Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо [Government] Реєстр підприємств (СМВ/ФОП)

Vlad Kortes

Лідер
1 Кві 2025
51
1741632068333.png

У цьому розділі підприємці, що відкривають свій бізнес та створюють робочі місця для громадян штату San-Andreas можуть повинні подати заяву на реєстрацію свого підприємства як ФОП/СМВ.
Реєстр підприємств штату San-Andreas є офіційним та єдиним, наведений в цьому розділі.

Форма подачи заяви:

Губернатору штату San-Andreas
Від громадянина(громадянки): ПІБ

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, *ПІБ*, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, *назва підприємства*, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, *ПІБ*, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.
Прошу Вас провести фінансову перевірку мого бізнесу для визначення категорії надаваємої ліцензії на підприємницьку діяльність.
З повагою, *ПІБ*
Контактний номер:
Примітка: подати заяву на реєстрацію крайм фракції має виключно лідер або заступник фракції.
Примітка: реєстрація, реєстр та регламент дій чітко регламентується Трудовим кодексом.

Італійська виноробня
Київська будівельна компанія
BALLAS CUSTOMS
Пивний магазин "F&M"
Логістична компанія “Northside Vagos”
Інженерна компанія "Marabunta Grande"
Китайське похоронне бюро "Тінь дракона"
Медіа-холдинг "Weazel News" (комерційна організація)

Останнє редагування модератором:

Carroll Shelby

Козак
6 Січ 2025
8
Від громадянина(громадянки): Carrol Shelby

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, Carroll Shelby, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, Італійська виноробня, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, Carroll Shelby, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.
Прошу Вас провести фінансову перевірку мого бізнесу для визначення категорії надаваємої ліцензії на підприємницьку діяльність.
З повагою, Carroll Shelby
Контактний номер: 4301172

Roy Balford

Отаман
24 Січ 2025
128
Від громадянина(громадянки): Carrol Shelby

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, Carroll Shelby, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, Італійська виноробня, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, Carroll Shelby, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.
З повагою, Carroll Shelby
Контактний номер: 4301172
Вітаю, повідомляю Вас, про те, що заява була розглянута та схвалена. Очікуйте поки з Вами зв'яжуться.

Blaze Morris

Шановний гравець
11 Гру 2024
58
Від громадянина(громадянки): Hunter Lacosta

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, Hunter Lacosta, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, Китайська логістична компанія, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, Hunter Lacosta, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.

З повагою, Hunter Lacosta
Контактний номер: 5499934

Roy Balford

Отаман
24 Січ 2025
128
Від громадянина(громадянки): Hunter Lacosta

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, Hunter Lacosta, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, Китайська логістична компанія, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, Hunter Lacosta, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.

З повагою, Hunter Lacosta
Контактний номер: 5499934
Вітаю, повідомляю Вас, про те, що заява була розглянута та схвалена. Очікуйте поки з Вами зв'яжуться.

Max Kakus

Козак
18 Лип 2025
26
Від громадянина(громадянки): Max Kakus

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, Max Kakus, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, Bls customs, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, Max Kakus, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.
З повагою, Max Kakus
Контактний номер:4348979

KaitoIto

Козак
7 Сер 2025
49
Від громадянина(громадянки): Kaito Ito

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, Kaito Ito, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, “Los Santos Law University”, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, Kaito Ito, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.
З повагою, Kaito Ito
Контактний номер: 8309278

Останнє редагування:

Alvaro

Crime
Головний Куратор
23 Чер 2025
406
Від громадянина(громадянки): Alvaro Rodrigues

Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, Alvaro Rodrigues, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, Київська будівельна компанія, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, Alvaro Rodrigues, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.
З повагою, Alvaro Rodrigues
Контактний номер: 5936326

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі