- 26 Вер 2025
- 104
- Нікнейм адміністратора
- Misa Moon
- Ваш статичний ID
- 25265
- Звʼязок з Вами
- Відсутній
- Детальний опис скарги/ситуації
- На мене подали скаргу там де ми у вигляді Рекетирів їздили і говорили людям що нам мають передати Кейс з баблом на данному відео все видно від А до Я Після чого мужик який там стояв відбіг на 3 метри ГЕРОЙ відкриває вогонь по моєму другові а я в свою відповідь Витягую свою зброю та вбиваю його та відношу на смітник так як він внатурі трішки тугодум і потім через відігровку /try пишу харнув в єбало це бог з ним Як на проекті GTA-5 Перепрошую ви себе називаєте RP А не нубо РП як відігрувати РП ситуації Люба Адміністрація і подали на мене скаргу в Крайм орг а я Перебував в Держ орг прошу зняти покарання ВАРН
Ще прошу замітити що данний Лідер сказав що у нього не має повного відкату а потім появився ""Це і є повний відкат всієї ситуації я підʼїхав туди де стояв підбігає даний гравець я підхожу до компʼютера бачу він включаю відео запис потім там на відео все видно я вимикаю запис та їду до себе на титул"
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%961869-%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8.16694/[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- ВАРН та МУТ
-