- 26 Січ 2025
- 20
Нікнейм адміністратора: Viacheslav Alvarez
Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Dior #12696
Суть скарги: Людина халатно відноситься до своєї посади, зовсім не знає термінів покарання та не володіє RP-процесом. Коли я прийшов на титул, казав своїм друзям «бувайте», після чого мені сказали покинути територію. Коли людина сказала, що в мене є 2 хвилини, я погодився. Після чого вона почала казати, що в мене є 10 секунд. Я почав йти до виходу, після чого мене почали вбивати в спину. Потім людина впала на коліна, і її друзі почали порушувати правила серверу, а саме Mark Eee #5725 (PG) та Antonio Rivoo #7427 (DM).Особистий нікнейм / статичне ід: Johny Dior #12696
Наразі адміністратор видав покарання лише мені, закривши очі на їхні порушення. Mark Eee #5725 – це людина, якій 8 років, він грає з дитячим голосом, і адміністратор про це знає. За правилами мафій в організації можна бути лише з 16+ років. Прошу покарати адміністратора та видати компенсацію за неправильний розгляд скарги.
Покарання за PG:
Критерії для вступу в мафію:
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/ДМ-на-титулі-dm-7427-pg-5725.2882/
Дата видачі покарання: 05.02.2025