Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Viacheslav Alvarez | Некомпитентність Адміністратора + блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Johny_Dior

Козак
26 Січ 2025
20
Нікнейм адміністратора: Viacheslav Alvarez
Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Dior #12696
Суть скарги: Людина халатно відноситься до своєї посади, зовсім не знає термінів покарання та не володіє RP-процесом. Коли я прийшов на титул, казав своїм друзям «бувайте», після чого мені сказали покинути територію. Коли людина сказала, що в мене є 2 хвилини, я погодився. Після чого вона почала казати, що в мене є 10 секунд. Я почав йти до виходу, після чого мене почали вбивати в спину. Потім людина впала на коліна, і її друзі почали порушувати правила серверу, а саме Mark Eee #5725 (PG) та Antonio Rivoo #7427 (DM).
Наразі адміністратор видав покарання лише мені, закривши очі на їхні порушення. Mark Eee #5725 – це людина, якій 8 років, він грає з дитячим голосом, і адміністратор про це знає. За правилами мафій в організації можна бути лише з 16+ років. Прошу покарати адміністратора та видати компенсацію за неправильний розгляд скарги.

Покарання за PG:
1738749073219.png

Критерії для вступу в мафію:
1738749884454.png

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/ДМ-на-титулі-dm-7427-pg-5725.2882/
1738749792179.png

Дата видачі покарання: 05.02.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Рівень компетентності адміністрації може визначати тільки безпосереднє керівництво. Звинувачення у блаті, якщо воно не має конкретних доказів, може мати наслідки, посилаючись на пункт 3.6 ЗП.
Гравцю 5725 було видано покарання, при розгляді скарги адміністратор допустив неуважність.
Причин для компенсації не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі