Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Скарга та оскарження На Адміністратора Fitty Moretty

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
Нікнейм адміністратора
Fitty Moretty
Ваш статичний ID
25265
Звʼязок з Вами
Відсутній
Детальний опис скарги/ситуації
Приїхали на титул Марабунти я сидів в засаді а друг спілкувався с мужиком потім мужик застрелив мого друга я у свою відповідь його убив за це мені дали СК хотя я не перший стріляв і мене було 2 варни з 3 і тому мені дали блокування Я вже писав скаргу також за СК на Місу пану Азазеллу але він не бачив РП з нашої сторони також тоді у мене питання як Іграти на РП прокету якщо вам тільки гроші касувати і недо обнови випускати а реальних проблем не бачите
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/dlOoxonbuL0[/URL]___Ще це просто перегляньте та скажіть чи там була РП ситуація чи СК?_[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9E%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F-misa-moon.16873/#post-53247[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Блокування 3 ВАРНИ
-

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

А в чому полягало ваше РП?
вбити просто так когось?

А у вас було ще декількка порушень:

5.19. Провокувати гравців на порушення правил сервера. | Demorgan 30-60 хвилин / Ban 3-30 днів / HardBan 7-15 днів.
4.9. Забороняється використовувати інформацію, отриману через MG для того, щоб звертатися за допомогою до друга. | Mute 15-60 хвилин / Demorgan 30-60 хвилин.
Порушення правил Банд​
5.2. Заборонені будь-які провокації (байт) чужих титульних районів crime організацій. | Demorgan 30-90 хвилин.
Приклад: провокування ІС конфлікту на прилеглій території до титулу, кататися навмисно біля чужого титулу і сигналити намагаючись спровокувати конфлікт, агресивні дії на прилеглій до титулу території, тощо.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі