Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Danichka Swarovski 3.6 ЗП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Adam Powel

Козак
23 Лип 2025
10
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
2560
Звʼязок з Вами
den4ik_xs
Детальний опис скарги/ситуації
Даний адміністратор в 19:30+- видав мені покарання NRD після чого я зразу написав в репорт,в репорті я вияснював причину мого покарання,в репорті я просив щоб адміністратор тепнувся до мене для зручності бо мені не було зручно писати на що відпов мені адміністратор що адміністрація не телепортується.Я даного адміністратора до себе викливав 15 хв після чого зрозумів що це туге діло і написав цитую "Тьолку легше вламати ніж вас".На протязі всього звернення в з адміністратором розмовляв з повагою,а получив бан.Свої слова я не важаю що несуть за собою порушення в вигляді бана.Прошу пом'якшити моє покарання,також провести лекцію з адміністратором що якщо людина до нього з повагою ставиться то і до людини так само треба ставитись.Також додам що з даним адміністратором я працював коли Він був куратором Армії і я з ним мав конфлікти,також може грати ролі в даному покаранні.Дякую за увагу очікую на ваший розумну відповідь.
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/Lu5BPo2
Яке покарання оскаржуєте
3.6 ЗП
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Покарання за правилом 3.6 буде зменшене на мут.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі