Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Gromov | Упереджений розгляд скарги | ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

none

Козак
17 Тра 2025
3
  1. Нікнейм адміністратора: Gromov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Garold Amore 5330
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): mikle2664

4. Суть скарги: Вітаю, прошу переглянути видане покарання за скаргами 241 та 238 на держ. службовців.

Розглянемо спочатку скаргу 241. По-перше, скарга була від третьої особи. Згідно з правилами подачі скарг на держ. службовців, така скарга не підлягає розгляду. По-друге, адміністратор, який видав мені покарання, вбачив у моїх діях NRP, але я відіграв у голосовий чат процес видаці ліцензії гравцю. До того ж я переглянув мед. карту гравця, звідки й дізнався про його особистісну інформацію, яку потім заніс у ліцензію. Також я запитав у гравця, чи проходив він іспит у тирі. Безумовно, я не проводив теоретичний іспит, але про такий не описано в законі. У будь-якому разі, це порушення, якщо воно наявне, є ІС. Проте я отримав ООС покарання.
    Якщо адміністратор вбачив у цьому NRP, прошу аргументувати, тому що всі необхідні RP процеси я провів.

Тепер розглянемо скаргу 238. По-перше, можна надати визначення NRP затримання, адже всі мої дії були в ІС. Якщо були певні ІС порушення затримання, тоді це має розглядатися в ІС просторі. Якщо б я навіть затримав її без причини, це всеодно було б ІС порушенням. По-друге, імовірно, сталася розсинхронізація, адже на наступному відкаті видно, що у громадянки за спиною була зброя (таймкод 00:03).
    Незважаючи на це, коли я дізнався про розсинхронізацію, я відпустив громадянку.

Отже, за скаргою 241 було видане ООС покарання, хоча всі мої дії були проговорені в ІС просторі, тому я не розумію, у чому полягає NRP, враховуючи також той факт, що процес видачі ліцензів не прописаний в ООС правилах.
    У ситуації за скаргою 238 сталася розсинхронізація, за що карати гравця неумісно. Але, навіть якщо б її не було, тоді вся ситуація всеодно стосується ІС, що вирішується у тому ж просторі.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарги 238, 241
  6. Дата видачі покарання: 17.05.2025

Felix Amore

Козак
10 Гру 2024
30
Я, Felix Amore #608, автор відео, даю згоду на його використання у цій скарзі

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Переглянув всі докази, але до кінця не розумію навіщо. Якби з Вашого боку та з боку LSPD в цілому була об'єктивно адекватна поведінка, без образ та провокації, можливо я розглянув би скаргу з позитивним рішенням. Але при наявних порушеннях, порушень з боку головного куратора State я не знайшов.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі