Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ted Mosby

Козак
15 Лип 2025
1
  • Ted Mosby #5824
  • Любий Санта!
    У цьому році я був дуже чемний. Я відіграв на сервері майже 900 годин, допомагав новачкам, знімав відео про наш сервер і запрошував нових людей.

А головне — я створив невелику організацію mosby, яку дуже полюбив і для якої постійно стараюся: роблю розіграші, невеликі івенти — коротше кажучи, роблю все, щоб їм було цікаво грати на нашому сервері.

Тому я хочу попросити подарунок не для себе, а для них. У мене все є, а якщо чогось не вистачає — я постараюся сам до цього дійти.

Любий Санта, це може бути будь-що: від авто до особняка, від цукерки до сімейного одягу — я буду радий усьому.
  • Тому що можна і треба. Хочу привітати всіх зі святами! Нехай ваші мрії здійснюються

Arsen1

Новий гравець
25 Гру 2025
1
Я допомагав новачкам навіть одному з них кув автівку, легальнив способом заробляв гроші нікого не ображав та гарно себе вів.
Я хотів би отримати додаткове парко місце.
Я себе гарно вів в цей рік, допомагав друзям. чесно грав та не порушував правела серверу, та й взагалі дуже любив грати в Ukraine GTA 5.

• Вподобайка
Реакції: rosh

Brayan Castro

Козак
11 Бер 2025
58
14511
Дорогий санта
Мене звати Brayan Sage
Цього року я був дуже чемним грав чесно, не заважав іншим і допомагав новачкам коли міг
Я дуже хотів би отримати Audi R6, бо це моя мрія
Дякую за увагу
З повагаю
Brayan Sage

Misha_ Baryga

Козак
24 Лип 2025
27
1.#17449
2. Був медиком +- 4 місяці потім пішов в армію захищати наш штат був на посаді капітана потім пішов до ЛСПД ловити негідників.
3. Був слухняним та буду дуже вдячний будь якому будь якому подарунку

• Вподобайка
Реакції: rosh
26 Вер 2025
6
  • Напишіть свій статичний ID 13955
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.
  • Я недавно начала грати в ГТА 5 і я скажу для мене це було дуже цікаво та приємно. І старалась якомога трішки більше дізнаватися бо з кожним днем все цікавіше і цікавіше ставало грати. Чудовий проект і гра яка дає змогу відійти трішки від реального світу а поринути в РП.
  • Що б ви хотіли отримати. 1000 карбованців і бажання вибрати якийсь подарунок на памʼять. Буду щиро вдячна.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. 🎁 бо хочу надалі грати і розвиватися в РП грі і чогось доброго внести для проекту.Я грала з повагою до правил, до людей поруч і до самої себе, навіть тоді, коли було непросто я не прошу неможливого. Лише трохи твого чарівництва: стабільної гри без лагів і вилетів; вдалих RP-ситуацій, які хочеться згадувати; Наприклад додайте одруження і трішки менше цін) якісь красиві скіни) а тако ж розвитку для мого персонажа та нових можливостей. Обіцяю й надалі підтримувати атмосферу сервера та надихати інших бути кращими. І грати РП процеси щоб було цікаво .
Дякую тобі за тепло, віру та маленькі дива, які так потрібні навіть у віртуальному світі.

З повагою і надією

Tatiana Deligioz

GTA 5 🎄✨

bartstalker

Новий гравець
17 Лис 2025
1
  • Статичний ID 1504. Привіт Санто, я граю на цбому проекті з відриття, мені все подобаєть хоч і є деякі нюанси. Я старась вести себе чемно і допомогаю новачкам. Нікого не ображав.
  • Нікого не ображав, допомогав людям особливо новочкам.
  • Хотів би отримати Ubermacht W5 CS мрію про це авто. Обо 5000 карбованців.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я себе добре вів та допомогав людям. Мрію про Ubermacht W5 CS а грошей немає щоб купити будь в кого. Або отримати карбованці для покупки пропуску БП весняного та літнього;)

Joker

Козак
8 Чер 2025
5
1 .(18858 )
2. Допоміг новачку захищав суд, захищав губера , иноді допомагаю новачкам
3 . Хочу щоб всім було як мені подобалось грати на сервері та допомагали новачкам , щоб зробили промік на 200к и 50 карбованців для всіх )
4. Гарно поводив себе
5. Гарного настрою )

Alex Farmila

Козак
11 Сер 2025
5
Статистичний ID 3166

ЛИСТ ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ ДО САНТИ

14 Жов 2024
18
Дорогий Санто!

Статичний ID:
2922

Я граю в UKRAINE GTA 5 з самого відкриття проєкту і граю тут досі. Протягом перших пів року я була на посаді H.Crime. За цей час я вкладала багато сил у розвиток крайм-індустрії: організовувала та брала участь у похідках, допитах, викраденнях, ГРП та іншому крайм-контенті. Зараз crime вже не такий активний, як раніше, але я продовжую грати і підтримувати розвиток сервера.

Також активно займалася розвитком RP на сервері. Брала участь не тільки в ГРП а й врізних РП подіях та взаємодіях. Оскільки сервер був новий, допомагала налагоджувати взаємодію між організаціями, щоб РП ставало живішим та цікавішим для всіх гравців.

Завжди старалась допомагати новачкам, підказувала, бувало підвозила, пояснювала механіку гри та навіть допомагала фінансово, даючи гроші на перші потреби. За весь час гри я жодного разу не перебувала в бані. Серйозних порушень з мого боку не було. Деморган траплявся рідко і без значних причин.

Я досі активно граю на сервері й цього року дуже хотіла б отримати в подарунок Porsche 911 Turbo S, адже це авто мені справді подобається. Вважаю, що за весь час гри я зробила чимало корисного для розвитку UKRAINE GTA 5 і продовжую це робити й надалі. Мені було б дуже приємно мати це ексклюзивне авто у своєму автопарку як особливу нагороду. У разі якщо такий подарунок буде недоступний, я була б також дуже рада отримати Imperial Battle Pass.

Дякую за увагу та за можливість бути частиною цього проєкту🎄

olejka

Козак
13 Сер 2025
3
Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Робив багато чого але в основному допомагав новачкам почати грати й зрозуміти різні механіки.
Хотілосяб чогось не дорогого але й не прям простого просто якусь машину (ну якщо чесно то бажано дріфтову якусь).
Чому я маю це отримати? Сам незнаю просто вірю в новорічні дива.

10 Жов 2024
10
4509
Oleksandr Polishchuk
Працював в EMS, лікував людей, допомагав жителям штату. Зараз в Wizel News.
Був чемним.
Хотів би отримати преміум від на місяць.
Окрім того веду стріми на TikTok

Albert Sadowski

Козак
13 Сер 2025
4
  • Напишіть свій статичний ID: 6618
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. В відео
  • Що б ви хотіли отримати: Теж в відео, можу лише написати марку авто: "Jugular F-Pace S"
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: І це в відео сказав.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ: ШІ не було, лише відео які є в інтернеті і мій картавий голос.
  • Відео тут

• P.S. Будь ласка тапками не кидайтесь, я не професійний диктор, але "батя я старався"

Kvasnitskyi

Новий гравець
21 Гру 2025
2
Привіт дорогий Санта, мене звати Yehor Gwinblade #20870, я є працівником ЕМС, на посаді спеціаліст, врятував багато життів, і рятую досі, провів з колегами не одну операцію до речі дуже навіть успішно) допоміг нашому новому маленькому працівнику, Vanja Bandera #31497 купив йому авто і затюнив і подарував ( він купив і я повернув гроші) багато нового дорогого одягу, допоміг ще одному моєму дуже близькому другу Dmitrio Gwinblade #20869, докинув, на машину яку він давно хотів ( obey ps 7 2021 року) ми за нею полювали дуже довго, з проектом я знайомий давно, ще коли в мта Юкрейн грав, до ре ворка карти, я люблю ваш проект дуже і дуже. вів себе гарно і як належно лікарю весь час, мою тільки одне порушення, зробив дурню не подумавши, і пояснив все це так як було насправді) Ну і якщо Санта вирішить що я заслуговую , я був би радий якомусь класному сету одягу на пам'ять для мого персонажа)

дякую вам за чудовий РП-проект!)

Prizrak

Козак
20 Гру 2024
12
Привіт, любий санта. Я Storm Angel #6870.
лист подаю тобі у формі відео🤗

⬇️

(натискай на фото)

1766679187106.jpeg

vadim_mrx

Новий гравець
25 Гру 2025
1
1. 30885
2. Покамисть я нічого такого не зробив, я новічок недавно почав грати на проекті, чучуть помогла новічкам давав кошти.
3. Я би хотів отримати машину корвета ну знаю це дуже дорога машина ну якщо не можно корвета то хотя би 2кк.
4. Я хочу розвиватись на проекти, зараз у мене погано получаєть.

Думаю Санта прочитає мій лист і щось подарує мені.

Всіх с наступаючим новим роком

Mark Kolomoisky

Кошовий отаман = ДКР
29 Лис 2025
35
    • Напишіть свій статичний ID: 30085
    • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік : прийшов на гта Ukraine 15 днів гравши раніше на МТА ( в госс структурах СБУ займав лідерські посади допомагав людям але зломався пк та перестав грати )
  • Прийшовши для мене на новий сервер Ukraine gta 5 пійшов до Goverment за добру працю став прокурором за 4 дні віршував конфлікти допомагав людям за 15 днів я вже встав на генерального прокурора та знаю всіх працівників госс структур віршую багато конфліктів та недорузмінь та сумільно виконую свої зобовʼязки перевіряючи дотримання правил від Госс структур для комфортної гри для гравців що впливає на рп логіку та комфорт рішено понад 50 конфліктів ( рішення розплаву війні між фракціями ) врятовано понад 20 співробітників від звільнення та на званні адвоката понад 35+ людей від незаконного арешту

Вважаю що це є мої зобовʼязання перевіряти рп дотримання и вірешння конфліктів але це складно бо люди різні и дуже конфліктують

Було дуже приємно якщо б отримав подарунок за свою працю звісно на мою думку за це не заслужив и мало чого зробив але було б приємно

• Що б ви хотіли отримати.
    [*]Мені дуже не вистачає military рюкзачку чорного кольору
    • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    [*]Вважаю це був б приємний бонус за мою працю та допомогу людям

vovagrekov

Новий гравець
25 Гру 2025
4
Вітаю, Санто!
Вирішив написати в цей непростий для нас час,та поділитися тим, як я провів час на сервері
Мій статичний ID: 25150
Цього року я багато працював на грибах. Витрачаючи багато часу, і зараз моя головна ціль — здобути останній рівень. Під час роботи я часто допомагав новачкам: пояснював, як усе працює, давав поради та підтримував, щоб їм було простіше адаптуватися на сервері.
Також я активно займався продажем автомобілів на авторинку. Я не просто продавав машини, а й багато спілкувався з людьми, жартував, допомагав з вибором авто, підказував по цінах і характеристиках. На авторинку я завжди намагався підтримувати веселу та дружню атмосферу — з жартами, піснями, кальяном і простим людським спілкуванням, щоб людям було приємно там знаходитися.
Певний час я служив в армії штату та сумлінно виконував свої обов’язки. Через низьку зарплату був змушений залишити службу, але бажання повернутися нікуди не зникло — я обов’язково планую знову піти служити у майбутньому.
Як новорічний подарунок мені було б дуже приємно отримати електропікап або фуру, адже я давно мрію піти працювати перевізником і розвиватися в цьому напрямку.
Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, тому що я активний і працьовитий гравець, який дотримується правил, поважає інших, багато спілкується з людьми та намагається робити гру веселішою і цікавішою для всіх. Я й надалі планую грати на UKRAINE GTA 5 і бути корисним для серверу.
Дякую за увагу та за можливість взяти участь у цій святковій події. Бажаю гарних свят, хорошого настрою та позитивних емоцій усім гравцям і адміністрації!
З повагою,
гравець UKRAINE GTA 5 🎄 Volodimir Grekov
P.S. додаю відео)
.

ecstasy

Козак
4 Гру 2025
14
  • Напишіть свій статичний ID. 995
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. давал работу админам
  • Що б ви хотіли отримати. шо подарите хотелось даймонд вип срок на ваше усмотрение )
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. играю с самого открытия проекта

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
  • Напишіть свій статичний ID : 19881
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік : в грі робив богато РП контенту та Крайм контенту. А якщо в реалі то вивчився на стипендію та передавав багато коришних предметій для військових (незнаю чи таке можна писати тут)
  • Що б ви хотіли отримати. на розсуд санти =)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. невідомо який подарунок буде і чи взагалі він буде)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі