- 30 Жов 2025
- 22
- Нікнейм адміністратора
- Rina Mkrtchyan
- Ваш статичний ID
- 27703
- Звʼязок з Вами
- ds: anho.ly
- Детальний опис скарги/ситуації
- По мені відкрили вогонь на виході з амунки. По стрільбі та сетіку я побачила, що це якась печенька та замість того, щоб відкривати вогонь у відповідь. Я під'їхала, зупинила його стрільбу та хотіла йому пояснити, що не проходить зона гетто (в мене таких ситуацій було безліч, бо багато новачків, які просто не знають правил, і люди просто вибачались, або перепитували, знову ж таки, щоб не псувати враження від проєкту).
Пояснення дій: під'їхала до гравця, щоб зупинити косу стрільбу + побачила що в нього статік відносно неновий (тобто людина вже грає). Вийшла з машини і не відкрила вогонь у відповідь (хоч ІС причина в мене була), а стояла на місці, щоб він побачив, що я в нього не стріляю та збивати його не буду. І хотіла йому пояснити що так не можна. Але людина не "несвідомо порушувала", а цілеспрямовано дмив, зайшов псувати гру іншим гравцям, а не пограти. + не видали йому покарання за ДМкар, бо машину він мені повністю заруїнив, як і настрій грати.
Також, на форумі було безліч подібних скарг де не видавались покарання авторам за такі самі дії.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%966854-%D0%94%D0%9C-31745.20715/
- Яке покарання оскаржуєте
- дб і пг
Оскарження покарання №6854