Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• №2522 23505 // SK
    Якщо треба ще довше відкат то можу показати тільки в Діскорді https://youtu.be/Vp6MlsWHit8
    Martini Skandal
  • №2521 22652 // SK
    https://youtu.be/f2cbqvyEfn0
    Martini Skandal
  • Sviatoslav Platonov
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вибачте мене будь-ласка, я не знав що в мене хітбокси до того ж я нічого взагалі не зробив, бо я тільки но вийшов з розбану, перед цим...
  • dronn nord
    Просто так вбили
  • Емелі Хоффман
    Я наполегливо закликаю утриматися від повного перезапуску або кардинальної зміни чинного законодавства. Моя позиція ґрунтується на...
  • Емелі Хоффман
    Те що постійно будете міняти законодавчу базу нікого не буде в державних організаціях,вже 3 раз міняють законодавчу базу за 3 місяці...
  • Оскарження за Хітбокси
    Вибачте мене будь-ласка, я не знав що в мене хітбокси до того ж я нічого взагалі не зробив, бо я тільки но вийшов з розбану, перед цим...
    Kristianno_Rolaldo Скарги на адміністрацію
  • Vince
    LSPD| Заява на відновлення
    ♦ Потрібні ксерокопії: паспорт, медична книга, військовий квиток. тут тут тут ♦ Докази перебування у фракції. тут ♦ Відсутність...
    Vince
  • Sky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    Просто так вбили
  • Asya
    Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Я наполегливо закликаю утриматися від повного перезапуску або кардинальної зміни чинного законодавства. Моя позиція ґрунтується на...
  • Skezz Yami
    №2520 NON PR персожнаж
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець 12944 отримує покарання по причині: 1.6. Заборонено використовувати...
    Skezz Yami
  • Skezz Yami
    №2521 22652 // SK
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надайте повний відкат ситуації до цієї скарги протягом 24 годин. На розгляді.
    Skezz Yami
  • Skezz Yami
    №2522 23505 // SK
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надайте повний відкат ситуації до цієї скарги протягом 24 годин. На розгляді.
    Skezz Yami
  • Skezz Yami
    №2519 DM
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець 12944 отримує покарання по причині: 1.3. Заборонено відкривати вогонь...
    Skezz Yami
Угорі