
9
Привіт санта мій статичний ID 3861 граю з відкритя потім залишив проект на 2 місяці іза проблем, я допомагав новачкам з завданями давав грошей щоб вони одягнулися чи купили першу автівку навіть доаоміш адмінам заблокувати грявця з читами також став на хедку крайму , хочу Koenex Genera(це буде моя перша швидка автівка

Stefano

Козак
25 Гру 2024
25
Ід #6890
Знімаю цікаві відео на проекті , де граю вже більше року. З відкриття .
Стараюсь допомагати проекту приводити нових гравців на сервер і допомогати підписникам. А ще недавно прокачав акаунт новочка який тільки зайшов на сервер. Я не порушував правил тільки-но вроді би 1 раз сидів в деморгані. І недавно другий раз .але там така ситуація була я знімав розважальний ролик . Але все обійшлось.
Я б хотів дуже побажати в цю нову фуру вроді на 5 тон. Дуже хочу її немаю місця на паркінгу. Але моя дівчинка вирішила що фура має бути рожева,)

А як Санта не здатний зробити такий подарок. То хай краще зробити донат на ЗСУ . Як би не вони ми б не грали разом і не розвивали українську індустрію.
Слава Україні і всіх з Різдвом х
Христовим 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏

Roman Romanovskyi

Шановний гравець
27 Гру 2024
45
Шановний Санта, мене звати Roman Romanovskyi 4101, і в честь данной події хотів би привітати всіх з наближаючими святами та побажати міцного здоров’я, шаленого успіху, радості та море позитивних моментів як в житті так і в грі, а саме головне це МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ. Тому нехай проблеми та незгоди не роблять Вам в житті погоди! Від самого початку проекту я був з ним кожного дня, виконували перші новорічні івенти як з ялинками так і новорічним адвент календарем, чекав кожні оновлення, був частиною проекту в ролі Адміністратора, тож хочу побажати проекту успіху та стрімкого розвитку! Раз випала можливість щось попросити то це мабуть буде невеличка фура на 5т, для того щоб допомогати людям у доставці товарів на їхні бізнеси, допомога в логістиці, та розвитку логістичної компанії яка буде незабаром, хотілось би також якойсь унікальності їй! Чому я? Ми всі однаково маємо шанс отримати подарунок, бо ми є однією великою спільнотою UG TEAM яка робить та розвиває проект, хтось в ролі гравця, в ролі Адміністратора або Медіа та так далі! Надіюсь на отриманя подарунка! Шо я зробив із своєї сторони для проекту? То це буде допомога гравцям як із сторони Адміністратора, Куратора, звичйного граця та медіа, кожного дня я підсказую новим гравцям куди краще піти заробляти, що купляти а що ні щоб їх не надурили, також все індивідуально допомогаю у розвитку, придбанні речей, сумок, авто, допомога без користі а для того щоб люди які прийшли сюди вони залишились тут! Тому я гадаю я гідний подарунка!

Вкладення

• Photoroom-20251225_070911 (1).jpg
    Photoroom-20251225_070911 (1).jpg
    2.3 Mб · Перегляди: 45

Artem Skandal

Лідер
23 Жов 2025
24
Привіт, Санта!
Пише тобі гравець зі статичним ID #11399 Кажуть, ти все бачиш , тому сподіваюсь, що й мій рік у UKRAINE GTA 5 не залишився без твоєї уваги.

Цього року я намагався бути не просто гравцем, а людиною, яка робить сервер трохи добрішим.
Я не ганявся за цифрами чи статусом, я допомагав тим, кому це було реально потрібно..
Новачки без грошей? Допомагав коштами, щоб у них не опускались руки з першого дня.
Люди на дорозі, які забули, що ремінь безпеки існує? Піднімав, рятував і давав другий шанс доїхати живими))
Автобуси, що лежать на боці й чекають на диво? Я був тим дивом, бо стати на колеса на ньому без допомоги просто неможливо..
Часто допомагав звичайним працівникам та гравцям, щоб їхній робочий день не закінчувався зламаним транспортом

Я думаю, що саме з таких дрібниць і складається атмосфера сервера.

Також я є учасником банди Ballas.
Для мене це не просто якась назва, якась банда.. Ні, поперше це команда класних людей, з якими приємно грати, створювати контент і, головне, дотримуватись правил.
Ми поважаємо сервер, ми поважаємо гравців і хочемо, щоб гра тут була цікавою та чесною для всіх.

Якщо говорити про бажання..
Я б дуже хотів отримати автомобіль Koenex Genera
Мені щиро подобається ця машина - її стиль, характер і вигляд. Це не просто транспорт, а авто, на якому хочеться їздити, а не просто стояти в гаражі.

Чому саме я маю отримати цей подарунок? Не знаю, можливо тому що я граю з душею. Бо допомагаю без вигоди. Бо роблю сервер живішим, навіть у дрібних, але важливих моментах.
І якщо цей подарунок стане для мене знаком того, що добро тут помічають - значить, я точно на правильному шляху.
Дякую за можливість написати цей лист, ніде ще не бачив такого.

Також хочу висловити побажання серверу.
Хочу щиро побажати серверу стабільної роботи без лагів і фрізів, щоб кожен захід у гру приносив тільки задоволення)
Нехай онлайн росте, гравці залишаються адекватними, а новачки не бояться робити перші кроки, бо знають що тут завжди допоможуть.
Бажаю адміністрації терпіння, сил і мотивації розвивати сервер далі, додавати нові цікаві системи, івенти та фішки, які роблять UKRAINE GTA унікальним.
Нехай на сервері завжди буде баланс між РП, фаном і комфортною грою, а правила поважають не зі страху, а з розуміння.

Дякую!

Reda

Новий гравець
15 Вер 2025
6
Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:picolabonita #20781
I am really impressed with this server, especially since I used to play on another server before, and then my wife invited me to join this one.
The only difficulty I face is that I do not speak Ukrainian. Sometimes I am not welcomed, but other times there are many kind people.

I wish you could, at least, translate some things into English so that my friends can play with me here.
I am very happy on this server because I found things here that I did not find anywhere else.

I hope that a mafia specifically for us can be created.

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Vity

Новий гравець
25 Гру 2025
2
Привіт Санто мене з вати Han (20567).
Не буду розповідати скільки хорошого я зробив для людей адже я вважаю це обовʼязок кожної доброї та порядної людини і всі в штаті цим займаються.
Усі розповідають що вони дали штату а я розповім що штат дав мені а дав він мені не мало, приємні компанії, теплі вечори, круту сімʼю віртуальну сімʼю але з справжніми Людьми, нових друзів, знайомих, комунікацію якої інколи не вистачає в реальному світі і за це я неймовірно вдячний усім хто причетний до створення цього світу, виходячи з цього хочеться бути максимально взаємним для всіх кого зустрічаєш, нових людей щоб передати їм ті відчуття та емоції які сам пережив.
Про подарунок, так як я пишу тобі Санто то хочу тобі розповісти що напевно відсотків 30 часу в грі а це сотні годин я провів на своєму улюбленому хобі грибника, етап за етапом гриб за грибом я ішов до мети збираючи гриби тисячами хочу поділитись з тобою досвідом, ламаються ножі і малий кошик для грибів у мене тому хочу у тебе попросити
Ніж який не ламається та
Великий кошик для грибів.
Я мрію про цей подарунок і як ніхто вірю в святкове чудо.
Світлого, мирного, теплого та щасливого Різдва всім!

Aleksandr_Abramov

Козак
6 Лис 2025
14
  • Я состою в одной из семьи , занимаю должность в которой принимаю к нам людей , ищу и помогаю новичкам стать твердо на ноги , быть уверенным а так же не забывать о уважении к другим игрокам.
  • Я бы хотел получить черным цветом пижаму «Мишка»
  • Я считаю что я заслужил , достаточно сделал для этого подарка :)

Baskov

Шановний гравець
18 Лип 2025
138
Мій статичний ID: 20916

Що хорошого я зробив в UKRAINE GTA 5 за цей рік: Протягом цього року я активно грав на сервері, набравши більше ніж 2100 годин гри. За цей час я став надійним і відповідальним учасником спільноти. Допомагав новачкам освоювати гру, надавав поради та підтримку, завжди готовий відповісти на їхні питання і поділитися досвідом. Я працюю в адвокатурі, і на сервері я також зумів застосувати свої навички, допомагаючи людям вирішувати різні ситуації. Це дозволило не лише розвивати свою роль на сервері, але й підтримувати позитивну атмосферу серед гравців.

Що б я хотів отримати: Я б дуже хотів отримати преміум Daimond на 30 днів.

Чому я маю отримати цей подарунок: Отримання преміуму допоможе мені значно покращити мої доходи на фурах, що є основним способом заробітку для мене на сервері. Маючи додаткові можливості, я зможу більше заробляти, що дозволить не тільки розвивати мого персонажа, а й створювати ще більше цінних і корисних взаємодій для спільноти. Я не просто гравець, а активний учасник, який прагне зробити гру цікавішою для всіх, тому цей подарунок був би чудовим стимулом для подальшого розвитку.

Останнє редагування:

Dendenisko

Козак
22 Сер 2025
38
Напишіть свій статичний ID.23038
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.допомагав навичкам розвиватися був в LSPD інструктором в академії S.W.A.T та працював в CPD боровся з бандюганами сам таким був але змінився
Що б ви хотіли отримати. Пом'якшити бан
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я хочу продовжувати грати на цьому проекті
Листи приймаються до 26.12 о 17:00, а результати будуть повідомлені в цій темі 27.12.

Останнє редагування:

Oleg Skandal

Козак
15 Гру 2025
13
29051. Oleg Katana,Вітаю тебе шановний Санто!Граю я на цьому проєкті не так і довго,але зробив багато чого корисного.Наприклад: допомагав новачкам освоювати ази цього проєкту,створював лекції кримінальним організаціям для новачків на рахунок івентів,приймав учасників та пояснював багато кому що можна робити та що забороненно,знаходив деякі "Баги" та повідомляв відразу адміністрації.Є надзвичайно велике бажжаня і надалі грати на цьому проєкті,допомагати людям в будь чому,звісно ж в межах моїх сил.На рахунок того що я б хотів отримати це нову фуру вантажо підйомністю 5 тонн.Вона буде мені надзвичайно корисною як і для мого розвитку так і на подальшій допомозі моїй організацї.На рахунок того чому я маю отримати цей подарунок,я рахую що я досить багато користі приношу,як і людям,так і тим хто знаходиться в моєму оточенні,також є велика цікавість до роботи далекобійника,я доволі часто беру а оренду чужу фуру та приношу користь тим що поповнюю продукцію різним бізнесам.Тим самим даю можливість,і іншим гравцям заробити кошти.Нприклад:коли привожу продукцію на СТО,то люди мають змогу ремонтувати машини іншим гравцям.Можна навести ще декілька прикладів але мені здається що ти Санто трішки втомишся це читати.Тому хочу побажати всім веселих свят!Та мирного неба над головою!

boo

Новий гравець
25 Гру 2025
1
статичний ID 18443

Привіт санта!
В цьому році я зробив багато справ, подарував новачкам більше 15 авто, допомагав всім перехожим, які кудись бігли щоб встигнути, коли баяив що хтось без свідомості допомагав їм першою медичною допомогою, також декілька місяців офіційно працюю у державній установі де допомагаю людям!

Я б хотів отримати щось унікальне, наприклад Ferrani SF , але я розумію що в тебе багато роботи , тому буде вдячний за будь який подарунок!

Тому що цей подарунок є дійсно унікальний і рідкісний, і думаю це б було найкращий подарунок до Нового Року! Щасливого Різдва!!!

Trigger Grim

Козак
26 Гру 2024
33

Вимоги:
Напишіть свій статичний ID: 8675

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік: Був на різних роботах , гос , крайм , також допомагав адм. знаходити читеров ( давав жалобу ) , також допомагав знаходити баги , допомагав новим гравцям розвиватися на проекті , підсказував де що , підвозив , давав грошей.

Що б ви хотіли отримати: Я б хотів отримати різні подарунки тому скажу що хочу а санта вже виріше , тому ось що я б хотів:

1) Benefactor AVTR - чому саме цей автомобіль - надійність , швидкість , практичність , в ній все що потробно.

2) Пройти обзвон на модератора в дс каналі.

3) Гроші - по можливості 2 кк

4) Або якийся подарунок від вас , було б дуже приємно.

НАПАМЯТАЮ - я хочу не все одразу а щось на ваш вибір з усього цього <3

Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я постійний гравець з початку серверу , робив багато чого для серверу , ніколи не був в банах , не грав з cheats и тд. Також буду продовжувати грати на сервері постійно

Останнє редагування:

Cmdr_AV

Новий гравець
7 Лис 2025
1
Любий Санта Клаус!
Мене звати Miles Marlow, мій Static ID: 28323.

Хоч я і відносно новий гравець, та з перших днів активно грав на сервері, дотримувався правил та завжди намагався підтримувати якісну RP-атмосферу. Так як я робітник EMS , стараюсь максимально якісно виконувати свої обовʼязки та допомагати людям штату, поважаю інших гравців, допомагаю новачкам адаптуватися, беру участь у RP-ситуаціях та роблю усе можливе, щоб гра була цікавою й комфортною для всіх. Також я відповідальний, чесний і позитивний гравець, який цінує працю адміністрації та спільноти серверу.

Цього року я дуже хотів би отримати від тебе подарунок у вигляді Рюкзака "MILITARY", адже він допоможе мені ще більше допомагати людям штату, розвиватися в грі, створювати нові RP-сюжети та приносити ще більше користі й емоцій серверу.

Дякую тобі за увагу та за можливість повірити в різдвяне диво ✨

З повагою та найкращими побажаннями,
Miles Marlow 🎅🎁

Denys Arbyzniy

Новий гравець
11 Сер 2025
5
23267, Denys Arbyzniy , Привіт Санто, я пробувши пів року на більш менш високій посаді , можу сказати що не займався нелегащиной , не бравши взяток і лояльно відносився до всіх гравців, живши скромно хотів би попросити тебе подарувати мені великий рюкзак (на 100+ кг) та віпку днів на 15 , буду дуже вдячний . Всіх з прийдешніми святами!

Dominic Castro

Leader CASTRO
20 Січ 2025
101
Дорогий Санта,

Я вже як рік проживаю в штаті Сан-Андреас, багато чого сталося за цей рік, проте не дивлячись на всі проблеми, ми продовжували жити та розвиватися в штаті…
5 місяців без зупинок, захищав штат (4 місяців FIB і 1 місяць LSPD), старався допомагати інших людям в різних труднощах, які траплялися на шляху….
Все що я хочу, це щоб швидше закінчилась війна, а також щоб всі були здорові та щасливі. І ще Санта, якщо є можливість, пофіксіть мені бізачок, і підкинь пару ключниць.

Твій Вельми Шановний
Dominic Castro | 12279

Мishuk

Козак
15 Кві 2025
32

Вимоги:
Мій статичний ID: 15369
Що хорошого я зробив: Цей рік я присвятив підтримці новачкам у штаті. допомагав їм швидше освоїтися: дарував крутий одяг, дорогі аксесуари та гроші на перший розвиток. А також приймав активну участь у організаціях розвитку.
Що хочу отримати: Автомобіль Porsche Panamera Turbo.
Чому саме я: Я вірю, що добро повертається. Porsche Panamera Turbo — моя головна мета на сервері, і цей подарунок стане найкращою нагородою за мою чесну гру та допомогу іншим.

OrlandoClemente

Козак
2 Лют 2025
29
  • Напишіть свій статичний ID: #4032
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік: Взимку пішов в ЛСПД і з нуля розробляв навчальні програми для новачків та організовуав зручну систему екзаменів. Восени став ГКА, розробив роадмапу для вивчення адвокатів, заповнив інформацією дискорд якою до цих пір користуються. розробив систему запитань для адвокатів. В загальному стараюсь піднімати рівень РП. Деколи буваю не дуже чемний і займаюсь суперечками в дискорді. Але знову ж таки для того щоб піднімати рівень РП :)
  • Що б ви хотіли отримати: Хотів би отримати найкращий VIP на місяць
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Це буде мотивація податись знову на ГКА і далі продовжувати цю справу :)

Bumblebee

Шановний гравець
15 Гру 2024
99
Привіт Санто, в цім штаті я з самого його народження за цей час відбулося багато подій та випадків як і смішних, веселих так і сумних, неприємних, але найголовніше що я знайшов багато нових друзів це саме приємніше. Хочу подякувати за те що є такий штат Ukraine gta5, хочу побажати йому процвітання і ставатим кращим і кращим. Всіх вітаю з Різдвом та наступаючим новим роко, щоб цей рік був кращем як і для проекта так і для всіх нас. Ой чуть за подарунок не забув) хочу Brabus p900 rocket, так як я не пройду бп бо вимикають світло, то хоч може так отримаю головний приз. Nazar Sage #1467 <3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі