- 26 Кві 2026
- 5
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- #945, #34531
- Ваш статичний ID
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- theoliviette
- Суть скарги
- Прошу розглянути скаргу на гравців #34531 та #945 за нон-РП крайм дії, зловживання функціоналом крайм-організації та аморальну поведінку.
Я працювала автомеханіком і виконувала свої робочі обов’язки. До мене підійшли двоє гравців та попросили допомогти із заправкою автомобіля, який, за їхніми словами, знаходився неподалік на парковці. Я сприйняла це як звичайний робочий виклик і пішла за ними, щоб надати послугу як механік.
Однак, коли ми прибули на парковку, замість РП-ситуації з авто вони зв’язали мене, насильно підстригли, пограбували, а також використали непристойну анімацію сексуального характеру. Вважаю, що ці дії були зроблені не для якісного RP, а виключно з метою приниження персонажа та зловживання крайм-функціоналом.
Окремо хочу зазначити, що гравці фактично заманили мене обманом, використавши мою роботу автомеханіка як привід. Після цього вони вчинили крайм дії без нормальної RP-логіки та без адекватної причини. На мою думку, це є нон-РП крайм, оскільки ситуація була побудована не як повноцінний RP-сценарій, а як зловживання можливостями проти працівника, який просто виконував свою роботу.
Прошу адміністрацію перевірити дії гравців #34531 та #945, та видати відповідне покарання у разі підтвердження порушень.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 19.05.2026 13:20
.