- 26 Січ 2026
- 60
- Нікнейм адміністратора
- Xstat_Diolis
- Ваш статичний ID
- 33659
- Звʼязок з Вами
- ds frez63s
- Детальний опис скарги/ситуації
- Даний адмін видає мені жорсткіші покарання за мої вчинки ніж це має бути, в його діях вбачається упереджене ставлення до мене, як до новачка.
10.02.2026 я отримав бан 3 дні за те, що зв’язав на той момент свого товариша посадив на фракційний мотоцикл, прокатав біля титула та проїхавши 50 метрів від’язав його і більше не чіпав, але відразу отримав бан за використання фракційних функцій хоча я новий гравець і це було зроблено більше з метою розпізнання таких можливостей, а ніж комусь нашкодити, від товариша ніяких претензій не було до мене.
Але основна проблема не в цьому, я відсидів бан 3 дні і більше так не став вчиняти, натомість сьгодні 14.02.2026 після рестартів я стикнувся з проблемою не прогрузів текстур і коли я орендував транспорт "Віто" для виконання БП рухаючись до АЗС з метою його заправки в мене був саме такий не прогруз в момент якого я зі слів вказаного адміна збив людину хоча я орієнтувася по радару та їхав в напів просвітлених текстурах я чув звук удару, але ніяк не став реагувати через те, що небачив цього доїхавши до АЗС на якому стояла людина в афк прямо на колонці я його не нароком збив знову таки через системні проблеми слабого ПК та не прогрузів текстур (докази про слабість пк відносно гта енхансед можу надати) я його збив прямо на колонці заправився та поїхав виконувати завдання БП і в цей час вказаний адмін садить мене в деморган АЖ на дві години.
Потім коли я написав йому тікет він видав мені мут 2 години ніби через образи в сторону адміністрації хоча такого нічого не було в цьому, звичайна реакція на не справедливе покарання.
На мою думку, якщо з мого боку були певні порушення то це тільки через те, що я маю слабке залізо та страждаю через систематичний не прогруз текстур, целенаправлено нікому не мав намірів нашкодити, або вбити транспортом, я новачок на цьому сервері і маю азарт грати на ньому і далі, але даний адмін упередженим ставленням особисто до мене відбиває все бажання продовжувати гру саме на вашому проекті і мені дуже прикро та образливо.
Прошу адміністрацію переглянути всі скрін докази мого спілкування зі вказаним адміном та прийняти рішення, яке ви вважаєте за потрібне.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://imgur.com/a/Wh3B1VU[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- 3.6 ЗП та деморган на 2 годи за "ДБ"
.