- 7 Жов 2025
- 36
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- -
- Ваш статичний ID
- -
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- -
- Суть скарги
- -
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- -
- Дата та таймкод порушення
- -
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Kenzo Yakuza
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 36618 та 28605 ( дм з руля)
- Ваш нікнейм: Hanori Barrington
- Ваш статичний (незмінний) ID: 26570
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hanori1
- Суть скарги:
відкат номер 1: Катались грабили тіпов нам прострелили колесо ми приїхали ремнутись ми в дс срались шось попріколу я вилажу з авто мене кафає свій ж і веде до бочки тайм код: 00:20 потім без відігровки мене прив'язує і починає тулити по бочке а мій кент пробує мене спасти потім він мене убиває.
Відкат номер 2: на відкаті нема як мене реснули адріком на СТОшке ну да не суть я побіг за авто і їду ресати свого ресаю і в войсі кажу щоб компенсував туда сюда крч шо було далі ТАЙМ КОД: 00:43 підїжає якийсь тіп на бугаті і починає по нам з руля скидувати він скинув нашого я починаю відстрілюватись що було потім ТАЙМ КОД: 01:10 я ускорив відос бо ми погнались шукати ту бугаті але не найшли далі ТАЙМ КОД: 01:40 біжу ресати свого і паралельно в войсі кажу щоб він компенсував за адріки беру на плече і тікаю в якийсь переулок і починаю ресати ТАЙМ КОД: 01:57 ТУТ УВАЖНО ДИВІТЬСЯ я його ресаю і жду поки він верне кошти а він бере кидає обмін я побачив і почав приймати і вже не дивлюсь на низ а він поміняв на пограбити потім він пограбив до мене дойшло дивлюсь на зад а він вдавив кюху... всьо
Якщо щось потрібно пишіть у дискорд підемо в войс бо мені дуже лень буде там щось догружати і докидувати
- Дата та таймкод порушення: