- 27 Лип 2025
- 76
- Нікнейм адміністратора
- Alex Reiss
- Ваш статичний ID
- 22351
- Звʼязок з Вами
- morozek_lovereyna
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вважаю, що адмін ображений на мене через конфлікт із Балласами, або я не знаю, чому він вже не вперше за мною стежить. Як я можу грати, якщо мені видали покарання за три світлофори та трамплін (НРД)? Це смішно, бо я просто хочу приємно проводити час із друзями, а мене відкидають за об’єктивно дрібні порушення. Тим більше, 10 хвилин тому я виграв Балласів у файті 2 на 10 — і це виглядає як дивне співпадіння, що саме куратор Балласів, з якими у нас конфлікт, стежить саме за мною. Цей адмін буквально своїми діями вбиває контент у грі. (бо я дуже сильно порушив правела (ЗБИВАЮЧИ ТРИ СВІТЛОФОРИ ТА ВИКОРИСТОВУЮЧИ ТРАМПЛІН) як на мене це примінальна статія за неокуратне водіня
“NRD” - NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в умовах, які неможливі для нього, а також водіння в неправдоподібній манері. Це також включає їзду по рейсах та інші подібні ситуації.
- Посилання на докази
- (ось прошу докази шо це можливо) [URL]https://youtube.com/shorts/4Tjj9utm0c0?si=V7w-RT2vT7LtzGg4[/URL]__можу скинути докази як я іхав але нажаль не на ютубі бо в мене заблокований акаунт
- Яке покарання оскаржуєте
- 30 хв НРД (та прошу щоб цей адмін припинив за мной постійно стежити)
все написав вище