Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Morth

• Morth Yakuza #30187
  • Почав грати досить недавно, але з своїми друзями встигли зіграти турнір і виграти його. Поспілкувались з різними людьми на сервері під час підготування до турніру і після, встигли отримати багато хороших емоцій і плануємо надалі грати на сервері і допомагати в його розвитку.
  • Хотів би отримати донатні чорні Джинси Skolopendra, адже всі отримані карбованці за виграш турніру потратив на рюкзак за для комфортної гри.
  • Чому я маю отримати подарунок? Я вважаю що кожен заслуговує на подарунок, тому виділяти себе і якісь вчинки буде не доцільно, тому просто сподіваюсь на свій подарунок!

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
281
  • Denis Dragon 19686
  • за цей рік в нашому штаті я зробив багато чого. Я і працював лікарем, дуже багато за час моєї роботи було спасенно життів. після того я служив у армії у підрозділі Militari Polis та ловив правопорушників нашого штату. Після того я 2 місяці служив нашому штату у рядах шерифів нашого штату, та займав посаду "Заступник Шерифа". Після цього я пройшов стажування у говерменті та працюю адвокатом.
  • я дуже давно мріяв про чорну кобуру з сяючи в ньому тайзером. також я хочу, щоб у нашому штаті було набагато менше поганих людей і всі мешканці нашого штату жили у спокої
  • я гадаю що я повинен отримати подарунок від тебе, тому що я весь цей рік працював не для себе, а для мешканців нашого штату

Sun Run

Мл.Адміністратор
17 Січ 2025
194
  • Напишіть свій статичний ID. 11365
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Я активно допомагав його розвитку як у державних організаціях — LSPD, GOV, FIB, BCSD, US Army, так і в кримінальних організаціях, зокрема MG-13 та Київська мафія. Постійно підтримував гравців, допомагав їм як зі сторони звичайного гравця, так і зі сторони адміністратора.Також дотримувався правил сервера та утримувався від їх порушень (за останні покарання дуже жалкую).
  • Що б ви хотіли отримати. білі ріжки Little Devil
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. На мою думку я проробив достатньо роботи на проекті
    By Sun ☀️

vlrnk

Новий гравець
9 Жов 2024
1
Лист зроблено віртуальною листівкою <3
Бажаний подарунок це Ferrari CA 90 2024 Статичний айді - #1713
Зроблений без ШІ, ( створила сама в програмі для графічного дизайну )

Інше можна побачити в самій роботі.

Valeriia Rozetti <3

Вкладення

• моя листівкааааа.jpg
    моя листівкааааа.jpg
    1.4 Mб · Перегляди: 48
Останнє редагування:

Yandel_DIez

Козак
20 Січ 2025
25
Yandel Diez 11797. Привіт Санто, вже як пів року, я борюся зі злочинністю в нашому штаті, працюю в BCSD, та хотів би отримати

Ceterpilort ST680 (Бензовоз)

Потрібен щоб потім розіграти його скоріше за все для своєї аудиторії

Nabuhaniy

Козак
5 Тра 2025
32
1. 16731
2. я помагав багатьом новачкам розвинутись на нашому сервері показув росказував які роботи самі прибильні росказув як там робити що робити приймав їх деяких які хотіли в свою стару сімю дарував новачкам і не новачкам а таким простим хлопцям гроші просто так як подарок під час хорошой дружби з ними не знаю що ще можна привести як хороші речі в цьому році ну ще в принципі помагав новачкам розвиватися в бандах мафіях в яких я находився
3. хотів б отримати ігрову валюту або рюкзак " Large Military" чорний так як щось інше було б за дороге на мой думку інші просять транспорт або ще щось це все дуже дороге а це таке менш більш
4. ну не знаю цей рік я був доволь чемним і добрим не звертаючи на історію покарань але імено останні 3 місяця я був чемний деколи страдав фігньою але жалоб було доволь мало порівнюючи з іншими місяцями і то що я прошу не є таким дорого ціним як в інших авто фуру великі кошти деякі просять теж мало але є багато людей які просять забагато

Останнє редагування:

Kotik_Dragon

Козак
2 Лис 2025
45
  • Привіт, таємний Санта я граю з початку літа проект дуже крутий
  • Був лікарем допомагав потерпілим, також був в адвокатурі, армії і наданий момент вже 2 місяці допомагаю нашому штату позбутись злочинців, також допомагаю людям якщо попросять копійку якусь довезти або ще щось
  • Хотів би отримати чуть грошей а то мало платять нажаль😭 якщо вже не можна буде гроші хотів би автомобіль БМВ м5 ф90
  • Чому я мрію про автомобіль а якщо не автомобіль то хоч копійку на неї, якщо вже не вийде мені я зрозумію є люди яким більш потрібніше, з повагою Kotik🫶

Evgeniy Marcello #3392

• Напишіть свій статичний ID. 3392
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Допомогав гравцям, допомогав лспд
  • Що б ви хотіли отримати. 1000 карбованців
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Не знаю
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 26.12 о 17:00, а результати будуть повідомлені в цій темі 27.12.

Lui Vitos

Lui Vitos 8226
Работал почти на всех работах сервака, подарок какой будет такой и примим, ничего особого не прошу, лишь бы в мире мир был а всё остальное то такое 😎

Maksim pop

Козак
20 Жов 2025
12
Мій статичний айді: #13393

Що я зробив хорошого: я подарував машину двом новачкам, одяг, підкидував трішки грошенят для розвитку і допомагав з квестами якщо просили😊.

Що я хочу отримати: я б хотів машину якусь або ж фуру якщо можна.

Чому я маю отримати цей подарунок: щоб допомагати іншим з саморозвитком, якщо буде фура я буду заробляти і ними буду ділитися з тими кому вони потрібні.

Я думаю що цей лист унікальний бо я потратив на нього близько хв 40-50😁.

Усім гарних та мирних свят і мирного неба над головою, та нехай невдачі та незгоди не роблять вам в житті погоди😅

Вкладення

• IMG_7723.jpeg
    IMG_7723.jpeg
    2.4 Mб · Перегляди: 37

Mefik

Новий гравець
2 Жов 2025
2
  • Напишіть свій статичний ID. 26363
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. старався розвиватись в стрільбі допомагав деявким новачкам так як сам недавно почав грати
  • Що б ви хотіли отримати.
    62dec47bb51167d21a4402743cdd6545.png
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Він мені допомже в розвитку на сервері.

Lui Vitos

8226
Хаюшки Санта, за этот год много чего произошло, и хорошего и плохого, но я уверен что будет лучше, на сервере в работал почти на всех работах, немного помогал игрокам в роли ЕМС, ФИБ и так просто!)
В подарок что сам захочешь то и подари, каждому подарку беду рад безумно
Миру мир!

Max_Brooks

я допомагав гравцям на спавні і на трасі одного разу я дивився що новачок чуть не ивилітає на трасі і я його відштовхнув і полагодив машину та заправив новачку машину.
я хочу отримати авто Lampodati Komoda.
мені дуже подобається юкрейн гта 5 і готовий грарати кожен день

Rita

Козак
18 Лис 2025
39
1.Привіт дорогий Санта мій статичний ID:28262
2.За цей рік я не була самою чемною,але я була співробітником USSS,захищала наших губернаторів,прокурорів,генеральних прокурорів,також дуже багато допомагала новим людям в нашому штаті,багато працювала на роботі вантажоперевезеня,хендімена,водієм автобуса,та багато інших робіт
3.Я б дуже хотіла отримати на свята будь який батл пас,буду дуже вдячна
4.Я хочу щоб ти подарував мені саме цей подарунок,тому що я дуже люблю UK-Gta-V та граю кожного дня по 7-10 годин,багато працюю,стараюсь не порушувати правила,веселих свят Санто!

st_kostya

Козак
23 Лис 2025
35
id: 29255
Стараюсь быть честным и добрым жителем сервера Ukraine GTA5, помогать новеньким и не конфликтовать со старенькими:)
Очень хотелось бы получить Benefactor J900
Я хороший и не токсичный парень, не создающий проблем другим игрокам и админам сервера, всегда помогу если могу.
Хочу поблагодарить руководство сервера Ukraine GTA5, а так же администрацию, которая поддерживает порядок и прислушивается к игрокам. Спасибо Вам за такой проект и с наступающими праздниками!!!(y)

flext1d

Козак
27 Січ 2025
28
  • 12292
  • Я надав новачку допомогу у розмірі 100к коли на лідерці баласів стояв Joshua Cortez то я їздив з дуже шановним азазело і допомагав шукати місце під новий магазин одягу і в тей день він бив баласів на титулі бейсбольною бито.
  • я хотів би отримати колонку маршал або лексус лх 570 фт
  • бо лєксус типу прокуратура іуу і взагалі чотінька машина а колонку щоб танцювати з своїм начальником в вільний від патрулювання час а саме з -Rodion Yakut 😘

Ihor Hmara

Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
Я був боровся із злочинністю допоміг кільком гравцям давши їм грошей. Я. Хочу отримати віпку (золоту або краще) і ubermacht W5 H90 хочаби із двигуном хорошим) я мріяв про беху.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Ihor Hmara

Я допоміг гравцям накидавши грошей і допомігши розвитись. Я мрію про W5 H90 (чи W4 нема різниці) бажано з топ вихлопом і якимось двигуном і про віпку якусь на 14 днів або біше) Незнаю чому але я мрію про неї

Артурчік

1.Дорогий Санта я Артур мій статік 23568
2.Цього року я був доволі чемний,я багато працював,був співробітником USSS їздив на багоо завдань та супроводів,старався добре відігрувати Рп,намагався не порушувати правила сервера,був в деморгані всього 1 раз але я зрозумів свою помилку і більше її не повторював і не буду повторювати
3.Я б дуже хотів отримати цього року на свята швидкк машину наприклад Truffade Formulа але я буду радий будь якій швидкій машині
4.Це моя мрія,я багато працюю щоб назбирати на цю машину,я не порушую правила і буду продовжувати в цьому напрямку,я дуже люблю Ukraine Gta 5,та стараюсь грати у вільний час,дякую Санто,зі святом

Themkvz

Козак
31 Жов 2025
9

Привіт санто🎅- Я допоміг гравцям у розвітку і дав невеликі гроші щоб мали на Ланос хочаб. Я хочу собі машину UBERMACHT W5 H90 (або С90 ту що швидша.) і віпку на днів 14 десь. Я незнаю чому маю отримати але я мрію про це. Санто надіюсь ти зрозумієш мого листа і подаруєш мені це. Від гравця Ihor Hmara🙋--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі