Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sergij_Romanovich

Козак
1 Вер 2025
24
10316 Sergij Barrington
Тримав високо поставлені ранги в Армії в тобто Генерал-Майор Командир Дельта Форсу також сьомим рангом в BCSD та старанно виконував всі свої обов'язки. Наразі обіймаю посаду Директора Департаменту Фінансів та старанно виконую всі свої обов'язки.
Імперіал Батл Пасс
Надіюсь що зміг вижати з себе всі соки задля максимального активу та постійної роботи над собою.

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
100
Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
#4095 Boroda Borodach
2025 рік для мене почався насичено. Спочатку я вступив до київської будівельної компанії, після цього деякий час попрацював у GOV. Згодом трохи фармив, а також був працівником FIB. На даний момент працюю далекобійником.

У реальному житті я відслужив 3,5 роки, віддавши цей час нашій неньці Україні 🇺🇦.

Якщо Санта вважає, що цього року на UG 5 я поводився чемно — він знає, що мені подарувати 🎁.

Сподіваюся, Санта спостерігав за мною весь рік і сам вирішить, чи заслуговую я на цей подарунок.

Максим

Новий гравець
9 Жов 2024
1
1. #3480.
2. Допомагав кожному новачку щоб він розвивався на серверві та щоб їм було цікавіше грати в Ukraine GTA 5.
3. Я дуже мрію про Lamborghini Huracan.
4. Чому я маю получити подарунок? Тому що: Я старався допомогти кожному і знав що мені це повернеться добром, хотів показти якою має бути людина даже в такі вашкі часи. Я знаю що Санта таких людей не минає)

Yaroslav Fiyalo

Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
9938
Я убивав нонрп молочних зубиков І нонрп госку,іноді допомагав новачкам
Я хочу мілітарі рюкзак або рюкзак гробік
Чому я на це заслуговою незнаю поосто таку акцію зробили чому не спробувати

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
  • 25265
  • Працював Адвокатом зараз Підполковник ЛСПД ловлю бандитів допомагаю дуже часто людям
  • ubermacht F90 FT
  • А чому б і не я?

Zhenya Hellsize

Новий гравець
1 Сер 2025
11
Напишіть свій статичний ID. 19794
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. я допомагав гравцям я нікого не обдурив я дуже культурана людина і нікого не ображав
Що б ви хотіли отримати. Panama Turbo фулл фт 12кк
Чому ви маєте отримати цей подарун. я дуже хочу панаму і гроші більше я нічого не хочу я б дуже був радий

Joni Rigas

Козак
10 Гру 2024
2
  • статичний ID- 367
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік: В зв'язку з тим що багато часу проводжу на службі,грав з першого дня,потім бойові,зараз активніше граю,і з такою паузою як в мене була,все рівно граю на сервері
  • Що б ви хотіли отримати: Хотів отримати Бензовоз,був би вдячний
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Бо граю вічливо,не порушую правила проєкту,вижив на службі та залишився відданним проєкту
    З Наступаючими Святами!Слава Україні!Дуже гарно що ви підтримуєте старі традиції з листом до Санти)

Nazar_Buffalo

Козак
21 Гру 2025
15
  • 27644
  • Допомогав різним організаціям з виконаням завдань
  • Хотілося би якийсь сетік але більше всього це якийсь він статус
  • Подобається мені цей проект тому якось так )

Vladik Toksik

Козак
22 Чер 2025
13
20017
Я дуже добра людина, боровся з корупцією..
Я хочу отримати розбан
Чому б і не я може новорічне диво збудеться

Buba

#FREEYUTOGRIMX
21 Лют 2025
57
  • Напишіть свій статичний ID. Andriy Depp 13662
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Почав лідерський термін в київській мафії,допомогав новачкам,не ображаю нікого
  • Що б ви хотіли отримати. Truffade Vido або Imperial BattlePass
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Поводив себе чемно,почав лідерський термін київської мафії,вивчив правила проекту,нікого не ображаю

Останнє редагування:

Yaroslav228

Новий гравець
24 Гру 2025
1
Мій статичний ID 30954
Дорогий бородатий санта клаус. Цього року я був хорошим хлопчиком. Слухав тата і маму, добре вчився, і.. і... все.
а на рахунок проєкту, я хоч і не довго граю(десь 1.5-2 тижня) але добився непоганих успіхів. Я вступив в Італійську мафію, в якій я дуже активний гравець, я не пропустив ні одного івенту(не рахуючи субмарин і ящиків) допомагаю колегам. Я доволі дружелюбний і завжди можу підтримати хороших гравців копійкой, підвезти кудись або підказати щось. правила проєкту я порушив 1 раз(випадково) але в наступному році я виправлюсь. також я допоміг адміністратору забанити не чесного гравця(чітера). А я так і не придставився мене звати Ярослав мені 14 рочків :)
Я хотів би отримати не щось супер дороге або рідкісне наприклад машину. Оскільки у мене вона не найкраща. Або було б цікаво отримати любий з віп пропусків(діамантовий або сапфір або імперіал. Пропуск цікавий тим що можна забрати доволі цікаві та креативні міні винагороди.
Чому саме я маю отримати цей подарунок? насправді складне запитання. але навіть якщо мені подарують пачку чипсів, я всеодно не засмучусь. Оскільки головне це не подарунок, а його суть! З ПРИЙДЕШНІМИ СВЯТАМИ ВСІХ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Edwin Grave

Козак
26 Тра 2025
56
  • Напишіть свій статичний ID. 18728
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Придбав автівки s600 новачкам, підказував, коли находив баги повідомляв одразу ж, та і ще багато різного
  • Що б ви хотіли отримати. Привіт не прошу за себе.Мені не потрібно нічого, я тішусь тим що в мене є, але я би хотів щоб ти кожен місяць останнього числа збирав усіх гравців за для вшанування полеглих Героїв України дякую.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хотілось би щоб на ураїнсьокму проєкті, на якому я граю не забували про наших засхиників та героїв.Щоб не забували завдяки кому ми живі дихаємо і граємо в цей прекрасний проєкт.Тому я думаю що на це вони заслуговують.

hunter01

Новий гравець
24 Гру 2025
5
Static ID 23957 | Roman Hunter

*

||
||
||

❄ Привіт Санто! Мене звати Roman Hunter. ❄
Граю на UKRAINE GTA 5 і працюю в LSPD Лос-Сантоса. За цей рік патрулював місто, виїжджав на виклики, допомагав гравцям і намагався підтримувати порядок. Граю чесно, правил не порушую, з людьми спілкуюся нормально.
Хотів би отримати чорний Military рюкзак на 110 кг він реально потрібен для служби та щоденної гри.
Думаю, що заслуговую на цей подарунок, бо активно граю, несу службу в LSPD і роблю все, щоб на сервері було спокійно та приємно грати.
Дякую за увагу. ❄
Roman Hunter

Останнє редагування:

Plavec Amoral

Новий гравець
24 Гру 2025
2
1. 29382
2.
Мене звати Plavec Amoral, вже як Yakuza, я є активним гравцем сервера GTA 5 Ukraine. Хочу звернутися як учасник команди (Amoral), яка нещодавно здобула перемогу в турнірі Master League.

Перш за все хочу подякувати за організацію турніру та за сам сервер. GTA 5 Ukraine — це проєкт, у який вкладено багато праці, і це відчувається як у геймплеї, так і в спільноті.

Разом із командою ми не просто беремо участь у турнірах — ми активно створюємо контент, популяризуємо сервер, залучаємо нових гравців і намагаємося показувати Ukraine GTA з найкращого боку. Для нас це не разова активність, а постійна робота та зацікавленість у розвитку сервера.

Перемога в Master League стала для нас важливим досягненням і підтвердженням того, що ми рухаємося у правильному напрямку. Хотілося б, щоб наш внесок і результати були враховані.
3. 5кк (5 мільйонів)

Petrovich Hunter

Козак
23 Гру 2024
18
Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - -​
  • Напишіть свій статичний ID. 8758
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. хорошего сделал на протяжении года много чего, например помогал новичкам(деньгами, машинами) помогал в развитии
    Що б ви хотіли отримати. хотелось бы получить, нормальный лск, с нормальными ценами, оживить гетто и трассу, добавить бы онлайна и все будет чотка
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. даже не знаю что отвеить

Sem Dray

Козак
22 Гру 2025
7
Мій статік: 29528
Цей рік в штаті я провів дуже гарно зустрів дуже приємну сімʼю та допомагав сімʼї з проблемами та допомагав робити контракти, допомагав поліцейським ловити злочинців та один раз по моїй хибі медіа в тюрмі але не довго, допомагав новачкам з проблемами та допомагав з грошима.Сподіваюсь що ти прочитаєш цей лист та подаруєш мені авто Bentley Continental GT або якщо це занадто дорого то Бандану "Loose" сірого кольору.А важ що я маю отримати подарунок боя дуже гарно себе вів цей рік та допагав людям.Вітаю усіх з Різдвом Христовим.Слава Україні

Останнє редагування:

Denis Orion

Отаман
10 Гру 2024
10
  • Denis Orion 8843
  • допомогав ,більшості людям новачках , навчав їх в лавах ЛСПД , Армії і старався покращувати роботу і заохочення гравців грати на сьому сервері!
  • я хочу отримати 30.000.000 доларів
  • я хочу розвинутися на гта 5 ще більше створити свою сімю і розвиватися на UKRAINE GTA 5 ...
  • Слава Україні ! - Героям Слава!!
  • З Прийдешніми вас святами!!!

Lidnitchok

Отаман
5 Лют 2025
135
Toni Wins 13250.
В цілому за гарні справи не говорять але якщо треба.
Відразу я починав свою історію з онлайном в 200 людей коли , ще бу було в гетто.
В цілому історія почалась с того, що я вступив у ряди Emergency Medical Hospital. Першою метою чому я тоді пішов це було бажання виключно заробити гроші але з часом коли в мене з'явилися перші мільйони я купив першу автівку потім купив вже свою мрію на сервері на той час а саме ауді рс7 2016. І тут в мені дещо змінилося те , що я відразу не помітив в моменті мене перестали цікавити гроші і я просто захотів допомогати людям. Я познайомився з величезною купою крутих людей які допомогли мені в початку. В цей час часто відбувалися тусовки на ємс різні приколні ситуації і тому подібне. В один такий вечір незнайомець дав мені мільйон, що ще більше мені дало зрозуміти як круто коли ти можеш комусь допомогти. Ці люди на цьому проекті мене підкорили. Що моє бажання допомогти вилилося в те , що за тиждень я роздав 3.500 тисячі пігулок.
Потім вийшла оновлення з оновленною ауді рс 7 2021 року яку я собі купив. Тоді можливо на рахунку в мене в цілому було лямів 11. І незважаючи на те , що зараз в мене лямів 170 - 230 це авто досі зі мною. Це була трохи пред історії як вме починалося
Після цього всього коли в мене почали з'являтися перші великі гроші коли я прийшов перше бп.
Я роздав багато речей новим гравцям та звісно відав багато авто звісно не за мільйони але тем паче.
Звісно під час бп я допомогал гравцям виконувати квести і багато допомогали мені що і продовжується досі це дуже круті відчуття.
В цілому допомагав і допомогою людям підтримую і тому подібне).
Потім я пішов з лікарі і довго не знав куди піти щоб далі допомагати людям але бути незалежним і в ітозі я пішов у Weazel News. Де я і надалі зміг допомогати людям оскільки на той час в мене вже було багато грошей тому зарплата у 7 тисяч то звісно яб типу бонус). Але не про це.
Я допомагав и допомогаю багато у розвитку проекту своїми ідеями пропозиціями доводами знаходив багато багів і тому подібне я думаю мені згадають багато адміністраторів).
В цілому я знайшов себе в оренді і здаю авто на багато за нижче ціни чим пропонують інші. Якщо звісно це можна назвати гарною справою.
Допоміг не одному військовому отримати авто на цьому проекті.
В цілому тяжко казати що гарного я зробив я намагаюся робити щось кожен день тому навіть в цілому запам'ятати тяжко вже не кажучи про те , що такі справи я не рахую оскільки треба в цей не легкий час допомагати одне одному тому якось так. Звісно трохи хочеться сказати за адмінів а саме: Gromova , Kola_Lev , Buffalo, Liqvid , Drake , Marik_Warb. За допомогу ів цілому за спілкування і все інше. Ну звісно і іншим адміністраторам які роблять свою роботу і тим кого я не зміг згадати).
Ну і звісно усім людям хто бере в моєму рп участь і з якими я проводжу час)
Також проекту , що познайомив мене з цими людьми.
Та звісно ЗСУ за змогу в цілому жити цей день.
Усіх люблю ♥️.
Із побажань звісно є одне це FFT Koenigsegg One:1.

Denys Midnight

Козак
17 Чер 2025
15
  • Напишіть свій статичний ID: #18483
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік: Допомагав новачкам з розвитком на сервері, кому грошенят підкинув, кому пораду якусь дав, як краще почати свій шлях у штаті, та і взагалі був адекватним та слухняним гравцем
  • Що б ви хотіли отримати: Хотів би отримати Штани Тактичні чорного кольору
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Проводжу багато часу на сервері, за півроку награв майже 2к годин

Останнє редагування:

Denis122

Отаман
10 Лют 2025
158
Привіт я Денис Прошаєв 13255,я працівник державних структур,який затримав більше 200 злочинців та навів порядок в нашому штаті.Я дуже хочу отримати Фуру на 5 тон,бо моє хоббі це далекобійник.Мені подобається наш штат,а штату подобаюсь я. Хочу,щоб мене підтримав Санта та дав можливіть розвивати своє хоббі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі