- 7 Жов 2025
- 36
- Нікнейм гравця
- -
- Статичний ID гравця
- 31898 10142 25946 на відкаті потрібно дивитись там їх багато
- Ваш статичний ID
- 26570
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- ds: hanori_barrington
- Суть скарги
- Їхав собі по трассі бачу грабують фуру я б поїхав дальше але бачу грабують 2 тіпа рішаю підїхати глянути чи то новічки і підсказати що так робити не можна в відповідь я чую багато матюків та оскорблений і під час того як грабували далекобійника їх було 2 потім підїхали інші + під час пограбування далекобійника переключились на мене хоча я побачав їм удачі і почав їхати і що я чую що мені крикнули пограбування коли я вже їхав і це буквально вони не доограбивши далекобійника переключились на мене + як тільки кинули що грабують мене розтулили -_-
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- Дата та таймкод порушення
- 02.02.2026
- Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -
- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 31898 10142 25946 на відкаті потрібно дивитись там їх багато
- Ваш нікнейм: Hanori Barrington
- Ваш статичний (незмінний) ID: 26570
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds: hanori_barrington
- Суть скарги: Їхав собі по трассі бачу грабують фуру я б поїхав дальше але бачу грабують 2 тіпа рішаю підїхати глянути чи то новічки і підсказати що так робити не можна в відповідь я чую багато матюків та оскорблений і під час того як грабували далекобійника їх було 2 потім підїхали інші + під час пограбування далекобійника переключились на мене хоча я побажав їм удачі і почав їхати і що я чую що мені крикнули пограбування коли я вже їхав і це буквально вони не доограбивши далекобійника переключились на мене + як тільки кинули що грабують мене розтулили -_-
2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин. - Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тиць на мене
- Дата та таймкод порушення: 02.02.2026
Останнє редагування: