Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 64 І "BCSD" | "608,4747" | "3.8,3.15,3.6 введення в оману адміністратора".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Elpapi Outside

Козак
14 Гру 2024
17
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: 608
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 608
  3. Ваш нікнейм:Elp Papio
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 4870
  5. Суть скарги: Гравець цілий вечір байтив мене в войсі, коли прилетів адміністратор перебивав і байтив надалі в войс, заважав розмові та вводив адміністратора в обман, а саме почав говорити, що він заікається і я його образив, вимагав покарання мене ,хоча до цього він не заікався. (( Транскрипція, хлопці повязали по НОНрп, і коли адвокат дав рекомендацію відпустити, мене посадили і почали сидіти біля камери і зайобувати мене, обідились через те , що я попередив про жалобу на форум, протягом часу який не війшов в фрапс, я просив відійти від камери , щоб не зайобували). Після закінчення фрапсу адміністратор видав мені покарання , а саме мут, з ним я згідний.
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://youtu.be/3hSrXFRr7UQ
  7. Дата та таймкод порушення:22/01/2025 . Time codes 0:05, 1:15 Втручання, також там можна почути , що він не заікається.
    (Правило 3.15) Time code 0:35
    3:20 , Адміністратор просить не втручатись
    3:30 , його заікою ніхто не називав, він сам починає роздувати свою казку, на фоні чути як його друг каже вой щоб він завалився, а саме з моменту 3:35 .
    з моменту 4:40 починає вимагати мене покарати.
    5:03 починає розказувати про видумані правила проекту, яких не існує, дальше на фрапсі сам адміністратор сказав, що пролистав всі пункти не знайшов такого правила.
    з моменту 5:24 підключаєть гравець з статичним айді 4747 до обману адміністратора, та вимоги видати покарання.

Elpapi Outside

Козак
14 Гру 2024
17
Якщо потрібно більше відеофіксації про розмову гравця, можу представити в діскорді

Felix Amore

Козак
10 Гру 2024
30
Ну я деколи дивуюсь таким гравцям як ти, вийшов 1 в 3, порушивши ПГ, тебе кафнули, ти почав себе неадекватно поводити, тобі відповіли взаємністю, а тепер ти плачеш на форумі, ну ти тіп кнш

Elpapi Outside

Козак
14 Гру 2024
17
Ну я деколи дивуюсь таким гравцям як ти, вийшов 1 в 3, порушивши ПГ, тебе кафнули, ти почав себе неадекватно поводити, тобі відповіли взаємністю, а тепер ти плачеш на форумі, ну ти тіп кнш
Попрошу не засмічувати жалобу.
У Red Zone з 23:00 до 08:00 дозволяється порушувати правила PG.

Mateo Martinez

Козак
12 Гру 2024
45
Вітаю Вас шановиний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу можу сказати наступне:

Гравець #4870 отримає покарання у вигляді mute на 60 хвилин за порушення:​
4.7. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 30-60 хвилин / Ban 1-5 днів.

Гравець #608 отримає покарання у вигляді mute на 180 хвилин за порушення:​
4.7. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 30-60 хвилин / Ban 1-5 днів.
3.6. Забороняється образи, спроби дискредитації, введення в оману(обман) та неповага до адміністрації проєкту. | На перший раз Mute 60-120 хвилин, далі Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 / Permban.

Гравець #4747 отримає покарання у вигляді mute на 60 хвилин за порушення:​

Розглянуто, зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі