Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Deep Hikka

ⓘ Не порушуйте
17 Жов 2025
96
Нікнейм адміністратора
danichka
Ваш статичний ID
1639
Звʼязок з Вами
dombeep
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, чому тримають даничку на адмінкі? Я вже писав Каті в телеграм, але від неї 0 і вона каже він все правильно зробив, з мафії мій друг взяв угонку, приїхав коп, затримав, приїжаємо ми і даємо погрозу, йому байдуже і він почав стріляти, ми його вбили але наш остався в каданках, ми написали в тікет, взяв даня і почав чудити, він сказав можна зняти кайданки за допомогою відмички, яка коштує 200+ тисяч на один раз, він сказав знімати не буде, ми сказали ок і вбили нашого, він відкинув за ТК, чому ми маємо тратитись і крафтити ту відмичку, тратити час щоб зняти? Це займе багато часу, і на той момент відмичок не було на маркеті, останній раз я її бачив за 900.000, але скрафтити можна за 200к+, ніхто її купляти не буде за стільки, ми питаєш нашо ти відкинув якшо ти не допоміг, роз'яснили йому, але воно не поняло, я попросив тепнутись, він сказав я вас слухаю, я кажу тебе біля мене немає, він сказав і не маєш бачити, я сказав так покажись виключи неведимку, він сказав чи в мене є запитання, я йому сказав "як тебе взагалі на адмінку взяли?" І він відкинув на 5 днів, скажіть ше довго цей debik на адмінкі стояти буде? На нього вже 17+ скарг за малий період часу, ось навіть активна - тик, ось скрін де він пише в дс і провокує - тик, і пише мені чи хочу я відлитіти як мій друг перманентним баном, вже скільки разів він розглядав скарги не правильно, скільки з ним проводили бесід, вже за нього компенсації давали - це все до p13du.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/danichka-swarovski-3-6-%D0%97%D0%9F.21706/
Яке покарання оскаржуєте
-
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Я вам в переписці пояснила чому він не зняв кайданки, ви мали самі подумати про відмички, перед тим як їхати рятувати вашого друга. Щодо блокування також, ви одразу переходите на крайності і починаєте зневажати адміністратора що у тікеті, що на форумі, що і в нашій переписці. Щодо скріншоту, де адміністратор вас провокує, надайте мені повністю переписку в телеграмі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі