Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо Напиши листа до Санти та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влюд

Привіт Санта, бажаю тобі і нам веселих свят!

Статік - 9220

Що хорошого зробив? - як мінімум

допомагав багатьом новачкам

Та веселив людей

Який подаруноу хочу швидку машину для того щоб швидше приїжджати та помогти чи розвеселити людей

Vadim Pipunowich

Отаман
3 Січ 2025
132
Переглянути вкладення 9509

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • За цей рік мені вдалося зробити багато хорошого, але найважливіше це служба в LSPD. Я намагався зробити Лос Сантос хоч трохи безпечнішим і завжди виконував свою роботу з повною віддачею
  • Разом зі своїм другом ми організували масштабний конкурс для гравців до річниці проєкту. На учасників чекали справді серйозні призи Porsche Taycan, Porsche Spyder та два Vito. Це був непростий але дуже цінний і приємний досвід
  • Окремо хочу згадати допомогу новачкам я завжди знаходив час підказати, пояснити й підтримати. Також багато працював для своєї сім’ї, інколи залишаючись онлайн до самого ранку
Цей рік став для мене важливим етапом і точно запам’ятається надовго

Хотів би отримати три автомобілі Otavio WFC (Skoda Octavia). Якщо це неможливо, буду вдячний за кейс «Потойбіччя».

Автомобілі потрібні для того, щоб провести ще один конкурс, але вже виключно серед новачків і розіграти їх між ними. Хочеться дати їм хороший старт і додаткову мотивацію залишатися на проєкті.
Кейс прошу тому, що збираю колекцію всіх кейсів, які коли-небудь були на проєкті, і саме цього мені зараз не вистачає.

Sasha Erstenuk

Козак
8 Лип 2025
78

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Санта Клауса. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше - це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
Sasha Erstenuk # 9320

допоміг новому гравцю він попросив

20к я йому дав 200к

нову машину і кінець воєн

тому що я добре поводився за цей рік

сподіваюся, що ти побачиш цей лист виконаєш

мої бажання ♥️
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги : нову машину і кінець воєн

Dimasik Legion

• Напишіть свій статичний ID. 19240
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік?
  • Допомагав гравцям, в тому числі новачкам як словами так і фінансово. Також побував в багатьох фракціях, відігрував рп і був активним гравцем.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Хотів би отримати Bugatti Divo або BMW M5 CS (навіть стокову) 😅
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Про Bugatti мрію з першого дня як зайшов на сервер, а про BMW мрію і фанатію як в іграх, так і в житті, тому буду дуже радий отримати один з цих автомобілей)

Daniil Mercy

Вимоги:
1. Статичний ID 5487 Daniil Mercy
2. Працював у ЕМС лікував та реанімував громадян нашого штату
3. Хочу отримати (Imperial Battle Pass)
4. Я був чемним та слухняним хлопцем
5. Усіх зі святом та наближаючими святами

ShenkoEmpire

Козак
28 Лис 2025
16
Любий санто, хоча я тількки 16 років у штаті, проте добрих справв втрішки було, як тільки приїхав у штат і рився у смітниках мене знайшла сімя Williams та запропонуввали допомогу, після цього я страввся їм допомгати, виконувати контракти, ввносити вклад у розвиток, по можливості допомагати фінансово чим міг, допомгав новачкам просто так безкорисно бо знаю сам як важко почати самому без друзів, виручав далекобійників яким заважали працювати, не мало важливо я знайшов дуже багато друзів які також мені допомагали вв складних сиитуаціях і зараз я відчуваю що мушу нести добро та радість на сервері просто так, серед усього крайму який коїться має бути щось хороше, також хоча це і заборонено але вночі я міняв свій голос та проводивв активності, збирав паті та відволікавв трохи людей від постійного фарму і робив ввласні активності та розважав людей, іноді ліпще що можна зробити це просто відхилитися вівд правил але змусити людей довше бути у штаті онлайн, робити активності аби люди знаходили собі друзів і забували про всі погані речі які люди коять постійно, також робив розіграші для сімї від себе, гарно офомлював та розважав людей аби не сумували у шатті то ж хоча і великих добрих справ не було але роблю та постіно і всім без вибірково, мені повезло і я з кейсу першого виграв бензовоза, тепер як в мене достатньо грошей стараюсь фінансово допомгати людям які це потребуть та більеш розважати людей ніж просто фармити.

на рахунок пожарунку чесно я не знаю чого хочу, єдине чого б хотів то або подарувати #29964 Audi Q8 або допомгти купити особняк для сімї, потрібно багато гроешей на нього але хоча б якісь 1-5млн на фаму Williams вже допоможуть наблизити нас до мрії
Бажаю всім гарних святкових вихіднів<3

Sasha Erstenuk

Козак
8 Лип 2025
78
Sasha Erstenuk # 9320

допоміг новому гравцю він попросив

20к я йому дав 200к

тому що я добре поводився за цей рік

сподіваюся, що ти побачиш цей лист виконаєш мої бажання ♥️

Gena Gucci

1.Статик 12405
2.Я почав грати у цей проект через місяц після его відкриття,я був одним із тих хто ловив рибу,і бачив як люди раділи коли повність забивали свої рюкзакі скатами ахахаха,я завжди намагався заробити гарні гроші через нормально роботу,хенді мен,риболов (у якому я маю макс лвл)Я люблю цей проект,так іноді я забував про нього но завжди повертався назад і буду грати далі поки не помру ахах
3.Хотів би получити якусь дуже дуже круту машину,чи може велику купу грошей,але це як вирішу Санта,але я буду вірити у найкраще!)

William Morris

Козак
14 Жов 2024
5
3249 William Morris
Граю на проєкті майже з самого відкриття. За цей рік зробив багато гарних справ, допомагав гравцям, дарував автомобілі та гроші.
Був випадок, коли я їхав до автошколи і там стояв новачок то я був дуже на позитиві і рішив подарувати йому Ланоса і дав грошей для старту. Також своєму другові я подарував свій перший автомобіль макларен. Я дуже любив цю машину, але без вагань віддав її другові.
Чому саме я маю отримати машину, чесно не можу дати відповідь на це питання, робив багато справ та старався не порушувати правила проєкту))
Зараз хотів б отримати якийсь автомобіль гарний і швидкий, буду дуже вдячний

linez

Козак
7 Лис 2025
22
Напишіть свій статичний ID.27478.
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік.Дорогий отче виколаю за цей рік я помігав навачкам боровся з не справидливістю до новачків та піднімав настрій гравцям.
Що б ви хотіли отримати.
Я б хотів отримати тюнінг деталі (в грошах +/- 3кк) га свою машину а імено бмв м5 ф90
Я жопомпгаю багатьом новачкам та хотів би отримати хоч якусь малійшу винагороду.)

Sayrex Morris1

Козак
5 Січ 2025
21
Лист до Санти 🎅

Привіт, Санта!
Мене звати Sayrex Banditos Ukraine GTA 5, мій Static ID: 2058.
Цього року я старався бути хорошим жителем штату: дотримувався RP, поважав інших гравців, допомагав новачкам і завжди грав чесно. Намагався не порушувати правила, не псувати атмосферу гри й робити проєкт кращим своєю присутністю.За цей рік я багато чого навчився на сервері — терпінню, командній грі та відповідальності за свої дії. Брав участь у подіях, відпрацьовував ролі та завжди намагався залишатися адекватним у будь-яких ситуаціях.
Цього Нового року я б дуже хотів отримати трішки грошей або якусь машину файну.
Для мене це не просто річ, а приємний бонус і мотивація й надалі активно грати та розвиватися на Ukraine GTA 5.
Вірю в новорічне диво й дякую команді проєкту за працю, атмосферу та емоції, які ви даруєте щодня.
Обіцяю і надалі бути гідним гравцем цього сервера.

З повагою,
гравець Sayrex Banditos Ukraine GTA 5 🎄

DeYlA GrEyS

Янгол в тілі демона🪉😈
23 Чер 2025
7
20556
Допомогала новачкам ,підсказувала як куди дістатися,навчала того що навчила мене сестра на цьому дивовижному проекті
Хочу отримати трошки коштів будь яких,або можна віку не на багацько днів.
Хочу подарувати сестрі невеличкий подаруночок🥺❤️

Jedi

Козак
22 Лис 2024
52
І от минув рік, перший рік.
Не за горами вже 2026 рік.
Я на сервері граю більше року, з самого відкриття.
Що за весь час я зробив?
Помагав гравцям вінансово, помагав сім'ї, помагав іншим виконати завдання з батл пасу і багато іншого.
Не обійшлось і без гріхів.
ДМ, ДБ, ДМ car, нечайно виштохнув гравця із за стола брокера, але клянуся всією душою та сердцем що це було випадковістю і навіть був готовий вернути гроші які гравець втратив.
Але простить Господь мене грішника
Бо усі ми діти його
І як мати любить сина
Так і Господь любить нас
І як Господь прощає мене
Так і я прощаю ворогів
А вони мене.
Що я би хотів отримати?
1. Стабільний сервер
2. Цікавий контент
3. Ну і хорошу адміністрацію яка швидко відповідає та помагає
Я не прошу машини, гроші, маєтки, і так далі бо усе це немає ніякої ціносці коли ти це отримав не заслужено, предмет набирає ціності не через те що він це він а через те які зусиля потрібно прикласти щоб його отримати, навіть маленький камінчик може мати у собі велику ціність і так само золото може не мати ніякої ціності якщо його легко здобути.
Христос народився.

G_O_O_D_E_V_I_L

Новий гравець
24 Гру 2025
1
  • Привіт Санта. За цей рік багато чого було, спробую пригадати усе)
    • Допомагав розвивати сімʼю «Castro»
    • Підвозив гравців та допомагав фінансово та матеріально, також допомагав з квестами та БП
    • Був у багатьох фракціях та зараз працюю у LSPD
    • Також я жодного разу не сидів у деморгані або КПЗ за весь час на сервері.

• Ferrani

CA90 2024 Яскраво-червона
  • Я граю з відкриття цього проєкту, починав ще з часу відкриття ГТА Ukraine MTA, завжди був і залишаюсь дружнім для всіх, друзів та ворогів, гадаю що маю шанс на різдвяне диво) 🙈😉 У мене не було можливості придбати її коли вона ще була у доступі на сервері, зараз їх одиниці та доступу до них немає((

Останнє редагування:

Ragnar Raven

Ворон
27 Жов 2025
3
  • 28203
  • ну не ображаю нікого + стараюсь допомагати новачкам говорячи ООС + додатково захищаю неньку країну вже понад 4 рік =)
  • Транспорт для перевезення вантажів по можливості звісно я знаю санта тобі і так важко =)
  • ну тому що санта ти добрий =) я вірю у це)) + я добра людина
  • Пишу просто ідей для відео немає тому вибачай =)

Yaroslav_Vernon

Вимоги:
Привіт, Санта!
Я не ідеальний гравець, але й не найгірший — десь посередині 🙂
Дуже люблю сервер GTA 5 Україна і стараюсь бути активним.
Мій статичний ID: 1539
Якщо буде можливість, хотів би отримати якусь спортивну машину, яка швидко їздить.
Дякую та гарних свят!

Yaroslav_Vernon

Привіт, Санта!
Я не ідеальний гравець, але й не найгірший — десь посередині 🙂
Дуже люблю сервер GTA 5 Україна і стараюсь бути активним.
Мій статичний ID: 1539
Якщо буде можливість, хотів би отримати якусь спортивну машину, яка швидко їздить.
Дякую та гарних свят!

Sky Petrushka

Козак
23 Лип 2025
48
1. Статичний ID: 22470

2. Що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік:
Протягом року я активно грав на сервері та вкладав багато часу й зусиль у свій кар*єрний розвиток. Навчав нових гравців у ЛСПД та ФІБ, допомагав їм адаптуватися, пояснював правила та функції. Обіймав відповідальні та високі посади в ЛСПД, ФІБ і крайм-структурах, де проявляв активність і відповідальність. Брав участь у захисті громадян від пограбувань, протидіяв злочинності, намагався підтримувати порядок і завжди дотримувався правил сервера, подаючи приклад іншим гравцям.

3. Що б я хотів отримати:
Спортивну автівку Truffade Vido (ФФТ або стокову — на розсуд Санти).

4. Чому саме я маю отримати цей подарунок:
Я вважаю, що заслуговую на цей подарунок, адже зробив багато корисного для нашого найкращого проєкту: допомагав людям, підтримував актив у фракціях і завжди намагався грати чесно та з повагою до інших. Це буде для мене приємною нагородою за вкладений час і старання.
Дуже сподіваюся, що Санта зверне увагу на мій лист і здійснить це невелике ба
жання. 🎄🚗

Останнє редагування:

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Напишіть свій статичний ID: 22952
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA 5 за цей рік?
Обороняю нашу країну щоб всі могли спокійно грати на цьому проекті, пропонував покращення щодо покращення механік, допомагав гоавцям з деякими рішеннями проблем, також підтримав проект та закинув не малі кошти.

Що б ви хотіли отримати.
Bugatti Divo та таємний подарунок від санти.

Чому ви маєте отримати цей подарунок?
Всі заслуговують отримати подарунок, так як немає нікого особливого.

Roman_Fantom

Статичний айді 27608
За цей рік я допомагав новачкам з розвитком не порушував правила рп і сервера був у банді та завжди поводився нормально брав участь в івентах також разом зі своєю сімєю робили тусовки для всіх гравці
Я хотів би отримати бепешку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі