- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: ???
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: #16266
- Ваш нікнейм: Nirvana Marcello
- Ваш статичний (незмінний) ID: #19108
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg - @nir5anaa
- Суть скарги: Під час виконання службових обов'язків моєї колеги, вона зазнала нападу та повідомила про це мене та інших співробітників, на що я та інші співробітники негайно прибули на місце події, будучи готовим до розвитку ситуації. Я підняв свою колегу, яка в цей момент викликала підкріплення через службові канали департаменту. Незабаром на місце прибув працівник FIB, який без жодних запитань, роз'яснень чи roleplay взаємодії одразу застосував до мене наручники та почав безпідставно переміщувати по локації, висуваючи необґрунтовані звинувачення. Моя колега намагалась пояснити йому реальну ситуацію та обставини інциденту, однак працівник FIB повністю ігнорував її свідчення та пояснення. Після цього він кудись поїхав, але незабаром повернувся і повторив точно таку саму неправомірну поведінку з другою особою - знову застосував наручники без будь-якої roleplay відігровки чи з'ясування обставин. Дії цього працівника являють собою грубе порушення основних принципів roleplay серверу через повну відсутність якісної відігровки, ігнорування встановлених протоколів взаємодії та неправомірне застосування службових повноважень без належного обґрунтування, тому прошу розглянути дану скаргу та вжити відповідних заходів для підтримання якості roleplay на сервері.
- Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): me | he
- Дата та таймкод порушення: 20.06.2025
1. Можна будь-ласка повне відео (як саме ви вийшли з машини)
2. Відігравання явних речей можна не озвучувати
3.
Мене викликали, на допомогу Я побачив що ви не у формі - як я можу переконатися що ви є співробітником армії? Так само - ваша колега, не показала документи, які б підтвердили слова, що вона є співробітником армії, тому Я міг ігнорувати її слова.
(Якщо б ви були по фомі , я би одразу поняв що ви з Арміі та не несети загрозу людям )
4. Були не по формі - службові обов’язки не виконували , так що процесуальні дії були правомірні.
5. Якщо Ви казали за RP , то на мою думку треба розбиратися по RP ( пищіть заяву у прокуратуру )