- 1 Кві 2025
- 51
У цьому розділі підприємці, що відкривають свій бізнес та створюють робочі місця для громадян штату San-Andreas можуть повинні подати заяву на реєстрацію свого підприємства як ФОП/СМВ.
Реєстр підприємств штату San-Andreas є офіційним та єдиним, наведений в цьому розділі.
Форма подачи заяви:
Губернатору штату San-Andreas
Від громадянина(громадянки): ПІБ
Від громадянина(громадянки): ПІБ
Заява
Я, громадянин штату San-Andreas, *ПІБ*, хочу відкрити свій ФОП та отримати ліцензію на підприємницьку діяльність та легально вести бізнес у штаті San-Andreas. Мій бізнес, *назва підприємства*, планує розвиватись у нашому штаті та допомогати розвивати економіку штату San-Andreas. Я, *ПІБ*, відповідальний громадянин штату та повністю готовий взяти всі ризики підприємницької діяльності та відповідальність за своїх працівників на себе.
Прошу Вас провести фінансову перевірку мого бізнесу для визначення категорії надаваємої ліцензії на підприємницьку діяльність.
Прошу Вас провести фінансову перевірку мого бізнесу для визначення категорії надаваємої ліцензії на підприємницьку діяльність.
З повагою, *ПІБ*
Контактний номер:
Контактний номер:
Примітка: подати заяву на реєстрацію крайм фракції має виключно лідер або заступник фракції.Примітка: реєстрація, реєстр та регламент дій чітко регламентується Трудовим кодексом.
Італійська виноробня
Київська будівельна компанія
BALLAS CUSTOMS
Пивний магазин "F&M"
Логістична компанія “Northside Vagos”
Інженерна компанія "Marabunta Grande"
Китайське похоронне бюро "Тінь дракона"
Медіа-холдинг "Weazel News" (комерційна організація)
Київська будівельна компанія
BALLAS CUSTOMS
Пивний магазин "F&M"
Логістична компанія “Northside Vagos”
Інженерна компанія "Marabunta Grande"
Китайське похоронне бюро "Тінь дракона"
Медіа-холдинг "Weazel News" (комерційна організація)
Останнє редагування модератором: