Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Voron

Козак
13 Кві 2025
42
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
35934
Ваш нікнейм
OlegVoron
Ваш статичний ID
16631
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
oleh_voronovskyi_02109
Суть скарги
  1. я стояв на 1 парковкі цей тіп начав дб и коли я виєхав він начав стрілять з руля я его витулив потом він мене найшов якось через 2 минути и вбий и зірвав тачку мою потом я починив начав їхать він начав мене дб потом я его витулив хотів тоже зірвать но мене віткину адмін 4121 на 180хв и мут він приїхав до диморгана начав висирать мені це як провокація він мене вдарив и дб я хочу шоб покарали даного кравця и на довго
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
18.05.2025
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:-
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:35931
  3. Ваш нікнейм:OlegVoron
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:16631
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  6. Суть скарги:я стояв на 1 парковкі цей тіп начав дб и коли я виєхав він начав стрілять з руля я его витулив потом він мене найшов якось через 2 минути и вбий и зірвав тачку мою потом я починив начав їхать він начав мене дб потом я его витулив хотів тоже зірвать но мене віткину адмін 4121 на 180хв и мут він приїхав до диморгана начав висирать мені це як провокація він мене вдарив и дб я хочу шоб покарали даного кравця и на довго
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/ASXYDpsV-7s
  8. Дата та таймкод порушення:3.04хв

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,584
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #35934 отримує покарання за порушення:

4.7. Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у будь-якому вигляді. | Ban 5-60 днів / HardBan 5-30 днів.
5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено вбивство/заподіяння шкоди або стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу на територіїї Green Zone. | Demorgan 180-360 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів / HardBan 5-30.
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

Покарання: Demorgan - 180 хвилин + Mute - 90 хвилин + Ban - 10 днів.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі