- 2 Січ 2025
- 12
- Нікнейм гравця
- Malavita Javelin
- Статичний ID гравця
- 4177
- Ваш нікнейм
- Maksim Kicune
- Ваш статичний ID
- 10722
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- @HariPotte TГ
- Суть скарги
- Я попросив мене звільнити з фракції за особисте бажання хотів поступити в ЕМС але в мене була догана і мені сказали що потрібно сплатити 300 000 або закинути в очс всіх фракцій я звичайно відмовився тому що я не можу заплатити такі кошти тоді я поговорив з людиною вона перевірила мене чи я не маю гос матеріалів і звільнила мене і закинула за це ОЧС гос я повністю не согласен з цим наказанням тому що мусить бути максимум ОЧС в LSPD а тепер через одну догану я не можу вступити ні в яку фракцію прошу розглянути ситуацію більш детально вважаю що наказання було неправильно і прошу зняти очс гос
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Доказу немає тому що мені даже не показало що закинули в очс
- Дата та таймкод порушення
- 19.12.2025
Я попросив мене звільнити з фракції за особисте бажання хотів поступити в ЕМС але в мене була догана і мені сказали що потрібно сплатити 300 000 або закинути в очс всіх фракцій я звичайно відмовився тому що я не можу заплатити такі кошти тоді я поговорив з людиною вона перевірила мене чи я не маю гос матеріалів і звільнила мене і закинула за це ОЧС гос я повністю не согласен з цим наказанням тому що мусить бути максимум ОЧС в LSPD а тепер через одну догану я не можу вступити ні в яку фракцію прошу розглянути ситуацію більш детально вважаю що наказання було неправильно і прошу зняти очс гос