Дорогий Санто,дякую за можливість бути частиною цього проекту чудового.
Влітку спочатку побув новачком гравцем ще тоді дуже багато чого дізнався шукав друзів майбутніх щоб провести чудовий час разом грати, все ж таке збулася ціль вдалося, потім почав активно саморозвитку піднімати коштів завдяки я вступив популярні в сім'ї як Martinez (віртуальний валюту заробити перші грошей) як я тоді узнав де краще підняти грошей звісно на сімейні контракти я вже був тоді не дуже активним влітку, почав активно аж с восени-(Осінью) активно розвивався підняття коштів собі власне на ціль копичування майбутнього майна, автомобіля швидких чи не швидких як елітний транспорту, ну звісно я дуже багато робив контрактів, я щоранку після рестартів дізнаюся що по контракту чи позитивні випадуть чи буде найважчий завдань, ну я зараз намагаюсь шукати нових поколінь людей щоб теж разом розвивати та накопичую коштів щоб сім'ї провести як найчастіше конкурси чи турніри, я на зараз як я підвищений авторитету, зараз як Заступник я вищій обов'язки фамці, до відключення світла за тижнів робив 41 контрактів рекордних, в середньому контрактів за тижні 15-20-25 буває до 30 якби не відключення світла.
Хочу тільки щоб було більше світла щоб частіше грав у вашій проекті, було мені би непогано важко думати що краще... Tessera(Tesla) CuberTruck, можливо ще батл пасс віп але від вас залежить узгодження.
Мені би мрія цю транспорту що більше я хотів ціль його накопити але потім мені друзі казали не покупай його, я теж згоден перед початком чим його купити ми трішки логіку розуміємо на майбуттям, я його дуже хотів пікапа.