Дорогий Санто!
Статичний ID: 2922
Я граю в
UKRAINE GTA 5 з самого відкриття проєкту і граю тут досі. Протягом перших пів року я була на посаді
H.Crime. За цей час я вкладала багато сил у розвиток
крайм-індустрії: організовувала та брала участь у похідках, допитах, викраденнях,
ГРП та іншому крайм-контенті. Зараз crime вже не такий активний, як раніше, але я продовжую грати і підтримувати розвиток сервера.
Також активно займалася
розвитком RP на сервері. Брала участь не тільки в ГРП а й врізних РП подіях та взаємодіях. Оскільки сервер був новий, допомагала налагоджувати взаємодію між організаціями, щоб РП ставало живішим та цікавішим для всіх гравців.
Завжди старалась
допомагати новачкам, підказувала, бувало підвозила, пояснювала механіку гри та навіть
допомагала фінансово, даючи гроші на перші потреби. За весь час гри я
жодного разу не перебувала в бані. Серйозних порушень з мого боку не було. Деморган траплявся рідко і без значних причин.
Я досі активно граю на сервері й цього року дуже хотіла б отримати в подарунок
Porsche 911 Turbo S, адже це авто мені справді подобається. Вважаю, що за весь час гри я зробила чимало корисного для розвитку
UKRAINE GTA 5 і продовжую це робити й надалі. Мені було б дуже приємно
мати це ексклюзивне авто у своєму автопарку як особливу нагороду. У разі якщо такий подарунок буде недоступний, я була б також дуже рада отримати
Imperial Battle Pass.
Дякую за увагу та за можливість бути частиною цього проєкту