Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Rina Mkrtchyan I Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

anho

Козак
30 Жов 2025
22
Нікнейм адміністратора
Rina Mkrtchyan
Ваш статичний ID
27703
Звʼязок з Вами
ds: anho.ly
Детальний опис скарги/ситуації
По мені відкрили вогонь на виході з амунки. По стрільбі та сетіку я побачила, що це якась печенька та замість того, щоб відкривати вогонь у відповідь. Я під'їхала, зупинила його стрільбу та хотіла йому пояснити, що не проходить зона гетто (в мене таких ситуацій було безліч, бо багато новачків, які просто не знають правил, і люди просто вибачались, або перепитували, знову ж таки, щоб не псувати враження від проєкту).
Пояснення дій: під'їхала до гравця, щоб зупинити косу стрільбу + побачила що в нього статік відносно неновий (тобто людина вже грає). Вийшла з машини і не відкрила вогонь у відповідь (хоч ІС причина в мене була), а стояла на місці, щоб він побачив, що я в нього не стріляю та збивати його не буду. І хотіла йому пояснити що так не можна. Але людина не "несвідомо порушувала", а цілеспрямовано дмив, зайшов псувати гру іншим гравцям, а не пограти. + не видали йому покарання за ДМкар, бо машину він мені повністю заруїнив, як і настрій грати.
Також, на форумі було безліч подібних скарг де не видавались покарання авторам за такі самі дії.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%966854-%D0%94%D0%9C-31745.20715/
Яке покарання оскаржуєте
дб і пг
Оскарження покарання №6854

anho

Козак
30 Жов 2025
22
але насправді, логіка мені незрозуміла: видавати покарання 120хв гравцю, який активно грає та немає порушень, на користь того, хто зайшов просто подмити...

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
958
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі