Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено 612 | Оскарження/Malavita Javelin

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksim Mysyuk

Новий гравець
2 Січ 2025
12
Нікнейм гравця
Malavita Javelin
Статичний ID гравця
4177
Ваш нікнейм
Maksim Kicune
Ваш статичний ID
10722
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
@HariPotte TГ
Суть скарги
Я попросив мене звільнити з фракції за особисте бажання хотів поступити в ЕМС але в мене була догана і мені сказали що потрібно сплатити 300 000 або закинути в очс всіх фракцій я звичайно відмовився тому що я не можу заплатити такі кошти тоді я поговорив з людиною вона перевірила мене чи я не маю гос матеріалів і звільнила мене і закинула за це ОЧС гос я повністю не согласен з цим наказанням тому що мусить бути максимум ОЧС в LSPD а тепер через одну догану я не можу вступити ні в яку фракцію прошу розглянути ситуацію більш детально вважаю що наказання було неправильно і прошу зняти очс гос
Доказ порушення з боку іншого гравця
Доказу немає тому що мені даже не показало що закинули в очс
Дата та таймкод порушення
19.12.2025
Я попросив мене звільнити з фракції за особисте бажання хотів поступити в ЕМС але в мене була догана і мені сказали що потрібно сплатити 300 000 або закинути в очс всіх фракцій я звичайно відмовився тому що я не можу заплатити такі кошти тоді я поговорив з людиною вона перевірила мене чи я не маю гос матеріалів і звільнила мене і закинула за це ОЧС гос я повністю не согласен з цим наказанням тому що мусить бути максимум ОЧС в LSPD а тепер через одну догану я не можу вступити ні в яку фракцію прошу розглянути ситуацію більш детально вважаю що наказання було неправильно і прошу зняти очс гос

Danichka Swarovski

.
Куратор
8 Лис 2025
131
Вітаю.

Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Не бачу порушень з боку Лідера LSPD, по перше Ви відмовились від сплати догани яка була в розмірі 150.000 а не 300.000(Ознайомтесь з 8.6.1. Загальних правил) також Ви самі уточнювали в Діскорд каналі LSPD, що "Зп сама капає а я нічого не роблю" за це додалось порушення "зловживання функціоналом серверу", про ЗЧС Вас було попередженно заздалегіть, на що Ви погодились зі звільненням.
ЗЧС залишаєтся до вказаного терміну.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі