Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Привзяте ставленя Для Азазело

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Matveika Hunter

Козак
27 Лип 2025
76
Нікнейм адміністратора
Alex Reiss
Ваш статичний ID
22351
Звʼязок з Вами
morozek_lovereyna
Детальний опис скарги/ситуації
Вважаю, що адмін ображений на мене через конфлікт із Балласами, або я не знаю, чому він вже не вперше за мною стежить. Як я можу грати, якщо мені видали покарання за три світлофори та трамплін (НРД)? Це смішно, бо я просто хочу приємно проводити час із друзями, а мене відкидають за об’єктивно дрібні порушення. Тим більше, 10 хвилин тому я виграв Балласів у файті 2 на 10 — і це виглядає як дивне співпадіння, що саме куратор Балласів, з якими у нас конфлікт, стежить саме за мною. Цей адмін буквально своїми діями вбиває контент у грі. (бо я дуже сильно порушив правела (ЗБИВАЮЧИ ТРИ СВІТЛОФОРИ ТА ВИКОРИСТОВУЮЧИ ТРАМПЛІН) як на мене це примінальна статія за неокуратне водіня

“NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації.
Посилання на докази
(ось прошу докази шо це можливо) [URL]https://youtube.com/shorts/4Tjj9utm0c0?si=V7w-RT2vT7LtzGg4[/URL]__можу скинути докази як я іхав але нажаль не на ютубі бо в мене заблокований акаунт
Яке покарання оскаржуєте
30 хв НРД (та прошу щоб цей адмін припинив за мной постійно стежити)
все написав вище

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Порушення від адміністратора не було виявлено, покарання видано правильно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі