Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Відмовлено
Skezz Yami//Видав покарання без повного відкату гравця
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
19 Чер 2026
Розглянуто
Админ Skezz Yami
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
19 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
1. Механіка зльоту в Payday та візуалізація Наразі майно злітає в рандомний час, через що звичайні гравці не мають шансів на ловлю...
19 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
1. Суть проблеми На нашому сервере Ukraine GTA економіка нерухомості зіткнулася з серйозною інфляцією. Наразі будинки на 2 гаражних...
19 Чер 2026
Важливо
BCSD | Реєстр автомобілів
1. Ім'я та Прізвище: Alex Merr 2. Statick Власника: 33740 3. Ваш підрозділ: PD 3. Марка автомобіля: Ubermacht 760i G70 4. Реєстраційний...
Alex Merr
19 Чер 2026
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
1. Ім'я Фамілія:OpiumAmplified 2. Statick Власника:31479 3. Ваш відділ:ATF 3. Марка автомобіля:Ubermacht w5 h90 4. Реєстраційний номер...
OpiumCAPTERCHIK
19 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
1.Пропоную зробити помічника лідера щоб помічник міг додавати людей до тк, ремонтувати та респавнити авто тому що Лідер не завжди має...
19 Чер 2026
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
1. Ім'я Фамілія:Couestau Amplified 2. Statick Власника:18119 3. Ваш відділ:ATF 3. Марка автомобіля:Obey PS6 Abant 4. Реєстраційний номер...
troeshkaii
19 Чер 2026
Важливо
BCSD | Реєстр автомобілів
1. Ім'я та Прізвище: Alex Merr 2. Statick Власника: 33740 3. Ваш підрозділ: PD 3. Марка автомобіля: Koenex Genera 4. Реєстраційний номер...
Alex Merr
19 Чер 2026
Розглянуто
№2522 23505 // SK
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець 23505 отримує покарання по причині: 5.6. "SK" - Spawn Kill -...
Skezz Yami
19 Чер 2026
Розглянуто
№2521 22652 // SK
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець 22652 отримує покарання по причині: 5.6. "SK" - Spawn Kill -...
Skezz Yami
19 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Я наполегливо закликаю утриматися від повного перезапуску або кардинальної зміни чинного законодавства. Моя позиція ґрунтується на...
19 Чер 2026
Відмовлено
№8194 | DM
Без причин
jekoncobra
19 Чер 2026
Скарги на гравців без організацій
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
1. Ім'я Фамілія:Milan Kenzo 2. Statick Власника:20810 3. Ваш відділ:ATF 3. Марка автомобіля:Benefactor J-Series 2019 4. Реєстраційний...
Milan_Kenzo
19 Чер 2026
Важливо
[Goverment] Кабiнет Директорів
Henry Barrington
19 Чер 2026
Що нового?
Угорі