Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто #2263 | NonRP пограба + DM | Kenzo Yakuza | 36618

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hanori_Barrington

Козак
7 Жов 2025
36
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
-
Ваш статичний ID
-
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
-
Суть скарги
-
Доказ порушення з боку іншого гравця
-
Дата та таймкод порушення
-
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Kenzo Yakuza​
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 36618 та 28605 ( дм з руля)​
  3. Ваш нікнейм: Hanori Barrington​
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 26570​
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hanori1
    1. Суть скарги:
      відкат номер 1: Катались грабили тіпов нам прострелили колесо ми приїхали ремнутись ми в дс срались шось попріколу я вилажу з авто мене кафає свій ж і веде до бочки тайм код: 00:20 потім без відігровки мене прив'язує і починає тулити по бочке а мій кент пробує мене спасти потім він мене убиває.

Відкат номер 2: на відкаті нема як мене реснули адріком на СТОшке ну да не суть я побіг за авто і їду ресати свого ресаю і в войсі кажу щоб компенсував туда сюда крч шо було далі ТАЙМ КОД: 00:43 підїжає якийсь тіп на бугаті і починає по нам з руля скидувати він скинув нашого я починаю відстрілюватись що було потім ТАЙМ КОД: 01:10 я ускорив відос бо ми погнались шукати ту бугаті але не найшли далі ТАЙМ КОД: 01:40 біжу ресати свого і паралельно в войсі кажу щоб він компенсував за адріки беру на плече і тікаю в якийсь переулок і починаю ресати ТАЙМ КОД: 01:57 ТУТ УВАЖНО ДИВІТЬСЯ я його ресаю і жду поки він верне кошти а він бере кидає обмін я побачив і почав приймати і вже не дивлюсь на низ а він поміняв на пограбити потім він пограбив до мене дойшло дивлюсь на зад а він вдавив кюху... всьо
      Якщо щось потрібно пишіть у дискорд підемо в войс бо мені дуже лень буде там щось догружати і докидувати :)
  6. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): ВІДКАТ 1 ВІДКАТ 2
  7. Дата та таймкод порушення:​

Obama Vikinkum

Шановний гравець
14 Січ 2026
111
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #
36618 отримує покарання по причині:

5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.

5.8. "TK" - Team Kill - навмисне заподіювати шкоду, вбивство гравців/союзників, які знаходяться з вами в одній організації/сім'ї. | Demorgan 30-60 хвилин / WARN / Ban 1-3 днів.

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60-90 хвилин / WARN / Ban 3-30 / HardBan 3-30 днів.

Покарання: Demorgan 150 хвилин
WARN

Останнє редагування:

Obama Vikinkum

Шановний гравець
14 Січ 2026
111
На рахунок другого відкату - Створіть нову скаргу на гравця #28605 з повним відкатом.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі