Любий санто, хоча я тількки 16 років у штаті, проте добрих справв втрішки було, як тільки приїхав у штат і рився у смітниках мене знайшла сімя Williams та запропонуввали допомогу, після цього я страввся їм допомгати, виконувати контракти, ввносити вклад у розвиток, по можливості допомагати фінансово чим міг, допомгав новачкам просто так безкорисно бо знаю сам як важко почати самому без друзів, виручав далекобійників яким заважали працювати, не мало важливо я знайшов дуже багато друзів які також мені допомагали вв складних сиитуаціях і зараз я відчуваю що мушу нести добро та радість на сервері просто так, серед усього крайму який коїться має бути щось хороше, також хоча це і заборонено але вночі я міняв свій голос та проводивв активності, збирав паті та відволікавв трохи людей від постійного фарму і робив ввласні активності та розважав людей, іноді ліпще що можна зробити це просто відхилитися вівд правил але змусити людей довше бути у штаті онлайн, робити активності аби люди знаходили собі друзів і забували про всі погані речі які люди коять постійно, також робив розіграші для сімї від себе, гарно офомлював та розважав людей аби не сумували у шатті то ж хоча і великих добрих справ не було але роблю та постіно і всім без вибірково, мені повезло і я з кейсу першого виграв бензовоза, тепер як в мене достатньо грошей стараюсь фінансово допомгати людям які це потребуть та більеш розважати людей ніж просто фармити.
на рахунок пожарунку чесно я не знаю чого хочу, єдине чого б хотів то або подарувати #29964 Audi Q8 або допомгти купити особняк для сімї, потрібно багато гроешей на нього але хоча б якісь 1-5млн на фаму Williams вже допоможуть наблизити нас до мрії
Бажаю всім гарних святкових вихіднів<3