Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sanya_Bard

Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Oleksandr Bard #30812
Вступив в сімʼю, поміг деяким новачкам, відіграю РП, дотримуюсь правил та вимог сервера

Фуру на 5т або дім на 6 г.м. Ну або суму в віртуальній валюті в їхньому розмірі

Ну а якщо про оригінальність то треба і віршик написати

Зайшов у гта юкрейн та відкрив всі двері
Хто б ви думали народ їздить на оленях
Це не птах та не літак, це літає санта
В чій будинок він зайде отримає подарки
В чій будинок не потрапить то хай вибачають
Оригінальні видно мало та ще й віршика не знають
😅

Anton_Worn

ID #30023
Цього року почав грати, та зробив багато для новачків які почали грати, допомагав проходити квести, допомагав грошима якщо щось не вистачало, давав автівку якщо це потребував гравець, але нажаль на передовій отримав не легке поранення, наразі прохожу реабілітацію, хотілось би якусь автівку прикольну, можливо кросовера можливо спортивну, це буде дуже приємно, але саме головне, перемоги нам. СЛАВА УКРАЇНІ!!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Kane Block

Козак
13 Гру 2024
20
  • Мой статический ID: #275
  • В этом году я помогал игрокам, дарил разные плюхи (вещи, рюкзаки, давал денюжку) новичкам для развития, участвуя в жизни сервера в фракции и продвигая EMS на высший уровень.💪
  • Очень бы хотелось фуру 5тон, но хотябы просто какой-то рюкзачек Millitary на 100 слотов (Чёрный/Белый), либо БП Imperial.
  • Я и не претендую сильно но будет приятно на Новый Год получить подарок так как я давний игрок сервера с самого открытия, чисто символически, будет очень приятно получить хоть что-то, а то рулеток я ни разу ничего не получил за все время (Не фортит).:)
  • Письмо - Деду Морозу ☃️.

• 🎄Дорогой Дед Мороз! :) 🧑‍🎄
  • Меня зовут Влад, мне 29 лет. Я живу в городе Кривой Рог, очень далеко от тебя.​
  • Я пытался быть очень хорошим в течение всего года и очень надеюсь, что заслужил подарок в этом году.
    У нас в городе уже холодно, но снега еще нет.❄️
  • Я знаю ти хороший и следишь за всеми нами, кто был и кто как слушался.
    В этом году я хотел бы на выбор один из своих любимых авто 🚗 (Bentley Continental/Krew furu 5t), но я понимаю, что если такой нет возможности так как ты не можешь всем угодить то просто хотя бы рюкзак для путешествий Military, или БП Imperial.❤️
  • Я знаю, что ты и твои помощники очень заняты перед праздником, ведь ты хочешь всем доставить радость и счастье, я надеюсь, что ты найдешь для меня время, чтобы доставить мне подарок.🎄
  • Жду с нетерпением!:love:
  • Подпись: LW💛💙

hq720.jpg

Останнє редагування:

sottung

Козак
21 Гру 2024
19
9036
Дорогий, Санта! Я сумлінно працював не покладаючи рук, допомагав новеньким в штаті та сім’ї стати на ноги, жодного разу не мав судимості та не чинив кримінальних дій.
Мрію щоб нарешті в автосалоні вантажівок зʼявилася вантажівка n2 krew та я зміг її купити, бо гроші маю а вантажівки ніяк нема. Чому саме такий подарунок я б хотів, ти запитаєш? Бо за рік існування штату, хочеться чогось гарного та теплого перед новим роком.

Kostia15

Новий гравець
1 Гру 2025
3
  • 27354
  • Допоміг з питання по ринку автівок новачкам. Подарував доволі багато речей та трішки грошей (різним людям). Відіграв 360 годин. Подарив багато сміху та радості людям (через свої шуткі і через свій нік)
  • Напевно будинок але це не точно. Санта може вибрати щось і на свій смак.
  • щоб заробляти більше грошей на бу ринку і радувати далі новачків (одягом і грошиками)

Roman_Fantom

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Статичний айді 27608
За цей рік я допомагав новачкам з розвитком не порушував правила рп і сервера був у банді та завжди поводився нормально брав участь в івентах також разом зі своєю сімєю робили тусовки для всіх гравців
Я хотів би отримати бепешку

Ayk Crosswell

Ayk Crosswell #27897
Добрий вечір Санта, а также привіт твоїм помічникам 😁, за цей рік я познайомився з вашим проектом, знайшов на ньому друзів, компанію,нові інтереси, чи був я слухняний? Тут думаю тобі підкажуть твої помічники які бачать всіх і кожного, а так то бажати особо нічого, цікавіше самому все здобути, так-то любому подарунку буду радий

Mikel

17208
Працював та допомагав гравцям для приємної гри на посаді адміністратора. Працював та покращував фракції.
Для подарунку зійде 5 кейсів для новорічного нестрою та дива
На мою думку я доволі старанно допомагав розвивати проект, допомагав гравцям, та й планую надалі продовжувати гру та розвиватись в проекті.

Charles Lukers

Новий гравець
24 Лип 2025
5
  • Напишіть свій статичний ID.#21696
  • Ну самого почату проєкта допомагав різними порадами коли розробники питали що потрібно додати чи там, щось змінити. Також по можливості коли бачив новачків давав поради де краще фрмити, чи в яку фракцію краще іти коли розпитували за певні, булу навіть декілька разів коли фінансово допомагав щоб був легий старт у них , зараз по можливості тако ж допомагаю різнім людям , але буду чесним допомагаю тільки новачкав, роботягам таким як я і адекватним , ніколи не допомагав перекупав бо рахую це зло нашого штату.
  • Навіть незнаю начебто все є але дуже хотівби Фуру Бензовоз так як потратив велеку кількість донат валюти а так її і не вибив с кейса , мабуть це єдине що потрібно. Або якщо за дорогий подарунок то якусь Гвинтівку для полювання , ато мушкет звовсі застарів для цього )))
  • Незнаю чому я всього простий гравець який завжди допоможе коли це потрібно також ні разу не був Деморгані та і навіть Поліція не разу не садила за злочини, також дуже активно граю на сервері коли не вимикають світло. Ну і влекий фанат Далекобіника тому саме цей подарунок хочу )))
  • І ЗВИЧАЙНО ВСІХ З НОВИМ РОКОМ ТА БАЖАЮ ВАМ МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВУЮ І ОКРЕМА ПОДЯКА ЗАХИСНИКАМ ЯКІ ЗАРАЗ НАС ЗАХИЩАЮТЬ ПОВЕРТАЙТЕСЬ ДОДОМУ ЖИВИМИ ТА ЗДОРОВАМИ ЩО ЗНОВУ ВІДЧУТИ ТЕПЛО РІДНИХ!!!!)))))

Останнє редагування:

VladBrooks

Новий гравець
30 Лис 2025
6
Привіт, Санто!
Пишу тобі з сервера Ukraine GTA 5. У цьому році я сумлінно служив в армії в GTA 5, дотримувався правил, був слухняним і грав чесно.
За свою службу та старання дуже хочу отримати під ялинку класну автівку 🚗
Обіцяю й надалі бути прикладом для інших гравців.
З повагою,
Владислав

Serhyi Toshkivskyi

Привіт)
Мій номер 31590
Я лише недавно почав грати в гта, тому напевно це і є щось хороше, хоча зі світлом пограєш не так багато як хочеться :(, короче кажучи це вже на розсуд Санти, все таки він править святом)))
Боже це напевно один з найтупіших подарунків... отже я хотів би одне з трьох:
Додавання хаммерів в національну гвардію, думаю це буде прикольно та і виглядатиме реалістичніше
Друге, ваз 2106 зхахахахаха, ну а чому ні? Я розумію що популярні автівки від європейських, американських, японських країн, але чим гірша ця? Ну можливо країною виробником, але ж українці досі ганяють на цих монстрах хахахаха
Ну і третє, хай процвітає цей сервер, хай тут буде 300 людей, 500 чи 600, але щоб кожен зміг знайти те, що зачепить його і він залишиться)
В цілому вийшло жирно, чи не так, хоча як на мене це краще ніж просити мільярди які можна самому заробити, ну а так то хай Санта вирішує що йому краще зробити)
Всіх з наступаючими святами та мирного неба нам)
P.S. Адміни і розробники, бажаю вам сил та мотивації працювати і покращувати цю гру і звісно реальне життя, дякуємо за місце де можна відпочити) ЗІ СВЯТОМ ВАС!!!!!!!!

Maksim_Rayz

Вимоги:
2. За цей рік, я старався допомогти будь кому, особливо новачкам: підказати, підкинути грошей на розвивання, стати краще, добріше до людей і я знаю що Санта добрих людей не минає.
3. Я давно мріяв на ламбу хуракан но уви ще її не маю(
4. Чому я маю получити подарунок? Я маю получити подарунок тому що: Я помагав людям як міг і не кидав нікого в біді, старався показати всім якою має бути людина!

Serhyi Toshkivskyi

Привіт)
Мій номер 31590
Я лише недавно почав грати в гта, тому напевно це і є щось хороше, хоча зі світлом пограєш не так багато як хочеться :(, короче кажучи це вже на розсуд Санти, все таки він править святом)))
Боже це напевно один з найтупіших подарунків... отже я хотів би одне з трьох:
Додавання хаммерів в національну гвардію, думаю це буде прикольно та і виглядатиме реалістичніше
Друге, ваз 2106 зхахахахаха, ну а чому ні? Я розумію що популярні автівки від європейських, американських, японських країн, але чим гірша ця? Ну можливо країною виробником, але ж українці досі ганяють на цих монстрах хахахаха
Ну і третє, хай процвітає цей сервер, хай тут буде 300 людей, 500 чи 600, але щоб кожен зміг знайти те, що зачепить його і він залишиться)
В цілому вийшло жирно, чи не так, хоча як на мене це краще ніж просити мільярди які можна самому заробити, ну а так то хай Санта вирішує що йому краще зробити)
Всіх з наступаючими святами та мирного неба нам)
P.S. Адміни і розробники, бажаю вам сил та мотивації працювати і покращувати цю гру і звісно реальне життя, дякуємо за місце де можна відпочити) ЗІ СВЯТОМ ВАС!!!!!!!!

Пишу вдруге бо не бачу свій лист, тому прошу не банити

Jee

Козак
21 Лис 2025
13
  • Напишіть свій статичний ID. James Mcooll 19937
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Ой був чемним ахах, робив хороших речей дуже багато,роздавав гроші усім кому хотів або потребував допомоги, або хто мені допоміг,допомагав багатьом новачкам і купував авто чи віддавав різний одяг і говорив де і з чого краще починати гру, і куди тримати напрямок і цілі.І ще дуже всього різного хорошого.
    Дуже подобається тут грати,всі дружні тут,а вам по бажаю онлайна 1000+ і 2000+ головне що б сервер витягував хех))
  • Що б ви хотіли отримати.Гарний і великий маєток для сім'ї з великою територією і з доглянутим газоном, і з фонтанами, і з басейном, і з вертолітною територією, і з ялинкою прикрашеною на вулиці) (з моєю маленькою доплатою хех)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Дуже бистро дійшли до 14 рівня з сімей , стараються з усіх сил (без грошей і блату і підкупів ) чесно працюючи.

Останнє редагування:

Yakut Oreo

Козак
28 Бер 2025
42
18807
Працюю в BCSD борюсь з злочинами та подаю скарги на тих хто порушує правила серверу також допомагаю новачкам та усім хто попросить.
Хотів би попросити в Миколая авто Tessera Cybertruck тому що в госс фракція маленька ЗП і накопити на таку автівку дуже важко.
Як я зазначив вище борюсь зі злочинністю в нашому штаті до допомагаю людям.

Vadim_Dellucci

Новий гравець
24 Гру 2025
6
  • Напишіть свій статичний ID. #31565
  • ну я новачок майже нічого не встиг але стараюсь веселити людей в цілому я нічого не хочу як що можете краще закиньте зсу як би не вони нас би вже не було та велике дякую за чудовий проект найкращий сервер на якому я грав та дуже прекрасні люди

Yarislav_Vernon

Новий гравець
31 Жов 2025
1
Привіт, Санта!
Я не ідеальний гравець, але й не найгірший — десь посередині 🙂
Дуже люблю сервер GTA 5 Україна і стараюсь бути активним.
Мій статичний ID: 1539
Якщо буде можливість, хотів би отримати якусь спортивну машину, яка швидко їздить.

Dmytro Bezlad

Козак
2 Вер 2025
9
  • Напишіть свій статичний ID: #17054
  • За цей рік привів на проект своїх двох друзів та ще декілька не забаром приєднаються), допомагав новачкам ну це база всіх баз
  • Що б ви хотіли отримати: Дуже хочу кібертрак чи фуру 5т чи бинзовоз, але буду радий і дрібничці
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: я хороший хлопчик, не матюкаюсь взагалі😂, ну і ні разу не порушив правилав серверу та і хочу катати далекобійника)

Dmitry

Козак
10 Чер 2025
65
Dmitry Blackwater#19239
Нічого не прошу іграю адиквато
помагаю усім хочу побажати, усім
миру та щоб нарешті кл'ята війна закінчилась щоб наші усі повирнулись цілими, і ше нехай буде, мир на цілий планеті із св'ятами, вас.Це моє таке, бажання нехай санта вирішить що мені подарити.

Останнє редагування:

Maksim Dray

Козак
24 Гру 2025
35
  • Напишіть свій статичний ID 29102
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.
  • Дорогий Санта я цього року робив добрі справи
    І якщо чесно — я Допомагав новачкам стати на ноги
    давав гроші тим, хто тільки зайшов на сервер працьвав в LSPD боровся із злочиність
  • Що б ви хотіли отримати. Imperial BattelPass або хочаб Sapphire
  • BattelPass
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:думаю що заслужив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі