Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Themkvz

Козак
31 Жов 2025
9
я там дещо не дописав) І дай будь ласка на бехі двигун норм (бажано ще вихлоп) а далі що то хочеш ще вкинь)

Zed Norz

Мл.Адміністратор
20 Лис 2025
25
Напишіть свій статичний ID:

26226

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік:

За цей рік скільки я грав то завжди намагався допомогти кому можу був в багатьох організація в яких робив сервер краще але по правді кажучі зробив і достатньо поганого але завжди намагаюся зробити добро іншим як і в реальному житті так і за екраном гри в якій інколи намагаюся закритися від жорстокого реального життя

Щоб ви хотіли отримати.

Чесно мені без різниці я був би радий кожному подарунку від вас навіть шоколадки бо буду знати що хтось це прочитав і не всім це байдуже

Чому ви маєте отримати цей подарунок.

Дуже хотів би отримати від вас будь який подарунок мені буде дуже приємно, дякую велике якщо прочитали хоч трохи!♥️

Vinny Great

Козак
18 Гру 2025
14
Привет Санта.
Как у тебя дела? У меня всё хорошо.
В этом году я вёл себя хорошо, даже замечательно.
Я всегда подвозил путников которые остались без транспорта на дороге.
Я попал в штат не так уж и давно, но уже обзавёлся машинами и большим количеством опыта.
А так же я очень много работал, я за последнюю неделю спал очень мало и набирался большого количества опыта.
Мне многого не нужно, у меня много что есть, но и много чего нет, но эти трудности должны сделать меня сильнее.
У тебя я могу попросить лишь немного опыта для навыка дальнобойщика, может быть ты сможешь рассказать какие то секреты которые сделают меня мудрее и опытнее в этой сфере. А ещё я мечтаю о фуре в 5 тонн, поэтому опыт которым ты поделишься будет неоценимым вкладом. Сейчас я езжу на фургончике 1.5 тонн. Но пока что мне и этого хватает.
Спасибо большое.

ID: 31280 | Daniel_Morgan

pif-pof

Новий гравець
9 Лис 2025
3
28257
Шановний Дід Мороз борода і звати ти подарки нам приніс діду ти горбатий
Хочу фуру 5Т дякую бро )

Ruslan Tornado

ruslaners
27 Жов 2025
2
Хелоу! Подивіться будь ласка відео там є всі мої побажання та невелика розповідь за планом який ви прикріпили:)

Hennessy

Новий гравець
25 Бер 2025
1
1. Сатітк 5088
2. Що зробив доброго: Помагав фінансово новачкам, помагав зрозуміти гру з чого краще починати і як краще рухатись.
3. Хотів би я отримати машину Benefactor J900 Boostline і 1 автомобільний слот для нього ). Знаю, що можу не отримати такий автомобіль, але буду надіятись ).
4. Чому я маю отримати саме цей подарунок? Мені дуже сподобався цей транспорт. Я думаю, що заслужив цей транспорт бо стільком поміг вирішити їхні проблеми, що не перерахуєш ).

DiMoN_007

Новий гравець
15 Бер 2025
1
2. Вступив до зеленої банди, я віддався максимально в цю банду і в мене вийшло запросити багато новачків та навчити їх, ми захватили багато територій, на даному моменті не перебуваю в банді, дякую всім за знайомство)
3. Я хочу щоб Україна перемогла та віллу на 12 гаражних місць!
4.Я маю отримати цей подарунок тому що я зробив багато хороших справ, допоміг багатьом новачкам та хочу щоб з мене брали приклад, бажаю всім Гарних Свят!

SergoGv

Новий гравець
7 Вер 2025
29
Шановний Дід Мороз,👋 я чекав весь рік, шоб написати Вам листа.🙈 Я не так давно граю на РП проєктах і рад шо це мій перший, дуже багато часу проводжу в цій грі, а це більше 1800 активних годин.🤪 Спочатку було складно, але мені допомагали. Зараз допомогаю іншим Я.🤜🤛 Дуже радий що потрапив в сім'ю Мерссі, знайшов нові знайомства та друзів ми всі один за одного і це круто!❤️В штаті я надовго.
Нехай новий рік принесе диво! А саме машину в колекцію Ferrani CA90 2024🥹
За це обіцяю в наступному році поводити себе добре, не порушувати правила гри. 🫡
З вірою в дива! Sergo Merssi ID 25216

Oleksandr_FN

Козак
17 Лют 2025
27

• Граю на сервері вже 11 місяців. За цей час побував у багатьох фракціях і награв близько 3000 годин. Деколи допомагав новачкам, пояснював їм з чого краще почати і так далі. Були й помилки здебільшого ДМ, ДБ але в основному це було через жарти з другом.

• Я хотів би отримати BMW m5 g90 або фуру на 5 тон або ж на вибір Санти

• Я граю на сервері вже майже рік маю великий досвід та провів тут багато часу. Деколи допомагав новачкам розібратися з грою, підтримував інших гравців. Вважаю що мій внесок у спільноту заслуговують на шанс отримати подарунок.

Romeo_Martinez

Козак
8 Вер 2025
50
Дорогий Санто,дякую за можливість бути частиною цього проекту чудового.
Влітку спочатку побув новачком гравцем ще тоді дуже багато чого дізнався шукав друзів майбутніх щоб провести чудовий час разом грати, все ж таке збулася ціль вдалося, потім почав активно саморозвитку піднімати коштів завдяки я вступив популярні в сім'ї як Martinez (віртуальний валюту заробити перші грошей) як я тоді узнав де краще підняти грошей звісно на сімейні контракти я вже був тоді не дуже активним влітку, почав активно аж с восени-(Осінью) активно розвивався підняття коштів собі власне на ціль копичування майбутнього майна, автомобіля швидких чи не швидких як елітний транспорту, ну звісно я дуже багато робив контрактів, я щоранку після рестартів дізнаюся що по контракту чи позитивні випадуть чи буде найважчий завдань, ну я зараз намагаюсь шукати нових поколінь людей щоб теж разом розвивати та накопичую коштів щоб сім'ї провести як найчастіше конкурси чи турніри, я на зараз як я підвищений авторитету, зараз як Заступник я вищій обов'язки фамці, до відключення світла за тижнів робив 41 контрактів рекордних, в середньому контрактів за тижні 15-20-25 буває до 30 якби не відключення світла.

Хочу тільки щоб було більше світла щоб частіше грав у вашій проекті, було мені би непогано важко думати що краще... Tessera(Tesla) CuberTruck, можливо ще батл пасс віп але від вас залежить узгодження.

Мені би мрія цю транспорту що більше я хотів ціль його накопити але потім мені друзі казали не покупай його, я теж згоден перед початком чим його купити ми трішки логіку розуміємо на майбуттям, я його дуже хотів пікапа.

Останнє редагування:

OgenSpielman

Новий гравець
7 Лип 2025
4
Дорогий Санто!
Я хочу подякувати тобі за можливість бути частиною цього проекту. Кожен проведений день в нашому штаті завжди дарує мені приємні емоції і допомагає відволіктись від буденності, мати те чого не маю у повсякденності, а найголовніше те що я зміг знайти багато цікавих людей, однодумців, друзів, і можу проводити з ними час навіть на відстані.
В цьому році я намагався бути максимально чемним, вірно та віддано служив в лавах US ARMY пройшовши шлях від рядового до генерала, сумлінно виконував свої службові обов'язки та допомагав побратимам як у повсякденній службі так і в складних бойових буднях. Моя посада та досвід дозволили внести певні покращення і корективи в систему служби що в свою чергу додало контенту для інших гравців. Я намагався не порушувати закон, та допомагати тим хто просив моєї допомоги, завжди був щедрим на чайові для працівників.
Я не прошу у тебе жодних подарунків, проект і є тим подарунком про який я мріяв. Просто вирішив написати листа і висловити вдячність, привітати з прийдешніми святами і побажати усім миру, добробуту і здійснення мрій!!!

Gray Wolf

Козак
30 Сер 2025
12
1. ID: 5687
2. Помогал новичкам-советом,деньгами,машины,админам скидывал видео на баги в игре
3. Хотел бы получить двигатель 4ур на свою машину Tenzo Millennio (машину J900 Boostline)
4. собираю деньги на двигатель 4ур (хотелось бы иметь такой внедорожник для езды на рыбалку))

dron cruz

Козак
17 Лис 2025
46
2.дорогий санта кажу правда да багато порушував ну і добра на мало робив
3. було б файно якщо б подарував якусь файну хатину
4.я маленький колядник до горілки добре звик ви просили я прийшов дві по сто і я пішов

Ivan Kartaviy

Козак
22 Чер 2025
30
  • Доброго дня шановний Санто цього року я був дійсно гарним хлопчиком, я прийшов на цей проект нічого не знаючи про світ рп на цьому сервері я знайшов другу родину і багато нових знайомств.Я допомогав новачкам, водив їх по роботам купляв авто та фінансово підтримував. Вітаю Адміністрацію та всіх причетних до розробки нашого маленького і затишного світу з наступаючими святами та бажаю всім як найшвидшого миру і злагоди.Дякую вам за все що ви робите для нас, ми це цінуємо P.S. Іван 26 рочків
  • ''Штани тактичні'' у чорному кольорі
  • Я провів тут більше 1600 годин і ніразу не був покараний на форумі і був 1 помилковий бан який відразу зняли і ніразу не сидів в деморгані тому вважаю що був гарним хлопчиком і заслуговую на невеличкий подаруночок.

ghudima24

Новий гравець
9 Лис 2025
3
  • Напишіть свій статичний ID #23290
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Допомагав активно новачкам на сервері чим міг
  • Що б ви хотіли отримати хотів би отримати якусь спортивну автівку
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я змінився та також на мою думку я заслужив його свою роботу

Adam McQueen

Козак
9 Вер 2025
37
  • Ще не рік як граю тут, але за короткий час написав декілька пропозицій, якісь уже додано на наш сервер, а якісь покищо на розгляді, сподіваюсь теж скоро будуть реалізовані. Старався не порушувати правила проекта.
  • Не відказався б від бутилочки хорошого елітного алкогольного напою.
  • Всі заслуговують на якись приємний подарок в ці святкові дні.

Volodymyr Gordeev

Новий гравець
11 Гру 2024
2
  • Допомогав новачкам трохи, непорушував майже правила серверу.
  • Я би хотів отримати машину Honda NSX.
  • Дуже хочу цю машину бо вона класна.

Yuliia_Sage

Content Creator
6 Бер 2025
22
Привіт, Санта!

Пише тобі лист Yuliia Sage (#14368).
Цього року (в принципі як і всі попередні) я вела себе доволі чемно :)
Цього року я відкрила для себе новий етап і нові можливості саме завдяки
Ukraine GTA5. Я почала створювати контент і передавати свої емоції, свої ідеї завдяки натхненню, яке черпала у цьому проекті.

Думаю на питання що хорошого я зробила за цей рік не варто навіть і думати що відповідати, адже ти добре знаєш хто врятував тебе від злочинця і, головне - це Різдво цієї зими. (Все зафіксовано туть:
)

Звичайно, що цього всього б не відбулося без нашої різдвяної команди:
сміливого Оленя (Andrew Sage #17545) та чарівного Сніговика (Nazar Sage #1467), які завжди прийдуть на допомогу. (Ось як виглядала наша підготовка на твій порятунок: )

Насправді, нам нічого не потрібно, бо все, що ми робимо - від щирого серця. Але, якщо що, раааааптом, від приємних подаруночків не відмовимось ;)

З повагою Yuliia Sage та твоя вірна різдвяна команда :)

Illya Makogon

Новий гравець
11 Лис 2024
5
  • Напишіть свій статичний ID: #6466;
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік: За цей рік, я допомагав новичкам, давав гроші тим, кому вони були потрібні, підвозив людей у будь-яку точку штату, старався розвивав економіку штату, працюючи далекобійником та заробляючи гроші для себе та друга;
  • Що б ви хотіли отримати: Я хотів би отримати 2 автомобіля: Ubermacht W5 CS та Pegassi Toros;
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Для мене це є мрія, яку я намагаюся виконати, працюючи на роботах та заробляючи кошти. Якщо я зможу отримати ці авто, це буде слугувати для мене мотивацією надалі розвиватися ще більше та будувати нові мрії.

Belman

Новий гравець
21 Гру 2024
2
  • Грав на вашому сервері від дня відкриття, була перерва 3-4 місяці бо їздив на завдання, допомогав новим гравцям, завжди був законослухняним, працював медиком допомогав людям лікуючи їх від хвороб, ну двома словами був максимально слухняним та робив добро.
  • Преміум статус Даймонд на 14 днів, щоб заробити коштів на свою мрію.
  • Хочу заробити коштів на свою мрію, нову вантажівку 5т.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі