- 14 Гру 2024
- 17
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 608
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 608
- Ваш нікнейм:Elp Papio
- Ваш статичний (незмінний) ID: 4870
- Суть скарги: Гравець цілий вечір байтив мене в войсі, коли прилетів адміністратор перебивав і байтив надалі в войс, заважав розмові та вводив адміністратора в обман, а саме почав говорити, що він заікається і я його образив, вимагав покарання мене ,хоча до цього він не заікався. (( Транскрипція, хлопці повязали по НОНрп, і коли адвокат дав рекомендацію відпустити, мене посадили і почали сидіти біля камери і зайобувати мене, обідились через те , що я попередив про жалобу на форум, протягом часу який не війшов в фрапс, я просив відійти від камери , щоб не зайобували). Після закінчення фрапсу адміністратор видав мені покарання , а саме мут, з ним я згідний.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/3hSrXFRr7UQ
- Дата та таймкод порушення:22/01/2025 . Time codes 0:05, 1:15 Втручання, також там можна почути , що він не заікається.
(Правило 3.15) Time code 0:35
3:20 , Адміністратор просить не втручатись
3:30 , його заікою ніхто не називав, він сам починає роздувати свою казку, на фоні чути як його друг каже вой щоб він завалився, а саме з моменту 3:35 .
з моменту 4:40 починає вимагати мене покарати.
5:03 починає розказувати про видумані правила проекту, яких не існує, дальше на фрапсі сам адміністратор сказав, що пролистав всі пункти не знайшов такого правила.
з моменту 5:24 підключаєть гравець з статичним айді 4747 до обману адміністратора, та вимоги видати покарання.