- 9 Жов 2024
- 107
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @нікнейм: @dsfsddsfghfj
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): #163783
3. Ім'я та прізвище оператора: Tyrel Reiss
4. Суть звернення:
Вітаю, шановне керівництво.
Я звернувся до технічної підтримки у Telegram, де зі мною почав працювати оператор Tyrel Reiss.
На жаль, під час спілкування я отримав вкрай негативне враження від рівня наданої підтримки.
Прошу:
Заздалегідь дякую.
5. Докази (скріншоти/відео): бабах
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 10.09.2025
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): #163783
3. Ім'я та прізвище оператора: Tyrel Reiss
4. Суть звернення:
Вітаю, шановне керівництво.
Я звернувся до технічної підтримки у Telegram, де зі мною почав працювати оператор Tyrel Reiss.
На жаль, під час спілкування я отримав вкрай негативне враження від рівня наданої підтримки.
Основні зауваження:
- Відсутність орфографії та культури мовлення.
У відповідях оператора простежується велика кількість помилок, а також використання російських слів, що виглядає неприпустимо. - Небажання допомогти.
Замість того, щоб надавати чіткі інструкції, оператор лише поверхнево вказує: «Зробіть перевірку цілісності файлів», не пояснюючи детально, як саме це зробити. У подібних випадках представник підтримки повинен крок за кроком описати дії або надати супровід у процесі. - Відсутність стресостійкості та компетентності.
Оператор реагує агресивно, ставить некоректні запитання («В якому сенсі інтернет?»), дозволяє собі суб’єктивні коментарі («Ви думаєте техпідтримка – це люди, які сидять та шукають рішення проблеми в інтернеті?»).
У відповідях відчувається роздратування та небажання вирішувати проблему. - Неякісне завершення звернення.
Замість закриття тікета у штатному порядку оператор зробив аварійне завершення, що виглядає як свідоме уникнення роботи.
Висновок:
Оператор не надає повної та якісної допомоги, відповідає фрагментарно (розбиваючи одне речення на декілька повідомлень), не дотримується орфографічних та етичних норм, а також демонструє некомпетентність у вирішенні проблем.Прошу:
- Застосувати відповідні заходи щодо цього співробітника.
- Надати мені кваліфікованого спеціаліста, який зможе дійсно допомогти у вирішенні проблеми.
Заздалегідь дякую.
5. Докази (скріншоти/відео): бабах
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 10.09.2025