Привіт, Санта!
Пише тобі гравець зі статичним ID #11399 Кажуть, ти все бачиш , тому сподіваюсь, що й мій рік у UKRAINE GTA 5 не залишився без твоєї уваги.
Цього року я намагався бути не просто гравцем, а людиною, яка робить сервер трохи добрішим.
Я не ганявся за цифрами чи статусом, я допомагав тим, кому це було реально потрібно..
Новачки без грошей? Допомагав коштами, щоб у них не опускались руки з першого дня.
Люди на дорозі, які забули, що ремінь безпеки існує? Піднімав, рятував і давав другий шанс доїхати живими))
Автобуси, що лежать на боці й чекають на диво? Я був тим дивом, бо стати на колеса на ньому без допомоги просто неможливо..
Часто допомагав звичайним працівникам та гравцям, щоб їхній робочий день не закінчувався зламаним транспортом
Я думаю, що саме з таких дрібниць і складається атмосфера сервера.
Також я є учасником банди Ballas.
Для мене це не просто якась назва, якась банда.. Ні, поперше це команда класних людей, з якими приємно грати, створювати контент і, головне, дотримуватись правил.
Ми поважаємо сервер, ми поважаємо гравців і хочемо, щоб гра тут була цікавою та чесною для всіх.
Якщо говорити про бажання..
Я б дуже хотів отримати автомобіль Koenex Genera
Мені щиро подобається ця машина - її стиль, характер і вигляд. Це не просто транспорт, а авто, на якому хочеться їздити, а не просто стояти в гаражі.
Чому саме я маю отримати цей подарунок? Не знаю, можливо тому що я граю з душею. Бо допомагаю без вигоди. Бо роблю сервер живішим, навіть у дрібних, але важливих моментах.
І якщо цей подарунок стане для мене знаком того, що добро тут помічають - значить, я точно на правильному шляху.
Дякую за можливість написати цей лист, ніде ще не бачив такого.
Також хочу висловити побажання серверу.
Хочу щиро побажати серверу стабільної роботи без лагів і фрізів, щоб кожен захід у гру приносив тільки задоволення)
Нехай онлайн росте, гравці залишаються адекватними, а новачки не бояться робити перші кроки, бо знають що тут завжди допоможуть.
Бажаю адміністрації терпіння, сил і мотивації розвивати сервер далі, додавати нові цікаві системи, івенти та фішки, які роблять UKRAINE GTA унікальним.
Нехай на сервері завжди буде баланс між РП, фаном і комфортною грою, а правила поважають не зі страху, а з розуміння.
Дякую!