Toni Wins 13250.
В цілому за гарні справи не говорять але якщо треба.
Відразу я починав свою історію з онлайном в 200 людей коли , ще бу було в гетто.
В цілому історія почалась с того, що я вступив у ряди Emergency Medical Hospital. Першою метою чому я тоді пішов це було бажання виключно заробити гроші але з часом коли в мене з'явилися перші мільйони я купив першу автівку потім купив вже свою мрію на сервері на той час а саме ауді рс7 2016. І тут в мені дещо змінилося те , що я відразу не помітив в моменті мене перестали цікавити гроші і я просто захотів допомогати людям. Я познайомився з величезною купою крутих людей які допомогли мені в початку. В цей час часто відбувалися тусовки на ємс різні приколні ситуації і тому подібне. В один такий вечір незнайомець дав мені мільйон, що ще більше мені дало зрозуміти як круто коли ти можеш комусь допомогти. Ці люди на цьому проекті мене підкорили. Що моє бажання допомогти вилилося в те , що за тиждень я роздав 3.500 тисячі пігулок.
Потім вийшла оновлення з оновленною ауді рс 7 2021 року яку я собі купив. Тоді можливо на рахунку в мене в цілому було лямів 11. І незважаючи на те , що зараз в мене лямів 170 - 230 це авто досі зі мною. Це була трохи пред історії як вме починалося
Після цього всього коли в мене почали з'являтися перші великі гроші коли я прийшов перше бп.
Я роздав багато речей новим гравцям та звісно відав багато авто звісно не за мільйони але тем паче.
Звісно під час бп я допомогал гравцям виконувати квести і багато допомогали мені що і продовжується досі це дуже круті відчуття.
В цілому допомагав і допомогою людям підтримую і тому подібне).
Потім я пішов з лікарі і довго не знав куди піти щоб далі допомагати людям але бути незалежним і в ітозі я пішов у Weazel News. Де я і надалі зміг допомогати людям оскільки на той час в мене вже було багато грошей тому зарплата у 7 тисяч то звісно яб типу бонус). Але не про це.
Я допомагав и допомогаю багато у розвитку проекту своїми ідеями пропозиціями доводами знаходив багато багів і тому подібне я думаю мені згадають багато адміністраторів).
В цілому я знайшов себе в оренді і здаю авто на багато за нижче ціни чим пропонують інші. Якщо звісно це можна назвати гарною справою.
Допоміг не одному військовому отримати авто на цьому проекті.
В цілому тяжко казати що гарного я зробив я намагаюся робити щось кожен день тому навіть в цілому запам'ятати тяжко вже не кажучи про те , що такі справи я не рахую оскільки треба в цей не легкий час допомагати одне одному тому якось так. Звісно трохи хочеться сказати за адмінів а саме: Gromova , Kola_Lev , Buffalo, Liqvid , Drake , Marik_Warb. За допомогу ів цілому за спілкування і все інше. Ну звісно і іншим адміністраторам які роблять свою роботу і тим кого я не зміг згадати).
Ну і звісно усім людям хто бере в моєму рп участь і з якими я проводжу час)
Також проекту , що познайомив мене з цими людьми.
Та звісно ЗСУ за змогу в цілому жити цей день.
Усіх люблю

.
Із побажань звісно є одне це FFT Koenigsegg One:1.