Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Voron

Козак
13 Кві 2025
42
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
16631
Звʼязок з Вами
oleh_voronovskyi_02109
Детальний опис скарги/ситуації
  1. я катався ні кого не трогав тіп підєжа начина дб я убив потом я стою біля моста афк він убиває мене потом я їду з 3 сто він мене якось находе и начинає з ревіка дм я уєжаю беру відіваю бронік начинаю тоже стрилять він умер и написав ітикет админістратор віткинув мене ну я стою афк він до мене підєжає в дморган и начинає обсирать и дб ну це провокація ну я залив на нанево и дали їму диморган на 180 мут на 90 и бан на 10 и я захожу він играє без диморгана без мута без бана ну шо це заділа вопрос
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967723-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F.22757/
Яке покарання оскаржуєте
на то шо не дали бан и диморган и мут
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги: я катався ні кого не трогав тіп підєжа начина дб я убив потом я стою біля моста афк він убиває мене потом я їду з 3 сто він мене якось находе и начинає з ревіка дм я уєжаю беру відіваю бронік начинаю тоже стрилять він умер и написав ітикет админістратор віткинув мене ну я стою афк він до мене підєжає в дморган и начинає обсирать и дб ну це провокація ну я залив на нанево и дали їму диморган на 180 мут на 90 и бан на 10 и я захожу він играє без диморгана без мута без бана ну шо це заділа вопрос
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№7723-провокація.22757/
  6. Дата видачі покарання: понеділок 14.20.05.2026. 18 числа залив пройшло 4 дня

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністрація виписує статіки порушників по відео, ви ж його видалили, якщо у вас збережене воно, надішліть мені у діскорд katyasokaal для вияснення проблеми.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі