- 17 Тра 2025
- 3
- Нікнейм адміністратора: Gromov
- Особистий нікнейм / статичне ід: Garold Amore 5330
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): mikle2664
- Суть скарги: Вітаю, прошу переглянути видане покарання за скаргами 241 та 238 на держ. службовців.
Розглянемо спочатку скаргу 241. По-перше, скарга була від третьої особи. Згідно з правилами подачі скарг на держ. службовців, така скарга не підлягає розгляду. По-друге, адміністратор, який видав мені покарання, вбачив у моїх діях NRP, але я відіграв у голосовий чат процес видаці ліцензії гравцю. До того ж я переглянув мед. карту гравця, звідки й дізнався про його особистісну інформацію, яку потім заніс у ліцензію. Також я запитав у гравця, чи проходив він іспит у тирі. Безумовно, я не проводив теоретичний іспит, але про такий не описано в законі. У будь-якому разі, це порушення, якщо воно наявне, є ІС. Проте я отримав ООС покарання.
Якщо адміністратор вбачив у цьому NRP, прошу аргументувати, тому що всі необхідні RP процеси я провів.
Тепер розглянемо скаргу 238. По-перше, можна надати визначення NRP затримання, адже всі мої дії були в ІС. Якщо були певні ІС порушення затримання, тоді це має розглядатися в ІС просторі. Якщо б я навіть затримав її без причини, це всеодно було б ІС порушенням. По-друге, імовірно, сталася розсинхронізація, адже на наступному відкаті видно, що у громадянки за спиною була зброя (таймкод 00:03).Незважаючи на це, коли я дізнався про розсинхронізацію, я відпустив громадянку.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
Отже, за скаргою 241 було видане ООС покарання, хоча всі мої дії були проговорені в ІС просторі, тому я не розумію, у чому полягає NRP, враховуючи також той факт, що процес видачі ліцензів не прописаний в ООС правилах.
У ситуації за скаргою 238 сталася розсинхронізація, за що карати гравця неумісно. Але, навіть якщо б її не було, тоді вся ситуація всеодно стосується ІС, що вирішується у тому ж просторі.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарги 238, 241
- Дата видачі покарання: 17.05.2025