Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nirvana Marcello

Козак
5 Чер 2025
28
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: ???
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #16266
  3. Ваш нікнейм: Nirvana Marcello
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #19108
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg - @nir5anaa
  6. Суть скарги: Під час виконання службових обов'язків моєї колеги, вона зазнала нападу та повідомила про це мене та інших співробітників, на що я та інші співробітники негайно прибули на місце події, будучи готовим до розвитку ситуації. Я підняв свою колегу, яка в цей момент викликала підкріплення через службові канали департаменту. Незабаром на місце прибув працівник FIB, який без жодних запитань, роз'яснень чи roleplay взаємодії одразу застосував до мене наручники та почав безпідставно переміщувати по локації, висуваючи необґрунтовані звинувачення. Моя колега намагалась пояснити йому реальну ситуацію та обставини інциденту, однак працівник FIB повністю ігнорував її свідчення та пояснення. Після цього він кудись поїхав, але незабаром повернувся і повторив точно таку саму неправомірну поведінку з другою особою - знову застосував наручники без будь-якої roleplay відігровки чи з'ясування обставин. Дії цього працівника являють собою грубе порушення основних принципів roleplay серверу через повну відсутність якісної відігровки, ігнорування встановлених протоколів взаємодії та неправомірне застосування службових повноважень без належного обґрунтування, тому прошу розглянути дану скаргу та вжити відповідних заходів для підтримання якості roleplay на сервері.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): me | he
  8. Дата та таймкод порушення: 20.06.2025

Volter Yakuza

Шановний гравець
29 Бер 2025
119
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: ???
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #16266
  3. Ваш нікнейм: Nirvana Marcello
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: #19108
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg - @nir5anaa
  6. Суть скарги: Під час виконання службових обов'язків моєї колеги, вона зазнала нападу та повідомила про це мене та інших співробітників, на що я та інші співробітники негайно прибули на місце події, будучи готовим до розвитку ситуації. Я підняв свою колегу, яка в цей момент викликала підкріплення через службові канали департаменту. Незабаром на місце прибув працівник FIB, який без жодних запитань, роз'яснень чи roleplay взаємодії одразу застосував до мене наручники та почав безпідставно переміщувати по локації, висуваючи необґрунтовані звинувачення. Моя колега намагалась пояснити йому реальну ситуацію та обставини інциденту, однак працівник FIB повністю ігнорував її свідчення та пояснення. Після цього він кудись поїхав, але незабаром повернувся і повторив точно таку саму неправомірну поведінку з другою особою - знову застосував наручники без будь-якої roleplay відігровки чи з'ясування обставин. Дії цього працівника являють собою грубе порушення основних принципів roleplay серверу через повну відсутність якісної відігровки, ігнорування встановлених протоколів взаємодії та неправомірне застосування службових повноважень без належного обґрунтування, тому прошу розглянути дану скаргу та вжити відповідних заходів для підтримання якості roleplay на сервері.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): me | he
  8. Дата та таймкод порушення: 20.06.2025
1. Можна будь-ласка повне відео (як саме ви вийшли з машини)

2. Відігравання явних речей можна не озвучувати

3.
Мене викликали, на допомогу Я побачив що ви не у формі - як я можу переконатися що ви є співробітником армії? Так само - ваша колега, не показала документи, які б підтвердили слова, що вона є співробітником армії, тому Я міг ігнорувати її слова.

(Якщо б ви були по фомі , я би одразу поняв що ви з Арміі та не несети загрозу людям )

4. Були не по формі - службові обов’язки не виконували , так що процесуальні дії були правомірні.

5. Якщо Ви казали за RP , то на мою думку треба розбиратися по RP ( пищіть заяву у прокуратуру )

Останнє редагування:

Nirvana Marcello

Козак
5 Чер 2025
28
1. Можна будь-ласка повне відео (як саме ви вийшли з машини)

2. Відігравання явних речей можна не озвучувати

3.
Мене викликали, на допомогу Я побачив що ви не у формі - як я можу переконатися що ви є співробітником армії? Так само - ваша колега, не показала документи, які б підтвердили слова, що вона є співробітником армії, тому Я міг ігнорувати її слова.

(Якщо б ви були по фомі , я би одразу поняв що ви з Арміі та не несети загрозу людям )
  1. Щодо моменту, як саме я вийшов з машини — якщо у вас є підстави сумніватися у правомірності моїх дій, ви можете подати окрему скаргу, де я надам повне відео.
  2. Стосовно вашої фрази про «явні речі, які можна не відігравати» — хочу нагадати, що за правилами сервера RP-дії мають бути обґрунтованими та відображеними у вигляді емоцій, команд або діалогів. У багатьох випадках «явні речі» — це лише суб’єктивне сприйняття, і якщо їх не відігрувати, то це прямо суперечить загальноприйнятим RP-принципам. Ми або дотримуємося ролі, або просто ігноруємо правила, що недопустимо.
  3. Щодо вашого аргументу про те, що ви «не могли знати, хто ми» — для таких ситуацій існує RP-взаємодія, яка передбачає, що потрібно спершу уточнити інформацію, поставити запитання, а не одразу діяти агресивно. Моя колега неодноразово намагалася пояснити ситуацію, але її повністю проігнорували. Ви самі пишете, що «якби ми були у формі, ви б усе зрозуміли» — але це лише доводить, що RP-спосіб уточнення інформації навіть не був застосований. Натомість були застосовані силові методи без будь-якої взаємодії.​

Загалом ваше пояснення виглядає як спроба виправдати NonRP-дії без належної ініціації RP-сцени. У цій ситуації саме ви порушили правила, зокрема PG та RP-взаємодію.

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Ознайомившись з наданими доказами, виношу вердикт:
З боку співробітника ФІБ порушень не виявлено, з вашого боку їх було навіть більше, але це все в іс. Гравець не міг знати що ви є співробітником Армії, і якби ви себе повели чемно, то дана ситуація закінчилась би без конфлікту. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі