Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Tyrel Reiss | відсутність компетентності

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kirill Phantom

Ex-Senіоr Mоderatоr
9 Жов 2024
107
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @нікнейм: @dsfsddsfghfj
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ):
3. Ім'я та прізвище оператора:
Tyrel Reiss
4. Суть звернення:

Вітаю, шановне керівництво.
Я звернувся до технічної підтримки у Telegram, де зі мною почав працювати оператор Tyrel Reiss.
На жаль, під час спілкування я отримав вкрай негативне враження від рівня наданої підтримки.

Основні зауваження:​

1. Відсутність орфографії та культури мовлення.
    У відповідях оператора простежується велика кількість помилок, а також використання російських слів, що виглядає неприпустимо.
  2. Небажання допомогти.
    Замість того, щоб надавати чіткі інструкції, оператор лише поверхнево вказує: «Зробіть перевірку цілісності файлів», не пояснюючи детально, як саме це зробити. У подібних випадках представник підтримки повинен крок за кроком описати дії або надати супровід у процесі.
  3. Відсутність стресостійкості та компетентності.
    Оператор реагує агресивно, ставить некоректні запитання («В якому сенсі інтернет?»), дозволяє собі суб’єктивні коментарі («Ви думаєте техпідтримка – це люди, які сидять та шукають рішення проблеми в інтернеті?»).
    У відповідях відчувається роздратування та небажання вирішувати проблему.
  4. Неякісне завершення звернення.
    Замість закриття тікета у штатному порядку оператор зробив аварійне завершення, що виглядає як свідоме уникнення роботи.

Висновок:​

Оператор не надає повної та якісної допомоги, відповідає фрагментарно (розбиваючи одне речення на декілька повідомлень), не дотримується орфографічних та етичних норм, а також демонструє некомпетентність у вирішенні проблем.

Прошу:
  • Застосувати відповідні заходи щодо цього співробітника.
  • Надати мені кваліфікованого спеціаліста, який зможе дійсно допомогти у вирішенні проблеми.

Заздалегідь дякую.

5. Докази (скріншоти/відео):
бабах
6. Дата порушення/блокування створення звернень:
10.09.2025

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
481
Вітаю! Приносимо свої вибачення, З даним оператором Технічної підтримки UKRAINE GTA V буде проведено сувору бесіду та отримає покарання згідно статуту.
Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі