Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Xstat_Diolis | Упереджене ставлення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TRAVIS

Козак
26 Січ 2026
60
Нікнейм адміністратора
Xstat_Diolis
Ваш статичний ID
33659
Звʼязок з Вами
ds frez63s
Детальний опис скарги/ситуації
Даний адмін видає мені жорсткіші покарання за мої вчинки ніж це має бути, в його діях вбачається упереджене ставлення до мене, як до новачка.
10.02.2026 я отримав бан 3 дні за те, що зв’язав на той момент свого товариша посадив на фракційний мотоцикл, прокатав біля титула та проїхавши 50 метрів від’язав його і більше не чіпав, але відразу отримав бан за використання фракційних функцій хоча я новий гравець і це було зроблено більше з метою розпізнання таких можливостей, а ніж комусь нашкодити, від товариша ніяких претензій не було до мене.
Але основна проблема не в цьому, я відсидів бан 3 дні і більше так не став вчиняти, натомість сьгодні 14.02.2026 після рестартів я стикнувся з проблемою не прогрузів текстур і коли я орендував транспорт "Віто" для виконання БП рухаючись до АЗС з метою його заправки в мене був саме такий не прогруз в момент якого я зі слів вказаного адміна збив людину хоча я орієнтувася по радару та їхав в напів просвітлених текстурах я чув звук удару, але ніяк не став реагувати через те, що небачив цього доїхавши до АЗС на якому стояла людина в афк прямо на колонці я його не нароком збив знову таки через системні проблеми слабого ПК та не прогрузів текстур (докази про слабість пк відносно гта енхансед можу надати) я його збив прямо на колонці заправився та поїхав виконувати завдання БП і в цей час вказаний адмін садить мене в деморган АЖ на дві години.
Потім коли я написав йому тікет він видав мені мут 2 години ніби через образи в сторону адміністрації хоча такого нічого не було в цьому, звичайна реакція на не справедливе покарання.
На мою думку, якщо з мого боку були певні порушення то це тільки через те, що я маю слабке залізо та страждаю через систематичний не прогруз текстур, целенаправлено нікому не мав намірів нашкодити, або вбити транспортом, я новачок на цьому сервері і маю азарт грати на ньому і далі, але даний адмін упередженим ставленням особисто до мене відбиває все бажання продовжувати гру саме на вашому проекті і мені дуже прикро та образливо.
Прошу адміністрацію переглянути всі скрін докази мого спілкування зі вказаним адміном та прийняти рішення, яке ви вважаєте за потрібне.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://imgur.com/a/Wh3B1VU[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
3.6 ЗП та деморган на 2 годи за "ДБ"
.

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Дану скаргу розгляге Головний куратор Адміністрації @Drake

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Drake

Admins/Helpers
24 Чер 2025
284
Вітаю шановний гравець!

Щодо першої ситуації від 10.02.2026 — використання фракційного функціоналу дійсно мало місце, однак враховуючи Ваш статус нового гравця, відсутність умислу завдати шкоди та відсутність претензій з боку іншого гравця, покарання у вигляді 3-денного бану на мою думку було занадто. З адміністратором буде проведено профілактичну бесіду щодо більш зваженого підходу до новачків у подібних випадках.
Стосовно інциденту 14.02.2026 переглянувши докази адміністратора, на відео чітко видно, що наїзд на мотоцикл Ви здійснили не навмистно. Враховуючи це на місці адміністратора я би не видавав Вам покарання взагалі. Водночас правила проєкту передбачають відповідальність за дії гравця незалежно від технічного стану Вашого компьютера.
Додатково з адміністратором буде проведено роз’яснювальну бесіду щодо коректної комунікації з гравцями та необхідності більш гнучкого підходу у спірних ситуаціях.
Також хочу зазначити, що ми цінуємо Ваше бажання продовжувати гру на проєкті та сподіваємось, що подібні ситуації більше не повторяться.
Вам буде надано компенсацію на банківський рахунок.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі