Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

Founders
29 Вер 2024
14
forum_santa.png

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Напишіть свій статичний ID.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 26.12 о 17:00, а результати будуть повідомлені в цій темі 27.12.

Maxim Nikonchuk

Козак
13 Гру 2024
44
Maks Merssi 410
служу в лспд 10 місяців борюсь злочиністю (в реале 1 год отвоевал захищав нашу неньку))
весь рік був слухняним
хочу отримати віпку на місяць та якусь автівку сортивну

Moe Parker

Вступив в мафію поміг новачку
Ауді рс7 2021
Незнаю ну я не разу ненарушив правила проєкту

Maxim Geras

Helper
9 Жов 2024
144
  • Напишіть свій статичний ID. 277
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. активно грав, допомагав гравцям, підказував новачкам, не токсичив, дотримувався РП і підтримував адекватну атмосферу на сервері.
  • Що б ви хотіли отримати. Підвищення до 2 рівня адміністрації так як стою вже більше 40 днів.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я змінився та також на мою думку я заслужив його своєю роботою на посаді Хелпера.

Dimass

Новий гравець
11 Гру 2025
10
29964
Допомагав новачкам почати розвиватися,тай в загалі усім допомагаю коли є можливість.Можливо ше були якісь добрі дрібнички але їх не памятаю,тай в штаті я не довго))
Те чого я заслужив,а шо заслужив нехай вирішить Санта Клаус.
Був послушним громадянином цього штату.Ніколи не порушував)

Serhiy_Escobar

Козак
19 Вер 2025
20
Дорогий санта, я не був найчемнішим хлопчиком навіть грішив один разочок, але я обожнюю саме цей сервер та саме цих адмінів, а особливо Баскетбольний Клуб Баллас…
Мій статичний ID 25505
Що доброго я зробив? Я кожен день намагаюся підняти рівень зацікавленості в гетто, ми завжди з кимось тулимось, завжди проводимо конкурси , завжди намагаємося показати найбільший актив, і завжди хочемо доказати що саме в цій грі є чим зайнятися постійно💜
Який би я хотів подарунок? Та мабуть який банальний може Гелік якийсь😅

Nazar01k

Привіт Санта, бажаю тобі і нам веселих свят!
Статік - 9796
Що хорошого зробив? - як мінімум не був жодного разу в деморгані, допомагав багатьом новачкам матеріально
Хотів би отримати віртуальну валюту, можна там 500к-1кк))
Тому що немає так багато в мене часу, щоб нафармити потрібну кількість валюти, щоб купити другу машину
Завчасно дякую за такий івент, навіть якщо не виграю, то нічого страшного)

Jason Cook

Козак
12 Чер 2025
43
Я допомагав новачкам у грі, роздавав їм гроші, ланоси).
Хотів би отримати будь-який батл пас, бо кожен день граю гру і хотів би отримати ще більше нагород з батл пасу
Я маю отримати цей подарунок тому, що я граю в гру кожен день по 5-10годин і мені це подобається.
Тому дуже вірю що Святий Миколай принесе мені подарунок!

Mihaill_Durex#22067

За цей рік я дуже сильно допомагав людям по справах наприклад довозив їх безкоштовно давав гроші на «ход ноги»,також допомагав поліцейським-військовим під час нападу на їх бази,коли була судна ніч я їздив по місту і брав в машину тих хто незнав куда тікати і я їх завозив в безпечне місце.
Щоб я хотів би отримати ?:Та навіть не знаю що хотілось би,але напевно хоть трохи грошей бо зараз з ними складно
Ну хоть я і не багато робив добрих справ я все таки надіюсь на подарунок,хоча я сумніваюсь що я його отримаю.Але якщо я отримаю це буде знак що добро вертається і буду його робити ще більше)

Andriy Winchester

- Статік: 13379
- Був на посаді Генерального прокурора та приносив багато контенту людям, багато допомагав новачкам фінансово, подарував свій тайкан та той момент новачку, але іноді порушував правила серверу(
- як мінімум подяку за велику роботу яку я зробив будучи на ГП, і 250к, такош маючи можливість прошу добавити функціонал приватних адвокатів.
- бо це все я робив не для себе, а для серверу, навіть самий звичайний рейд, але він збирає людей в купу та обʼєднує.

Mails Mitchell

Козак
17 Гру 2024
27
Michael Legion 2042
Дорогий Санта цього року я тарався бути слухняним і не дм-в граців, старався не дб-шити у мене тільки 1 деморган, (ну може і 2😁), допомагав гравцям по можливості які прибули тільки у штат, ставився відповідно та з повагою до адміністрації, я знаю цього дуже мало для того щоб хоть щось отримати, але мені моя робота не позволяє багато робити хорошого, тому я хочу попросити щоб мені хоть трохи більше падало з рулеток та кейсів, бо я за рік гри на цьому сервері нічого класного не отримав, таяби мене просто обділили, тому буду вдячний за це, твій послушник Michael Legion 2042

Satriago Lover

Новий гравець
24 Гру 2025
2
  • Напишіть свій статичний ID.27827
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. допомагав гравцям в дс та в грі)і ще трасу від грабіжників захищяв)
  • Що б ви хотіли отримати. Теслу кібер трак або бугаті вістрал
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок Я був чемний та грав тіки в гта юкрейн)

• Дізлайк
Реакції: rosh

Mykhailo Hikka

Дорогий Миколаю я цього року робив добрі справи
І якщо чесно — я Допомагав новачкам стати на ноги:
давав гроші тим, хто тільки зайшов на сервер,
продавав машини нижче ринку,
і не тим, хто просто мав бабки, а тим, хто реально цінує допомогу
і потім може сказати «дякую».
Бо суть не в донаті,
а в людях і повазі.
GTA 5 Ukraine — це не тільки про стрілянину,
це про ком’юніті 💙💛
Я хочу за такі поступки якщо можна будинок хочаби на 3 гаражних місць до зустрічі побачимось у Ukraine GTA 5 ну все в я пішов допомагати новочкам :)

Olehka Castro

1.Статичний 8117
2.Я помагав новачкам трошки фінансово і просто в якихось запитаннях і старався поборотися з людьми які не дуже чесно грають на каптах
3.Я хочу отримати 100 спешеків мк 2 100 бронежилетів і 100 запивів ще хотілося би автомобіль крузак 200 або 300
4.Я маю отримати цей подарунок щоб мати з чого подальше робити контент в гето або на трасі

• Дізлайк

Даніїл

привіт санто мій статичний айди #22146 в цьому році я був працьовитий. Я працював далекобійником та намагався заробити грошей. Потім я купив собі речі та рюкзак на зароблені гроші, а сьогодні я зустрів нового друга який тільки почав проживати в нашому штаті я допомагав йому розібратися що и як робити та де краще працювати щоб отримати гроші. Яб хотів отримати на новий рік машину дуже швидку як бугатті але по дешевше та карбованці щоб купити другу батл пас та собі преміум статус. Дякую санто

• Дізлайк

Serhii Zamorylo 8730

• Напишіть свій статичний ID.: 8730
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.: купив 2 віп бп,працював EMS
  • Що б ви хотіли отримати. Ceterpilort ST680 (Бензовоз)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.: 1 з активніших гравців останнім часом (Не рахуючи АФК)

• Дізлайк

Ruslan Antiradov

Новий гравець
24 Гру 2025
2
Ruslan Antiradov 26391
Допомогав гравцям якi тiки зашли та почали грати не оскорбляв нiкого
2 мiльйона гривень в грi
Хочу подарувати другу машину по тiпу тайкана стокового

Рома

1. 28626
2.був в LSPD боровся з злочином та добомагав деяким гравцям розібратися як грати
3.я хотівби щоб мені зняли 4 судимості я хочу повернутися на сторону захисту штату і працювати в BCSD або щоб виділили гроші судимості якщо я не помиляюся то 1 судимість коштує в говерменті зняти 300 тисяч в сумі 1 мільйон 200 тисяч

• Вподобайка

Makvin_Hokkaido

Козак
21 Гру 2025
6
  • 25113
  • допомогав новичкам,грав на душу
  • я хочу отримати авто AWG One
  • я хочу кататса та грати на ukraine gta 5

• Дізлайк

Abdurakhman Tsikanashvili

Фанат Jägermeister
13 Гру 2024
106
Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
2217 Alexandr Blood,привіт Санто! Я граю на цьому проєкті з відкриття,я бачив багато чого і як люди фармили на риболовлі бо вона тоді була самою прибутковою,так можливо десь я навіть порушував правила серверу але я виправився,знаєш Санто я памʼятаю перший адвент календар та перший батлпас та як його всі виконували,памʼятаю перший івент і ялинки,також памʼятаю як на відкритті робота лісоруба була страшною неначе фільм жахів. Так були різні ситуації але проєкт я от люблю безмежно і саме тут я награв свою першу тисячу годин в ГТА,маю бажання попросити тебе невеликий призент,я маю велике бажання отримати фуру на 5тон щоб працювати та на зароблені кошти допомагати новачкам,або ж подаруй мені автомобіль під ялинку на твій вибір. Також хочу сказати що в наступному році я буду вести себе чемно,небуду порушувати правила серверу. Буду допомагати новачкам та іншим гравцям хоча я вже і так допомагаю бо знаходжусь на посаді діскорд модератора який допомагає гравцям,я дуже активний в чатах тому,я думаю що заслужив собі на подарунок! З прийдешніми святами вас!

ТАКОЖ ДОДАЮ ВІДЕОРОЛИК ЗВЕРНЕННЯ:

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі