Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №7744 | Non-RP крайм дії I #945, #34531

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

theoliviette

Козак
26 Кві 2026
5
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
#945, #34531
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
theoliviette
Суть скарги
Прошу розглянути скаргу на гравців #34531 та #945 за нон-РП крайм дії, зловживання функціоналом крайм-організації та аморальну поведінку.

Я працювала автомеханіком і виконувала свої робочі обов’язки. До мене підійшли двоє гравців та попросили допомогти із заправкою автомобіля, який, за їхніми словами, знаходився неподалік на парковці. Я сприйняла це як звичайний робочий виклик і пішла за ними, щоб надати послугу як механік.

Однак, коли ми прибули на парковку, замість РП-ситуації з авто вони зв’язали мене, насильно підстригли, пограбували, а також використали непристойну анімацію сексуального характеру. Вважаю, що ці дії були зроблені не для якісного RP, а виключно з метою приниження персонажа та зловживання крайм-функціоналом.

Окремо хочу зазначити, що гравці фактично заманили мене обманом, використавши мою роботу автомеханіка як привід. Після цього вони вчинили крайм дії без нормальної RP-логіки та без адекватної причини. На мою думку, це є нон-РП крайм, оскільки ситуація була побудована не як повноцінний RP-сценарій, а як зловживання можливостями проти працівника, який просто виконував свою роботу.

Прошу адміністрацію перевірити дії гравців #34531 та #945, та видати відповідне покарання у разі підтвердження порушень.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
19.05.2026 13:20
.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,571
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #945 отримує покарання за порушення:

1.6. Заборонено використовувати тример для стрижки на гравцях без належної ІС причини. | Demorgan 90-120 хвилин. / WARN
2.2. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3-7 днів.
5.27. Забороняються будь-які дії аморального характеру (використання непристойних анімацій у людних місцях, справляння потреби на людину/непритомного гравця тощо). | Demorgan 30-90 хвилин / Ban 1-15 дні / HardBan 1-3 дні.

Покарання: Demorgan - 210 хвилин + Ban - 7 днів.

Гравець #34531 отримує покарання за порушення:

2.2. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3-7 днів.

Покарання: Ban - 3 дні.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі