Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dionis Stoun

Шановний гравець
5 Лис 2025
49
🎄🎆 **Dionis Stoun #20378
Привіт Санто. Граю не давно на проєкті, але за цей час вспів послужити в BCSD і доволі не погано, допоміг багатьом гравцям.
Не знаю чи заслуговую я на якийсь подарунок, але хотілося б отримати 5-10 міліонів на баланс для купівлі власного житла, надіюсь отримаю подарунок. **🎆🎄

Daniil Mercy

1. #ID5487 Daniil Mercy.
2. За цей рік я працював у EMS та лікував та реанімував громадян нашого штату.
3. Imperial Battle Pass.
4. Я був чемним та слухняним хлопцем.
5. А також хочу усіх привітати зі святом та зі святами які наближаються.

Stepan Ariaz

Козак
24 Гру 2024
41
Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Доброго дня!
Мій статичний ID: 7499
За цей рік на сервері UKRAINE GTA 5 я відіграв понад 1400 годин, що підтверджує мою активність та відданість проєкту. Протягом усього часу я дотримувався правил серверу, підтримував якісний RP, поважав інших гравців та допомагав новачкам адаптуватися в грі. Брав участь у різних подіях і завжди намагався робити внесок у позитивну атмосферу на сервері.
Я б хотів отримати автомобіль BMW M5 CS разом з ексклюзивними номерними знаками.
Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, адже я є активним, лояльним і постійним гравцем з великим ігровим досвідом. Я ціную роботу адміністрації та планую й надалі активно грати, розвиватися і підтримувати спільноту UKRAINE GTA 5. Такий подарунок стане для мене додатковою мотивацією залишатися активним учасником проєкту.
Дякую за увагу та вашу працю ❤️
З повагою,
Stepan Ariaz

DokYurii

Новий гравець
15 Гру 2025
1
Мій статичний ID: 31390
За цей час в UKRAINE GTA 5 я реально провів багато часу на сервері (враховуючи можливості бо військовий) та постарався бути корисним в РП процесах і заходах. Завжди дотримувався правил РП, не створював хаосу без сенсу. Часто комунікував з людьми, бо сервер — це не просто гра, тут вже своя спільнота.
Хотів би отримати кібертрак або щось для грузових перевезень,бо зараз на сервері я цим займаюсь і це мені по кафу,всі ж люблять робити те що по кайфу?
Чому саме я? Бо я граю чесно, поважаю правила, поважаю інших гравців і роблю свій внесок у те, щоб сервер залишався живим, атмосферним і дружнім. І я планую залишатись тут і далі.
Дякую команді сервера та всім, хто його розвиває,це чудова можливість трохи релакснути мозгами після наших *банутих буднів. Слава Україні і повага Українському продукту 🇺🇦

max2026

Новий гравець
10 Гру 2025
1
Мій ID #30762. Привіт Санто,я новий гравець в цій грі провів тільки 107 годин в грі,але я був слухняним.Старався як міг сам всього навчитись і допомогав також таким самим новачкам як я.Хочу отримати від тебе в подарунок віпку на місяць та якесь пристойне авто або будинок.Дякую, З наступаючим Новим Роком!

11 Лис 2024
32
  • Напишіть свій статичний ID. 24262
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік. Приймав участь у турнірі, допомагав розвивати фракцію. Допомагав новачкам.
  • Що б ви хотіли отримати. Хочу щоб ви другу подарували Battle Pass. ID друга 19201
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Він дуже хоче батл пас. Також він проявляє великий актив в Ukraine Gta 5 ще з моменту MTA Ukraine

Nazar Vex

Козак
18 Чер 2025
15
Привіт, Санто!

Мій статичний ID 20061. Вирішив написати тобі цього року, бо хочу поділитися тим, яким був мій шлях у Ukraine GTA V.

За цей рік я намагався бути корисним для серверу та гравців. Я завжди дотримувався правил, допомагав новачкам розібратися з базовими механіками гри, підказував по роботах та квестах. Неодноразово виручав інших гравців у складних ситуаціях, брав участь у заходах серверу та підтримував адекватну, дружню атмосферу. Під ялинку я б дуже хотів отримати якийсь автомобіль, щоб мати змогу швидше пересуватись по штату. Або квартиру, квартира стала б власним куточком у штаті, де можна відпочити після служби та продовжувати розвиватися на сервері.

Дякую тобі, Санто, за можливість поділитися своїм роком. Бажаю гарних свят і позитивних емоцій усім гравцям Ukraine GTA V!

З повагою,

Nazar Vex (20061)

Render Nord

Шановний Санта Клаус.
Мене звуть Render Nord і мій айді 26236
Цього року я тільки приїхав у штат, якщо не помиляюсь це було у вересні.
Мені допомагало багато людей які потім стали мені друзями. Після чого вирішив вступити до BCSD щоб допомагати новачкам та перешкоджати злочинності.
Я дуже хотів би авто для того щоб працювати та кататись з друзями
Моя мрія це BMW M3 G81
Я розумію Санто що можливо я робив дещо недостатньо в цьому житті, але я завжди був за справедливість та тільки радий що знайшов в собі дещо нове завдяки цьому штату.
Мирного неба)

inglot

Новий гравець
14 Гру 2024
1

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Напишіть свій статичний ID.1203
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.допомагав новачкам розвиватися знаходив баги та багато іншого
Що б ви хотіли отримати.треба для сімї Теслу кібер трак
Чому ви маєте отримати цей подарунок.Граю з відкриття серверу і без покарання і дотримуюся правил серверу

Sanek_Robertson

Новий гравець
24 Гру 2025
1
Привіт, Санто!​

Статік #3858.
Цього року я реально непогано попрацював: Розвіз купу замовлень для бізнесів, майже жив на дорозі. Можна сказати — лютий далекобійник, без перебільшень.

Катався на Mercedes Vito (Benefactor W-Series 250t IT) але орендованому а хочу свій, кілометри летіли один за одним, погода була різна, але роботу робив до кінця. Бо якщо вже взявся — то треба довести. Багато хто розраховував на ці доставки, і я не підвів.

Кажуть, що далекобійники — це сила. Я з цим повністю згоден. Без нас багато чого просто не рухалося б.

Тож якщо ти там в мішку маєш бусика то надіюсь я його заслужив, хто реально старався і не сачкував — буду радий
Обіцяю й надалі тримати темп, бути надійним і не сходити з маршруту.
З повагою — той самий лютий далекобійник​

Останнє редагування:

Henzi

Отаман
1 Січ 2025
106
  • Напишіть свій статичний ID.9950
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.я питаюсь допомогти гравцям та новачкам такой я дуже поважаю всіх так як наш сервер це не просто штат це ціла сім"я та я дуже хочу шоб санта побачив мій лист
  • Що б ви хотіли отримати.хотів юи дуже Гемеру дуже сильно) а сток не сток це все санта побаче)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.в мене намає машини дуже хочу гемеру собі
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 26.12 о 17:00, а результати будуть повідомлені в цій темі 27.12.

Mateo Parker

Новий гравець
24 Гру 2025
1
🟦Мій статік в грі - 30132🟦
За цей рік у UKRAINE GTA 5 я не зробив чогось грандіозного, бо граю не так давно, але завжди намагався бути адекватним гравцем. Я дотримувався правил серверу, поважав інших гравців, не провокував конфлікти. Якщо брав участь у РП старався відігрувати чесно і без порушень. Також я підтримував новачків, допомагав коли мене просили або бачів що сам він не зможе це зробити брав євакуатор і їхав допомогти коли ніхто не працював а до сто потрібно дотягнути.

Я б дуже хотів отримати будь-який подарунок від проєкту, навіть невеликий, бо для мене це буде не просто річ у грі, а мотивація рухатись далі та розвиватись разом із сервером. ❤️

Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, тому що я щиро ціную UKRAINE GTA 5 і хочу, щоб проєкт ріс і ставав ще кращим. Я не женусь за вигодою мені важливий сам сервер і атмосфера. Я грав у MTA ще з версії 1.9, і планую залишатися з цим проєктом до кінця.

Дякую адміністрації за працю та можливість бути частиною цього проєкту, я знаю що UKRAINE GTA 5 буде супер супер проєктом, головне не здаватися і працювати! дякую що в нас є можливість грати на UKRAINE GTA 5.❤️ а ще я б хотів подякувати нашим воїнам які зараз там які боронять нашу землю я хочу попросити у санти щоб і у них теж все збулося і вони поскоріше повернулися додому. Слава Україні - Героям Слава ❤️ 🇺🇦🇺🇦

Render

Новий гравець
18 Жов 2025
1
Шановний Санта Клаус.

Мене звуть Render Nord і мій айді 26236

Цього року я тільки приїхав у штат, якщо не помиляюсь це було у вересні.

Мені допомагало багато людей які потім стали мені друзями. Після чого вирішив вступити до BCSD щоб допомагати новачкам та перешкоджати злочинності.

Я дуже хотів би авто для того щоб працювати та кататись з друзями

Моя мрія це BMW M3 G81

Я розумію Санто що можливо я робив дещо недостатньо в цьому житті, але я завжди був за справедливість та тільки радий що знайшов в собі дещо нове завдяки цьому штату.

Мирного неба)

Tommy West

Leader West Coast
28 Гру 2024
42
Статичний ID: #6522
Я, Tommy West - лідер сімʼї West Coast, хочу розказати, що хорошого я зробив за це рік.

З основних досягнень, це створення нашого активного комюніті з 20+ людей, з яких кожна наша людина завжди допоможе в біді ближньому, підскаже що куди і так далі. Багатьом людям, їх не перерахувати вже, я допомагав на їхньому початку. Зараз багато з цих людей займали високі посади в різних організаціях. Вони досить багато добились на сервері, та в любому випадку займають якусь важливу роль у самому сервері.

Також цього року мною і моєю сімʼєю було проведено досить багато івентів, на суму більше 2.500.000$, багато людей нам дякували за це, адже івенти ми робили досить цікаві і різноманітні.

Я граю на сервері досить довго, і прагну його покращувати, я завжди допомагаю з допомогою, якщо бачу баги, або якісь недороблені речі.

Загалом я хочу подякувати своїй команді, за їхню роботу, за створенні нами RP процеси, за наш актив, та вплив на комюніті серверу.

Буду вдячний адміністрації за якись подарунок для нашої сімї, авто, прокачка, кошти на прокачку.

Для себе нічого не прошу, мені не потрібно.

Також зробив невеличкий новорічний трек про акцію, можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=0oZxHgYunOY

by West Coast

Останнє редагування:

Raufgik

Новий гравець
5 Кві 2025
1
Дорогой Санта Я допомагав новачкам у грi, роздавав Їм грошi подарил машину бесплатоно новичку).
хотiв би отримать MTL Pounder фуру бо кожен день граю гру i хотiв би отримати ше
я маю отримати цей подарунок тому, що я граю в гру кожен день по 5-15годин i менi це подобається
Тoму дуже вiрю. що Святий Миколай принесе менi подарунок!

Останнє редагування:

Daniil Mercy

1. Статичний ID 5487 Daniil Mercy.
2. Працював у EMS,лікував та реанімував громадян нашого штату.
3. Хочу отримати (Imperial Battle Pass).
4. У цьому році я був чемним та слухняним хлопцем.
5. Усіх зі святом та наближаючими святами.

artem onstill

• Artem Onstill (1235)
  • За це рік я зробив досить багато чого, ось наприклад: працював в медицині, за потребою допомагав гравцям і ніколи не обдурював нікого та було ще досить гарних вчинків
  • Хотілося б отримати БМВ Х7(сток,ФТ)
  • Бо було зроблено за цей рік досить багато гарних вчинків, бо я є законослухняний, доброзичливий та дружній гравець

Terry_0109

Козак
2 Кві 2025
16
15378
Вітаю санта, я дуже багато допомагав людям, новачкам, віддава авто для кращого старту, та возив їх по начальним точкам, насправді я і сварився тут з людьми, але в більшості був дружнім хлопцем по сусідств.
В мене до тебе любий друже буде два прохання, зробити так щоб авто не ламались після оренди, та подарувати мені мерседес брабус з багажником на 300кг.
Я буду дуже радий і задоволений

di_mentosq

Козак
17 Лип 2025
26

Вимоги:

Tommy Shelby

Козак
15 Гру 2024
84
За цей рік на сервері UKRAINE GTA 5 я встиг побувати в різних фракціях, кримінальних бандах і мафіях. Працював у LSPD та EMS, де намагався відповідально виконувати свої обов’язки, дотримувався правил і допомагав іншим гравцям у складних ситуаціях на початку гри . Також мав досвід гри в різних бандах, де (легально) порушував закони поліцейських!
Окремо хочу відзначити, що я багато допомагав гравцям у сім’ї, особливо на початку їх розвитку як матеріально так фізично. Пояснював як прокачувати свого персонажа, на якій роботі краще працювати і допомагав з різними складними ситуаціями по квестам. Також займався запрошенням нових учасників до гри так як це був розвиток для сім'ї і для проекту!
Я б хотів отримати
Aston Martin DB12 або

Porsche 911 Turbo S

, який стане для мене приємною мотивацією і надалі активно грати та розвиватися на сервері! Адже за цей рік було проведено у грі більше 2тис. годин розом з чудовими людьми в гарній атмосфері!
Вважаю, що заслуговую на цей подарунок, бо я вкладаю свій час у розвиток серверу, допомагаю іншим гравцям, дотримуюсь правил сервера та підтримую адекватну атмосферу на протязі усього року ( хоча він був і не легким! 🇺🇦) . Для мене UKRAINE GTA 5 — це не просто гра, це перший проект на якому я дісно завис;), створив розом з друзями сім'ю `` SHELBY😍``, розвинувся матеріально як ніколи раніше, знайшов гарних друзів, однодумців та просто приємних людей з якими можна вдало провести час без ніяких сумнівів!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі