Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hanori_Barrington

Козак
7 Жов 2025
36
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
31898 10142 25946 на відкаті потрібно дивитись там їх багато
Ваш статичний ID
26570
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ds: hanori_barrington
Суть скарги
  1. Їхав собі по трассі бачу грабують фуру я б поїхав дальше але бачу грабують 2 тіпа рішаю підїхати глянути чи то новічки і підсказати що так робити не можна в відповідь я чую багато матюків та оскорблений і під час того як грабували далекобійника їх було 2 потім підїхали інші + під час пограбування далекобійника переключились на мене хоча я побачав їм удачі і почав їхати і що я чую що мені крикнули пограбування коли я вже їхав і це буквально вони не доограбивши далекобійника переключились на мене + як тільки кинули що грабують мене розтулили -_-​
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
02.02.2026
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -​
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 31898 10142 25946 на відкаті потрібно дивитись там їх багато
  3. Ваш нікнейм: Hanori Barrington
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 26570
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds: hanori_barrington
  6. Суть скарги: Їхав собі по трассі бачу грабують фуру я б поїхав дальше але бачу грабують 2 тіпа рішаю підїхати глянути чи то новічки і підсказати що так робити не можна в відповідь я чую багато матюків та оскорблений і під час того як грабували далекобійника їх було 2 потім підїхали інші + під час пограбування далекобійника переключились на мене хоча я побажав їм удачі і почав їхати і що я чую що мені крикнули пограбування коли я вже їхав і це буквально вони не доограбивши далекобійника переключились на мене + як тільки кинули що грабують мене розтулили -_-
    2.1. Пограбування має починатися фразою "Зупиніться, це пограбування" | Demorgan 15-45 хвилин.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тиць на мене
  8. Дата та таймкод порушення: 02.02.2026​

Останнє редагування:

Octavian

State
Головний Куратор
17 Гру 2024
1,948
Вітаю, шановний гравець.
Переношу ваш скаргу у відповідний розділ.
Приємної гри​

Peleh

Козак
2 Жов 2025
5
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -​
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 31898 10142 25946 на відкаті потрібно дивитись там їх багато​
  3. Ваш нікнейм: Hanori Barrington​
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 26570​
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds: hanori_barrington​
  6. Суть скарги: Їхав собі по трассі бачу грабують фуру я б поїхав дальше але бачу грабують 2 тіпа рішаю підїхати глянути чи то новічки і підсказати що так робити не можна в відповідь я чую багато матюків та оскорблений і під час того як грабували далекобійника їх було 2 потім підїхали інші + під час пограбування далекобійника переключились на мене хоча я побачав їм удачі і почав їхати і що я чую що мені крикнули пограбування коли я вже їхав і це буквально вони не доограбивши далекобійника переключились на мене + як тільки кинули що грабують мене розтулили -_-​
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): тиць на мене
  8. Дата та таймкод порушення: 02.02.2026​
Нас 5 було

Kanye West

Шановний гравець
29 Гру 2024
46
Так ми ж потім підʼїхали моментально зразу + по рп ми ж грабіжники та думали, що ти несеш нам якусь загрозу, оскільки ти підʼїжаєш і щось кажеш, не знаю чи тут є порушення звісно

Hanori_Barrington

Козак
7 Жов 2025
36
Так ми ж потім підʼїхали моментально зразу + по рп ми ж грабіжники та думали, що ти несеш нам якусь загрозу, оскільки ти підʼїжаєш і щось кажеш, не знаю чи тут є порушення звісно
Перед тим як ви підїхали було пограбування фури, проводили яке 2 людини що заборонено. Повинно бути 2 автівки та 4 людини мінімум.
Після того як ви підїхали грабування фури не було закінчене а ви вже переключились на мене. Коли я почав їхати ви крикнули пограбування а повині були їхати на авто і крикнути " зупиніться це пограбування" такого не було це є порушення правил. Тому тут є порушення читайте уважніше

9 Жов 2024
130
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення було розглянуто.

Гравець #31898 отримує покарання по причині:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
Примітка: образи, спрямовані на персонажа, мають бути чіткими, без двояких трактувань, щоб не виникало сумнівів, що вони адресовані саме персонажу.

Покарання: Mute 90 хвилин

Гравець #10142 отримує покарання по причині:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Виняток: IC діалог не є обов'язковим фактором у таких ситуаціях: Загроза життю персонажа/його союзникам (гравці з фракції, сім'ї), а саме: прицілювання зброєю у бік гравців, завдання ударів, навмисний наїзд на персонажа/союзників транспортом. Грубі образи персонажа/його союзників (гравці з фракції, сім'ї), зокрема: образи або згадки родичів, нації, етносу; нецензурні (матюки) образи. Викрадення особистого транспортного засобу.

Покарання: Demorgan 90 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі