Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Been White

Новий гравець
25 Гру 2025
4
  • 19491
  • Допомагав новачкам в проходженні початкових квестів та допомагав матеріально їм для легшого старту.
    допоміг одній з сімей зброєю, броніками та іншим для перемоги в турнірі.
  • Хтів би новеньку Koenex Genera, щоб міг возити новачків швидше і на трасі щоб не зупинили, щоб міг із друзями кататись та нових знайомств набиратись, і щоб з кайфом я ганяв та собі біди не знав)
  • Я не заядлий перекуп і не люблю порушувати рп, тому якщо у мене зявиться це авто, я буду просто щасливим гравцем який зможе собі в задоволення і без шкоди для інших їздити по штату

Ihor kenzo

Козак
7 Лис 2025
5
Ihor Kenzo #29046
Служу в лспд вже довгенько та займаюсь благодійністю
весь рік був слухняним
хочу отримати diamond на місяць та якусь автівку сортивну

26 Вер 2025
50
Багато писати не буду, так як гадаю що Адміністрація проєкту і так дуже буде виснажена, коли буде це все читати та виносити свої вердикти ❤️

Вітаю дорогий Санта! Мій статік 26227. У цьому році я дуже добре себе поводив, але частіше всього боронив нашу неньку Україну. Нажаль саме в цьому році був поранений, через що, вже не так часто мене направляють у зону бойових дій. Але чого сумувати. Не часто — не значить ніколи 😈 P.S. ворогу 3,14zD@❤️‍🔥. Хлопці наші, як і я, налаштовані лише на перемогу! Мені дуже подобається наш штат Ukraine GTA V. А саме відношення до військових. Я навіть не знаю, що я хочу попрохати в тебе, можливо скорішої перемоги, але гадаю що на теперішній час саме Вам це не під силу 😔. Хочу собі Stage 4 на мій Truffado Vido 😅. Ну я правда не порушував правила проекту. Три місяці лише у ФІБах, де ні чим фармити. Да і підтримую проект не малими коштами 💰, що підтверджується моєю донат-історією. Бо якщо цінять нас, ми завжди цінимо Вас.

Останнє редагування:

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117
Egor Proshaev 4747
Дорогий Санто, пишу не дарма —
У серці надія, у вірі зима.
Я чемним був рік, не ламав, не грішив,
Працював, не здавався, старався — як жив!
Під шурхіт сніжинок, під дзвони небес
Прошу не дрібниці — BMW M5 CS!
Щоб двигун гарчав, мов різдвяний бас,
А дорога тікала від мене щораз!
Щоб блиск її фар світився, мов лід,
А кінських сил вистачало на світ.
Обіцяю: повага, турбота, любов,
Ні дрифту без сенсу, ні зайвих гріхов!
Якщо ж не вміститься в мішок твій червоний —
Я зрозумію, ти ж чарівник скромний
Та мрія хай буде, хай гріє в снігах,
Бо диво живе не в речах — у серцях!
Тож, Санто, лети крізь хурделиць туман,
А я чекатиму… раптом — сигнал?
З повагою, вірою й газом в душі —
Твій друг, що мріє про M5 CS

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  • Напишіть свій статичний ID.

17275
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.

Собрала очень много тыкв на ферме и выловила очень много скатов!!
  • Що б ви хотіли отримати.

Дорогой Санта! Меня зовут Люси Бедрок, я из штата Сан Андреас в округе Ukraine GTA5.
    За этот год меня подстрелили на улицах штата из разнокалиберного огнестрельного оружия две тысячи сто восемьдесят четыре раза. Это происходило на работе, в дороге, во время посещения почты, на выходе из магазинов, на крыше моего дома, на парковках, внутри стрип клуба, на территории военного форта, в лесу, на пляже, и много где еще.
    Несмотря на это, я не ношу бронежилет или каску. Зато ношу свою любимую маленькую сумочку! Без нее я не чувствую свэга, но есть проблема: в сумочку помещается всего 25кг. А так как я бездомная, то носить с собой приходится много всего, Санта. В результате, дробовик приходится оставлять в машине, и я не могу дать отпор мерзким бандитам, что постоянно меня преследуют.
    Я бы хотела, чтоб ты сделал так, чтоб в мою сумочку вмещалось как минимум 100кг веса, и еще одну такую же сумочку для моей лучшей подружки Maddy Daddy 15865...
    Она кстати не может писать письма, из-за деменция и турета, но просила в подарок медицинскую марихуану, антидепрессанты и здоровое питание для всех жителей штата https://vm.tiktok.com/ZNRjPJwUt/ 🤍

1766698036962.png

• Чому ви маєте отримати цей подарунок.

потому что со всеми должно когда-то случаться что-то хорошее...

Vladduhov

Новий гравець
26 Гру 2025
1
Дорогий Санта! Вітаю тебе з наступаючим новим роком , в цьому році я вів себе чемно , донатив на ЗСУ , допомагав людям, донатив на Ukraine gta 5 , я би хотів собі 5 міліонів ігрової валюти , дякую тобі за подарунок , з новим роком!

Dexter Dracsize

Козак
3 Гру 2025
3
Взяв сотку за марабунту на вашому проєкті
Хочу щоб ви мого товариша взяли на посаду Адміністратора, в нього нікнейм Roma Ikij🎉
Я був чемним хлопцем і тільки 1 раз був в деморгані

• Вподобайка
Реакції: rosh

rosh

Козак
11 Чер 2025
32
Тойво був сє чемний весь рік, нікого не вбивав, розважався ту во на сервері, було класно. Тому хочу попросити щоб Санта добавив зону на Аірдроп (як на Вс/каптах/бізварах) якби тоже якось треба розуміти де кінець а де нє і якщо Санта буде прям щедрим то якийсь івент для банд по типу війни за графіті(graffiti war) на ньому і пофайтитись можна було би і банди заробляти гроші на фраку.

tema_yaros

Козак
12 Жов 2025
4
Статичний ID. 31178
Я ліпив сніжки і їздив на фурі.
Я хотів би білу шапку ушанку.
Шо б вуха не мерзли.
togif.gif

• Вподобайка
Реакції: rosh

Denys Fedyk

Новий гравець
3 Лип 2025
7
Denys Fedyk #16746
Привіт, Санто!
Пише тобі гравець, який старався бути корисним для серверу.
Я був у U.S. Army протягом 1 місяця, сумлінно виконував свої обовʼязки та допомагав новачку — навчав, підказував і підтримував його, щоб він швидше освоївся у грі.
Також я старався створювати якісний контент про наш сервер, щоб залучати нових гравців і показувати сервер з найкращої сторони.
Я завжди граю чесно, активно та з повагою до інших.
Тому цього року хочу попросити в тебе подарунок, який допоможе мені бути ще ефективнішим.
Моє бажання:
спортивний автомобіль,VIP-platinum ,
щоб я міг швидко та якісно доставляти замовлення, особливо працюючи на далекобійнику, і приносити ще більше користі серверу.
Обіцяю й надалі дотримуватися правил, допомагати іншим гравцям та підтримувати розвиток серверу.

oleksei

Козак
25 Гру 2025
21
Цього року я поводився добре. Допомагав новачкам, давав їм гроші, давав на чай, чайові новачкам, які працювали на естошки по 50, бувало і по 10 тисяч. Давав новачкам розвиток, одяг, допомагав, підвозив. У цьому році я хочу отримати від Санта-Клауса подарунок — Гелендваген 6×6. Чому саме Гелендваген 6×6? Тому що в багажник моєї машини нічого не вміщується. Немає місця. Я сподіввюсь що ти подаруеш Гелендваген 6×6.(Мий Статик 29662)

Taras Bruks

Новий гравець
14 Лис 2025
2
  • Напишіть свій статичний ID. 7883
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. допомагав новачкам був рекрутм тому приймав та навчав людейй які тільки заййшли в гру все їм пояснював захащив наш штат у FIB та LSPD на святого миколая роздавав новачкам подарунки у вигляді грошей . ще я був чемним тому ніразу не був у деморгані
  • Що б ви хотіли отримати. Diamond BattlePass
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. За цей рік я багато що хорошого зробив якщо я отримаю цей подарунок то у мене ще більше буде бажання грати

Zhydik_Ivan

Козак
30 Січ 2025
24
1.Ivan_Zhydik #4451
2.Привіт Санта. В штаті Ukraine GTA 5 граю майже з відкриття, за цей час не отримував жодних покарань від адміністрації (окрім NRD), допомагав іноді новачкам і підтримував український проект, відіграв більше 1000 годин на сервері і просто гарно проводив час. На Новий рік хотів би отримати окуляри Apple Vision Pro, так як полюбляю техніку Apple і дві ключиці, бо назбиралося забагато ключів.
Вітаю тебе, Санто, всіх гравців і адміністрацію, розробників з Різдвом Христовим і прийдешнім Новим Роком. Розвивайте далі проект, ми з гравцями в цьому вам допоможемо. Робіть далі український контент ще ліпше і ще потужніше. Все буде Україна! Слава Україні!

VaxaFrost

Козак
2 Лис 2025
6
#23181 Vaxa Forost
Привіт Санто! Майже рік я дотримувсь правил проекта не порушую законослухняний громадянин піднімаю економіку штату працю далекобійником скільки себе памятаю.
Хтів би отримати Фуру Katerpilort ST680 для подальшого розвитку!

Suff1XXX

Козак
9 Жов 2024
2
  • Цього року я був чемним, активним, допомагав новачкам. На UKRAINE GTA 5 завжди грав, коли був вільний час. На MTA версії був адміністратором 5 рівня і займав посаду ГС Неоф. В 2026 році бажаю стати блогером по UKRAINE GTA 5, надіюсь все получиться, але головне щоб був час і можливості.
  • Ауді РС7 2021 або Progen LaFerrani(за можливості)

Vitali_Forbs

Новий гравець
20 Лип 2025
15
🎄
🎄🎄🎄
🎄🎄🎄🎄🎄
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🪵🪵🪵
Дорогий Санта

айді:6948

Пишу тобі цього року.

З самого початку я допомагав людям. Було по-різному: був у кримінальних організаціях, але більшість часу працював таксистом і дальнобійником. Возив людей, допомагав чим міг. Не буду брехати — інколи був трошки нечемним, але загалом старався бути нормальним і робити правильні речі.

Як і більшість українців, я б дуже хотів попросити спокою, миру та повернення наших територій. Розумію, що це не зовсім у твоїх силах…

Тому якщо є можливість, хотів би попросити подарунок у грі — Audi 2021.

Якщо можна, то з вінілом про воїнів. У мене був знайомий, який загинув на Донецькому напрямку 😥. У нього була Audi, і на ній він допомагав своїм побратимам. Для мене це була б просто памʼять про нього в грі.

Якщо не важко — будь ласка.

Дякую, що прочитав.

Останнє редагування:

Homik

Новий гравець
26 Гру 2025
1
Мій ID 31992. За цей рік на сервері Ukraine GTA 5 я намагався бути активним. Регулярно працював на роботах, чесно заробляв гроші, дотримувався правил сервера та RP-процесу, з повагою ставився до гравців. Кілька раз допомагав гравцям розібратися у грі. Я би хотів отримати AUDI RS7, оскільки моя машина дуже повільна і я часто не встигаю доїхати до місця призначення. Отримана машина дозволила би мені швидше пересуватися містом.

Zhendos_Toretto

Новий гравець
22 Лис 2025
1
Вiтаю Санта
Статичний id 23212
Проводжу вгрi дуже багато часу. Допомагаю всiм гравця. Особливо новачкам
ХотIв би получити хочаб Vip

Nazar Geras

Слідкуючий за RP розділом | Dep.Curator ARMY
9 Жов 2024
68
1. Nazar Geras #422
2. На початку року займав посаду адміністратора, де допомагав гравцям з функціоналом сервера, також, передав вже значну кількість багів та ідей по грі, які могли би покращити функціонування гри
3. Tesla Cybertruck та 50.000.000 ігрової валюти
4. Хотів би отримати даний подарунок, так як повернувся нещодавно грати на проект та це був би непоганий крок до розвитку на сервері

22 Жов 2024
1
1. Напишіть свій статичний ID: #1233
2. Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік: Допомагав новачкам, казав щоб грали в Ukraine GTA 5, а не в русняві проєкти
3. Що б ви хотіли отримати:
1766760565295.png

https://youtu.be/3O-QtqJ9lvA?si=vyBmbt5fO8v2XqRq
4. Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я стараюся робити свій внесок у розвиток цього українського проєкту, допомагаю гравцям у різних ситуаціях. За цей рік я запросив чимало нових гравців саме в UKRAINE GTA 5, а не в русняві 💩 проєкти, показував їм переваги нашого серверу, його якість, атмосферу та дружню українську спільноту.
Я вкладаю свій час, енергію та бажання, щоб проєкт розвивався і ставав ще кращим, тому вважаю, що заслуговую на цей подарунок як визнання моєї підтримки та активності :D

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі