Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marlboro_Trahher

Новий гравець
26 Жов 2025
12
Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1. 28049 Pavlo Bezlad

2. Я майже завжди стараюсь допомогти новачку,розказати йому і дати хоча б необхідні речі та машину

Хоча я й сам не так давно граю,але допомогати потрібно завжди

3.Хотілось би батл пас або нормальну машину)

4. Я був слухняним у цьому році,багато допомагав батькам і я рахую шо на Новий рік можна зробити такий невеличкий подарунок 🤗

Dmytro Balford

Козак
10 Гру 2024
9
Напишіть свій статичний ID. 9447
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. За цей рік у UKRAINE GTA 5 я грав чесно дотримувався правил й не заважав іншим гравцям створював адекватні ігрові ситуації брав участь у подіях серверу підтримував позитивну майже атмосферу та регулярно проявляв активність без порушень
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я хотів би отримати подарунок який допоможе мені ще активніше розвиватися на сервері а саме Koenex genera буду дуже радий отримати саме цей подарунок. Дякую

Godz1llA

Новий гравець
28 Лип 2025
1
  • 14326
  • Я в Ukraine GTA 5 зустрів дуже гарних людей, працюю звичайним далекобійником, та розвиваюсь і допомогаю розвивати прекрасну родину Пенсіонери 🫂🫶🏼 Вони в серці
  • Я б хотів отримати перемогу, лише це, все в житті в мене є, дружина і маленька донечка.
  • Я вже 4 роки наближаю перемогу і все ніяк не виходить, хочу повернутись додому вже і виховувати любу донечку, і це все.
Дякую команді Ukraine GTA 5 за такі можливості відволіктись від поганого 🫶🏼

Roman1997

Козак
28 Вер 2025
29
15598
Дорогий Санта!

Пише тобі мешканець штату з сервера UKRAINE GTA 5. Цей рік у Лос-Сантосі був непростий: переслідування, нічні зміни, ризиковані рішення й моменти, коли все вирішувала одна секунда. Але я грав чесно, по РП, з повагою до інших і без зайвого хаосу.

Я не прошу суперкарів із повітря чи мільйони за одну хвилину. Краще подаруй:

стабільний сервер без крашів у найвідповідальніший момент

адекватних гравців поруч

цікаві події та сильну атмосферу РП

трохи фарту, коли він реально потрібен

і щоб кожен захід у гру був у кайф, а не «ну ладно, зайду»

Якщо матимеш змогу — передай подяку адміністрації за роботу, а серверу побажай розвитку, онлайну й довгого життя.
Я ж зі свого боку обіцяю залишатися частиною цього штату й робити гру цікавішою для всіх.

З повагою,
гравець UKRAINE GTA 5 🎮💙💛

Stvriy

Козак
31 Жов 2025
2
Хоч граю і не довго, пару місяців, але свій вклад в розвиток встиг внести. Підтримував сервер донатом, ділився порадами, допомагав через співпрацю та завжди намагався мислити не лише як гравець, а як частина спільноти. Я люблю автівки, колекціонування та розвиток — для мене це важлива частина гри й мотивація рухатись далі. Саме тому мій новорічний подарунок — можливість купувати більше автомобілів. Це дозволить мені ще активніше розвиватися, створювати унікальні автопарки, підтримувати економіку та робити гру більш насиченою. Якщо ж Санта буде в гарному настрої, то так як ми створили сім'ю і активно її розвиваємо, хотілося б що б добавили сімейні вініли на авто, дякую за увагу.

Jonny Mantana

Працював у Goverment робив різні заходи де новачки вигравали гроші,робив конкурс між новачками та подарував автівку.
Я вважаю в цьому році я зробив багато для нашого штату та новачків.Тому хотів бы отримати Audi E-tron GT.
Я маю отримати цей подарунок через те що в мене зараз немає транспорту для перевезення своєї сімії в цю погоду мені треба було продати свій особистий транспорт для розіграшу та івентів.

Aizen Enduro

Шановний гравець
3 Лис 2025
49
Aizen Hotdogger #12944
Аккаунт є ще з початку літа , але граю від сили місяць , згоден багато попадав в деморган останнім часом , але коли зустрічав новачків (гравців зі статичним 29500+)
Я старався допомогти , якщо щось питали розповідав максимально все зрозуміло та чітко , та давав невеличкий капітал для старту ) одного разу помітив як мої колеги із пивоварні(The Families) грабували новачка , я під'їхав сказав що б допомагали новачкам а не грабували , та дав йому той самий стартовий капітал) коротше кажучи я старався максимально скласти гарне відчуття про гравців на сервері ))
Хотів би авто "Pfister 918" що б була більша мотивація для допомоги новачкам , та якщо буде швидка автівка я зможу швидше возити їх по квестам новачка )))

oleksi 67

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Я допомагали гравцям усім допомагав і я хочу собі гелік

Yriy Dzy

Вимоги:

Вимоги:
30884
Привіт санто за цей рік провів безліч затримань правопорушників працювавши в підрозділі LSPD
Хочу отримати трохи грошенят щоб купити будинок або квартиру в центрі ООС сантоса

Mateo Parker

🟦мій статік у грі - 30132🟦
За цей рік у UKRAINE GTA 5 я не зробив чогось грандіозного, бо граю не так давно, але завжди намагався бути адекватним гравцем. Я дотримувався правил серверу, в деморгані був 1 раз за всі 140 годин гри на проєкті, поважав інших гравців, не провокував конфлікти. Якщо брав участь у РП старався відігрувати чесно і без порушень. Також я підтримував новачків хотя і сам новачок, міг допомогти порадами коли хтось питав.

Я б дуже хотів отримати будь-який подарунок від проєкту, навіть невеликий, бо для мене це буде не просто річ у грі, а мотивація рухатись далі та розвиватись разом із сервером.
Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, тому що я щиро ціную UKRAINE GTA 5 і хочу, щоб проєкт ріс і ставав ще кращим. Я не женусь за вигодою мені важливий сам сервер і атмосфера. Я грав у MTA ще з версії 1.9, і планую залишатися з цим проєктом до кінця,

Дякую адміністрації за працю та можливість бути частиною цього проєкту UKRAIN GTA 5 буде великим проєктом головне не зупинятися! Слава Україні - Героям Слава❤️🇺🇦

Roma Kenzo #7520

#7520 Roma Kenzo
Допомагав навичкам роблю в LSPD добрі справи та був чесним.
Хотів би отримати пропуск та якусь машину
Тощо я загадав зробить мене щасливим та успішним.

Danya Sage

1)16779

2)допомогав багатьом новачкам,старим гравцям, друзям чим міг

3)я незнаю чи можна таке просити але я хочу audi rs6
4) може я і не заслуговую такого подарунка але все ж таки спробую

Stepan_Ariaz

Вимоги:
Доброго дня!
Мій статичний ID: 7499
За цей рік на сервері UKRAINE GTA 5 я відіграв понад 1400 годин, що підтверджує мою активність та відданість проєкту. Протягом усього часу я дотримувався правил серверу, підтримував якісний RP, поважав інших гравців та допомагав новачкам адаптуватися в грі. Брав участь у різних подіях і завжди намагався робити внесок у позитивну атмосферу на сервері.
Я б хотів отримати автомобіль BMW M5 CS разом з ексклюзивними номерними знаками.
Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, адже я є активним, лояльним і постійним гравцем з великим ігровим досвідом. Я ціную роботу адміністрації та планую й надалі активно грати, розвиватися і підтримувати спільноту UKRAINE GTA 5. Такий подарунок стане для мене додатковою мотивацією залишатися активним учасником проєкту.
Дякую за увагу та вашу працю ❤️
З повагою,
Stepan Ariaz

Iridium

Новий гравець
18 Гру 2024
21
  • Напишіть свій статичний ID. 3116
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Захищав з 2018 року свою любу країну від окупантів, в липні місяці отримав порання та зараз знаходжусь в тилу як обмежений і виконую те що під силу вже тут! В грі я нафармив більше 100 мільонів та на протязі місяця допоміг новачкам автівками та речами, зараз на рахунку 600к. та одна автівка.
  • Що б ви хотіли отримати. Мирне небо над головою та поможливості від вас донат нашим побратимам, нам тут добре їм там дуже тяжко.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що це дуже дуже потрібно для захисту нашої рідної неньки України.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 26.12 о 17:00, а результати будуть повідомлені в цій темі 27.12.

Buriy

Козак
2 Бер 2025
70
Завжди намагаюсь підняти гравця, якщо він випадково втратив свідомість, та й в загальному намагаюсь допомогти як є нагода.
Я все маю, але одного я хочу точно, а саме щоб в бензовоза 5 тон, який перевозить тільки паливо, з`явились нарешті тормоза, бо ручнік то добре, але якось заходити боком на заправку таке собі, потрібно відчувати фуру.
Чому саме мені, та я не гадаю що це тільки для мене, це для всіх тих, хто полюбляє перевозити вантажі. З повагою Любий Санта.

илья

• Напишіть свій статичний ID.9950
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.Завзди допомогаю,стараюсь все зробити людям для комфортної гри
  • Що б ви хотіли отримати.гелий той шо з батл пасу
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.в мене немає машини(
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.я не знаю як прикріпити
  • Листи приймаються до 26.12 о 17:00, а результати будуть повідомлені в цій темі 27.12.

Oleh_ferenets

Новий гравець
24 Гру 2025
1

Вимоги:
Привіт, Санта 🎅

Довго не грав, був офлайн, але недавно повернувся в гру.
В грі поводився нормально:
грав без читів і порушень, не заважав іншим, допомагав на роботах і місіях,
допомагав новачкам навіть тоді, коли в самого майже не було грошей — підказував, підвозив, допомагав освоїтись на сервері.

Хочу сказати, що дуже подобається сервер і остання обнова — реально стало цікавіше грати, видно, що проєкт розвивається.
Під ялинку дуже хотів би отримати J900 Boostline — реально зайшла ця машина.
Також було б приємно трохи грошей на розвиток після повернення.
Мій нік в грі — Oleh_Ferenets, статичний ID 1846.
Обіцяю грати активніше і дотримуватись правил сервера.
Дякую, Санта.🎄

Andrea Marinni

• 25139
  • Дорогий Санта,поводив я себе добре,були якісь моменти не дуже хороші,але я намагаюсь це виправити,жодного разу не був в криміналі,завжди працював щоб заробити на щось,дуже подобається цей проєкт,бажаю розвитку в необмежених масштабах ❤️
  • Який я би хотів подарунок? Я скажу так,який це ж подарунок якщо ти про нього знаєш,це має бути сюрприз☺️
  • Чому я маю отримати подарунок? Думаю кожна людина як хороша так і погана має отримувати подарунки на які заслуговує☺️

mclyolik

Козак
9 Тра 2025
34
🎄 Лист до Санта Клауса | UKRAINE GTA 5 🎄
Привіт, Санто!
Мене звати Tom Shelby, мій статичний ID: 5263.
======================================
Цього року я намагався бути корисним гравцем у світі UKRAINE GTA 5 і робив багато гарних справ я регулярно допомагав новим гравцям і гравчиням 😜 підказував, пояснював механіки, підтримував, щоб їм було легше адаптуватися на сервері.
Один випадок запам’ятався особливо: я став свідком аварії, де у водія автобуса перекинувся транспорт. Не думаючи про власну вигоду, я пожертвував своїм авто, щоб допомогти йому вибратися з ситуації. Він зміг поїхати далі, а моє авто, на жаль, зламалося — але я жодного разу про це не пошкодував, бо допомога іншим важливіша.
_________________________________________________________________________________________________________
За свою активність, добрі вчинки та позитивний внесок у атмосферу серверу я хотів би отримати [ Imperial Battle Pass.]
Ну а якщо Санта вирішить здивувати ще більше — я точно не відмовлюся від маленького подарунка Brabus J900 🤣.
_________________________________________________________________________________________________________
Вірю в новорічні дива та дякую адміністрації UKRAINE GTA 5 за можливість бути частиною такого крутого проєкту ❤️
===================
З повагою, =
Tom Shelby | ID 5263 =

Останнє редагування:

Bohdan Karp

Новий гравець
17 Чер 2025
3
Bohdan Karp #19984
Шановний Санта, За цей рік я активно грав на сервері, дотримувався правил RP, не порушував атмосферу гри. Допомагав новачкам освоюватися, підказував по роботах та квестах, брав участь у заходах сервера та намагався робити ігровий світ приємнішим для всіх гравців. Я б дуже хотів отримати BMW M5 CS як новорічний подарунок під ялиночку). Отримати цю автівку я хочу так як не встиг забрати її за батарейки під час великоднього івенту.
Обіцяю:
- їздити акуратно
- не таранити людей
- не ДБ-шити нікого)
- і берегти її як дідовий жигуль в свої роки
Сподіваюся що ти почуєш мене, та зверниш увагу) :giggle:
изображение_2025-12-24_170153364.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі